Коментари - Новият iPhone ще струва над 1000 долара? | IT.dir.bg
назад

Новият iPhone ще струва над 1000 долара?

Според слуховете Apple готви още по-скъпа версия на своя нов iPhone, която ще има цена от над 1000 долара.

Обратно в новината

Коментари - Новият iPhone ще струва над 1000 долара? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великата ябълка не работи без дисплей на Самсунг :-)))))))

Поредната "модна" играчка за един-два сезона... После си купете пак новия ни модел, защото този не работи с вече създадения ни нов високо технологичен софтуер.Кръговратът се затваря! Абе финна рекламна зарибявка или "продуктов маркетинг"...

За какво ги ползвате тия телефони, че давате толкова пари бе хора?!

Нямат пари за хубава нова кола, затова си купуват скъп телефон и се чувстват модерни.

Това смрадфоните са голяма работа. Едно време спора беше между Лада и Жигули .Обаче карай. За всеки влак си има пътници.

Комплексарите, започвайте да събирате на новия Въйфон 7S!

Ползвал съм и в момента ползвам iфон, но мился да минавам на нещо друго. Просто вече се оакаха.

честно това оправдание с OLED е абсурдно! Lenovo p2 излезе преди няколко месеца и е с Super AMOLED на Самсунг. който съпоставим с дисплея на iPhone 7 plus. при това цената на Леновото е 650 лв. При това и останалото в Леновото не е лошо, тъй че не може да се каже че тотално са се жертвали за единия Самсунгски екран. OLED в никакъв случай не са по-скъпи от LTD. поне не днес. според мен въпроса е до колко Самсунг биха искали да предадат един от основните си хардуерни козове на стабилен техен конкурент. пп. аз лично предпочитам OLED дисплеи, малко по-мрачни са, но цветовете са по наситени и забележимо щадят батерията. това с батерията не е шега въобще. имах s5, счупих му дисплея. варианта беше чакам месец за оригинален или ми монтират LCD заменител веднага. рекох си "заиби ко ше чакам!". повярвайте батерията падаше около 1/3 по-бързо.

БРЦК

Сменили са ти и батерията.

не, батерията си беше моята. s5 беше от времената когато Самсунг си правеха телефоните с отваряем заден панел.

Кой каза, че селото загивало......я тука що селяндур се е изказвал :) И да..... устройството с ОС - Free BSD е по-добро

Много обичам "новини" от типа ЕЖК (Една Жена Каза)...

Ако ги няма екстрите да се пали и огъва - не си струва парите...

Ето ви е вечно гладната Баба Гана: Родената през 1927 г. Гана Велчева осъди днес България в Страсбург заради невърната в реални граници земеделска земя край Рибарица, която става за застрояване. Тя претендирала за близо 3 дка, включени в местното ТКЗС

Нещо за йота-фона няма ли да кажеш?

Фенерче ще има ли? Че нямам ламба във външния нужник.

за какво ти е като нямаш и интернет а и ако падне в дупката скъпо сране ще да е.

пишат водоустойчив, па ний че го проверим за лайноустойчив

Добре де, не мога да разбера следното: Не ви харесва айфон, смятате ни за зомбита, прекалено надценен телефон и т.н. Защо тогава коментирате , защо не ни оставите да си купим каквото желаем и защо си мислите че като не харесвате нещо и всички трябва да са на това мнение.в крайна сметка всеки си изкарва сам парите и преценява за какво да ги изхарчи.

Ами заради изказвания като: "ако искаш да си човек намираш начин да си с айфон". А иначе какво против може да имаме?

Виж сега това изказване, както и да си купиш s-класа или а8 на повече от 10 год и минала отдавна 500 хил.км, мислейки си че си баровец, е от особеностите на нашите географски ширини, за което нормалните хора или негъзарите нямат вина........смешно е , жалко е ама такова поколение се е пръкнало

Присмиват ви се защото вкарвате технически бръщолевения около покупката си на моден аксесоар. Технически е без значение дали ще е андроид или айфон при подобни цени, затова и приказките как бил "по-добър", в общия случай приказвани от хора не знаещи за какво говорят, са смешни. Никой няма да ви се присмее ако коментирате модната му стойност, или най-малкото никой тук, не знам кой как се приисмива на разните марки гривни, обеци и подобни дрънкулки, може и такива войни да се водят някъде, знам ли.

Цените на флагманите на самсунг са почти като на айфон. По-скоро е въпрос на предпочитание. Но да се сравнява айфон с всякакви телефони от типа на ксиоми, хувей, лг , чанг джо шу, дзу бе е и други е меко казано нелепо и смешно. И всеки който го прави е или палячо или просто не проумява. Отделно иос ти предлага нещо, което другите не могат: това да получиш усещането да си краен потребител и всичко да работи перфектно без значение дали си доктор, инжинер, шофьор или какъвто и да било друг по професия. При андроид трябва да ставам поливин хакер докато си разбера телефона. И всеки който е ползвал иос ще ти го каже.

Ми навярно ще могат да го продават и при тая цена. В щатите едва ли но те повечето им пари сигурно са от износ така или иначе. Тя цената не е определена от това, че е "телефон" (в какъвто и да е смисъл) а от факта, че се продава в модния сектор, смисълът от купуването на такова нещо е да се развее скъпата дрънкулка. Пазарът за разни гривни, пръстени и т.н. си го има, и Apple много успешно се впиха в него още преди години.

може и да е моден аксесор за някои, но повечето го ползват защото работи безотказно с минимално загубено време да се ровичкаш по настроиките.

и на задна работи безотказно

Разликата е голяма. Едните нощуват пред цик и на сутринта вземат пари, а другите даватт пари в повечето случаи на заем.

А защо толкова малко ще струва...очаквах поне 2000 долара...сега вече няма да можем да го сложим на масата в заведението щом ще е толкова евтин.

Язи кат се прибера у дома го слагам у рамка и викам съседите да цъкат!!!

Е, чакайте де още не са изплатили петицата, те нов ще пускат!

зомбито си купува айфоня за 1000 и кусур долара и се качва в бмв 3а серия призведено 1986 година което струва 300 лева за скраб ама иначе е гъзаре,диво племе сме си ей,не са щури апълите!!!!

Само, че приятелю това важи и за гъзара, който си е купил САмсунг галакси едж 7, защото цената му е същата като на йфона.... Така, че каква ти е идеята с този коментар???

И къде изобщо е споменал Самсунг Едж 7 или някой друг телефон изобщо?

Селяко , аз мога да си купувам нов Айфон всеки месец . Ако визираш себе си в този коментар си е твой проблем...

класата си е класа! нищо не може да се сравнява с айфон! всичко друго е китайски пръчки за лузари! ако искаш да си човек намираш начин да си с айфон! уникално яко е да си от съсловието с айфони света гледа по различен начин на теб

ЩУрев?

Ахахахахахахаааааа.......Щял съм да гледам по друг начин на някакъв неграмотен трол, щото имал шитфоун???? ААААХХАХАХАХХХАХАХААААА!!!!

Без коментар.......

ябълката води преговори с две японски компании производители на олед дисплеи тъй че дали ще са самсунг е под въпрос.

Когато ябълката започне преговори с брадвата, тогава се обади. Много интересни преговори ще са...

тя брадвата може да води преговори само за тъпата ти вулгаристанска селска кратуна....:))

Защото са номер 1 :)))))

На кой му пука?!? Просто телефон. Всеки има минимум по един подобен. Всички са еднакви и вършат еднакви неща. Вече от много години не са интересни.

Малко крайно, но доста точно. Аз вместо дс си купя този елитарен аксесоар бих завел семейството си на почивка. Приоритети.

Телефоните Самсунг от много отдавна имат дисплей Super AM-OLED, което е OLED, защо се говори за Apple, че е открила "OLED" дисплей, които са запазена марка на Самсунг? Отделно сглобяваните с Китай iPhone на Apple ще се облагат с 45% мито от САЩ, според Доналд Тръмп и едва ли ще имат голяма популярност в САЩ...

Защото си селянин за това,защото не можеш да си позволиш айфон и ревеш като тиква,защото ползвам айфон от 2007 г и Самсунг още не знаеха къде се намират.....тъпак

Щом пазарът позволява - т.е. има хора, които са готови да платят - защо не? И аз да мога да си продавам стоката по-скъпо ще го правя. Това е пазар, не е социална политика ;))

Права си, Лейке! Докато има балъци ще има и тарикати. Виж ме Мене - крада като разпран, а ти гласуваш за мен. Същото могат да кажат и приятелите ми Гоце и Доган. Ако не бяхте вие балъчетата, кой щеше да гласува за нас? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Още не са измислени хапчета, дето да ви помогнат ;))

OLED панелите за телефони от около година са по-евтини от IPS. Причината iPhone-а да не ги използва е, че Samsung все още нямат достатъчен производствен капацитет.

A за мен ще ми е без пари. Защото ич и няма да го купувам.

ало,ало-о-о,това е просто телефон,пък бил той и мултимедиен. Не е книга и няма как да ви направи по - умни. Дори обратното - тъп,по - тъп,най - тъп ,олиго-о-о-ффффф_ен.

Почнат ли да ги правят в САЩ, толкова ще струват обикновенните айфони.

Абсолютно съгласен с теб ако Тръмп ги натисне да почнат да ги правят обратно в сащ,както се е закани цената им ще скочи.

Една от сегашните модификации, след като дойде до България и влезе в магазинната мрежа струва около 2300 лв., което пак е над $1000. Не ми се мисли колко ще струва новата ту'ула при същите условия.

И 2000 да струва зомбираните сектанти пак ше се редят по опашките пред джибре стора

shaman

Мечтата на всяка фирма е да има такива зомбирани клиенти.. Ама само Apple успяват :)

FuckTheEU

Прав си. Само едно нещо е по-жалко от гледката на зомбитата нощуващи пред вратите на апъл магазините - гледката на нощуващите пред вратите на ЦИК младежи от герб.