Коментари - Apple започва производството на 2 модела iPhone | IT.dir.bg
назад

Apple започва производството на 2 модела iPhone

Apple ще започне производството на два нови модела на iPhone в рамките на следващия месец.

Обратно в новината

Коментари - Apple започва производството на 2 модела iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво стана с ''перфектния 4-инчов екран" който нямало нужда да става по-голям? Изоставащи некадърници ..продължавайте към дъното !

Apple никога няма да е същия без Стив...

От скоро имам Лумия 1020 и не мога да направя елементарни неща, а преди седем години с N95 със Симбиан правех и още правя каквото си искам! Като железария Лумията все още си е много добра, но с този софтуер е трагедия! Мислех, че Ios е затворена система, но WP8 е още по. Не, че не могат, явно нарочно го правят, щом почти за всяко приложение искат да знаят какво ли не за теб, иначе не се инсталира! Биг брадър!

аз не виждам смисъл от по-голям iPhone - на който му трябва голям екран си купува IPAD

Нарича се таблет, а не iPad, мило зомби. Гледай да спИчелиш един iPad Air, че иначе няма да можеш да тролиш на спокойствие.

А таблета се нарича IPad!

Браво! Идеалната стока за коври!

И колко ще струва с екран 5.5 инча? Предполагам между 3500 и 4000 лв. с бонус по-заоблени ръбове. Мен пък ръбат ми харесва повече.

Е браво. Сега вече чалгарите и мутресите ще ударят гъза в тавана от радост, че най-накрая ще могат да виждат нещо на екрана

Няма да преебат така телефона, има достатъчно евтини телефони за бъгавия андроид.

Тея кавали от Купертино като си представят новите телефони, ще трябва да си купят и публиката в залата и голяма по-заоблена табела във формата на iPhone с надпис APPLAUSE.

както е тръгнало, скоро всички ще се придвижваме с по един 42' телефон. ще е андроид вероятно. по това време, ябълката ще предлага 4' iPhone, който ще се смята за най-удобното бижу и ще е с подобаваща цена :-)

Изключителна новина!Apple правят историческа крачка в иновациите.Създават 4,7 и 5.5 дисплеи,както и заобленни и може би и извити корпуси на смартфон.Това просто е революционно ,епохално.Човешката цивилизация няма да е същата!!!

Епъл за пореден път се изявяват като най-иновативната компания, която изкарва поредния най-перфектен продукт, който да замени стария не по-малко перфектен.

С какво толкова продуктите на ябълката са по- добри ,че да са в пъти по- скъпи?С нищо. Просто снобарски вещи на ,които робуват гълфони.Много от гордите собственици на Айфон са на карта с предплатена услуга,живеят в миризлива панелка и карат автомобил от 1000 лева. Е това са феновете на ябълката или поне по голямата част от тях в България.

Нали не се заблуждаваш, че Епъл проектират своите устройства за българския пазар? :-) Просто уточнение...

По твойта логика тия със самсунг трябва да са клошари? Не че няма де...

... на Нокиа съм и съм довоен от Лумията. иПхоне е супер як телефон също.

Що злоба се излива за някакъв телефон.Хора с такъв мироглед са пълни нещастници .... Всеки има право да харесва и купува каквото си иска........

Не си прав. Хората мразят, когато ги мамят и това е нормално. Епъл заблуждават хората, че произвеждат най-добрите продукти и когато хората разберат, че са измамени няма как да са доволни.

Не разбрах в какво по точно са измамени хората !?

То и всеки има право да критикува ! Или ако критиката е за епъл е забранена ?

Някой може ли да ми каже смисъла на кран по-голям от 4 - 4,5 инча? Гледах един на улицата с телефон Галакси как едвам го държи...

Да, от кранове с размери 4 - 4,5 инча няма смисъл. Не можеш нищо да вдигнеш с тях, освен кубче от лего.

Като нямаше какво да кажеш се хвана за една изядена буква а:)

Смисъла е че на малкия екран децата не могат да играят, да гледат филмчета и т.н. Проблема на телефоните тухли е решен отдавна с джаджата наречена хендс-фрии.

Браво, много хубаво! Ако му сменят и хардуера зад дисплея и му боцнат рутнат Андроид, ще се получи страхотен телефон и веднага ще си взема един!

Трябва твоя мозък да го рутнат...... може да спреш да забиваш .....като умрелия дроид.

Ти гледай при следващия ти update да не получиш някое от великите грешки на iOS и да останеш с "тухла" в ръката.Ще има да търсиш във форумите каква е тая грешка и да четеш препоръки от Apple "сменете си usb кабела или порта или компютъра на който се опитвате да направите update".

Съвсем сериозно очаквам сега феновете на Епъл да кажат, че те са измислили извитите екрани и сензорите регистриращи различен натиск върху екрана ...

Патентният трол направи сериозна грешка и буквално си пика на имиджа с тези патентни войни. Защото са за смешни неща и показват невероятна алчност и дребнавост. А това не може да е стил на иновативна компания. Няма го великодушието на силният, което значи че те самите не се усещат толкова силни, колкото рекламата ни внушава. Дребнавостта и алчността никога не са били уважавани качества.

Много от патентите им са толкова идиотски, че предизвикват единствено съжаление. Ще станем, свидетели как алчността погубва една компания. Тесла ме спечелиха с това че дадоха своите патенти за свободна употреба. Така се прави прогрес. Като работиш наистина за хората.

Тесла не са прости. Дадаха дизайна за свободно ползване на накрайника и системата за зареждане. Не патента. Това е за да може другите автомобилни производители да ползват накрайника на тесла, и съответно като се строят станции за зареждане, това ще подпомогне тесла, защото жалките им колички не могат да минат 150 километра без да увехнат. Затова са им необходими станции, много станции при това, мрежа гъста повече от тази на бензионостанциите за да станат масови, защото едно зареждане на електричка е 45 минути до 75% с тези станции и 4 до 6 часа до пълна батерия. Теслата са голяма Тесла, Електрическите коли че имат нормален пробег само на контактна мрежа, като блъскащи се колички... :)

Има малка неточност в новината. Всъщност текста трябва да бъде: "Foxconn" започна производство на на iPhone-и за Apple ;))))). Пак добре че още ги правят в Китай, щото Samsung са започнали да произвеждат във Виетнам, а всички знаем какво се случи с качеството на продуктите на Sony след като започнаха да ги произвеждат там.

Интересно ми е дали ще пуснат по-късно и iPhone 6 mini с 4 инчов дисплей, щото това било много важно за феновете.

Ще пуснат. Нали трябва да правят кинти.

Apple са инвестирали доста (време и пари) в тази поредна иновация. Предполагам, че скоро ще съдят пак някой за патент за размера :) Успех Apple....дъното е близко...вижда се ...

ко речи? ааа не ни ги рача...щом не са три ами само два...начи ни съ инуватнвни....тц ни ги рача аз тях...))))

Отново "иновативно догонващите" откриват топлата вода след всички други ! А от тези два модела - кой ще е по иновативен или и двата ще са еднакво "изумително иновативни" ? Не им ли писна на ай-зомбитата да чакат нещо смислено и наистина ново от самодоволната фирма в Купертино за тези 5 години или покорно ще купуват всичко, което им се предлага като ново, а всъщност е изостанало с поне 1-2 години от конкуренцията ? Докога ?

Не ти ли писва да пишеш абсолютно едно и също бе изрод. Аман от тебе, не знам къв ти е проблема.

Някой не е разбрал нещо-с нивите модели ще подменят рекламираните стари

Спокойно, новите дисплеи от Епъл ще са "иновативни" и ще са ги преоткрили за 100тен път, без никой друг да го е разбрал.

Това ако се окаже истина, спирам да си купувам iPhone. Малкият екран беше едно от нещата, които най-много харесвах в него.

Купи си тогава Nokia 3310, тя е с по-малък екран... За пръв път с 5-цата епъл пуснаха апарат, на който дисплея му на височина е по-голям от дисплея на моя Note на широчина. Много се смея като видя iPhone < 5 и го сложа до моя телефон... И не, нямам проблем с размера на телефона, ръцете ми са достатъчно големи за да го ползвам нормално, дори с една ръка, джобовете ми също са достатъчно големи, за да го нося...

Ама ако искаш и 32 инчов телевизор си сложи в големите джобове. На мен друго ми е голямо и нямам нужда да го компенсирам с голям телефон.

До 2 години ще пуснат отново 3,5- 4 инчови ..............с тия телевизори ще отнемат само 50 % от самсунговите зомбите и още толкова от htc зомбитата. Мисля тия дни да вкарам една нокия 1100 в смарт телевизор и така да се разхождам по улицата ........ поне да се свиква за напред де.

вий гледайте да си запазите тавата в Купертино, че май гаче ли и нея ще прдадете, смешник

Що имаш пари да я купиш ли палячо ?

Ехееее...абе тия накъде са тръгнали с тези ВРАТИ? Аз няма да си нося телевизора по улицата я. Нали бе, айзомбита, нали така говорехте за Самсунг? Сега дойдохте ли на тяхното? Или викате, че на айшитнята 5'5 инчовият дисплей ще е по-изящен от този на Самсунг :)

"...подготвя и модификация с 5.5-инчов дисплей." === Къде са ония iZombies, дето разказваха вица за вратите, които Samsung, Sony, LG и други произвеждали? Какво стана сега? Apple копира конкуренцията си с големината на екраните?

Само преди две години Епъл създаваха пазарните тенденции. Сега се борят, за да ги следват. Харесвам марката и се надявам мениджърите й да разберат, че трябва да се върнат към онова, което ги направи големи, а не да вървят по пътя, по който докараха Епъл до фалит при изгонването на Джобс! Защото те следват ТОЧНО същите стъпки като преди.

Всъщност взе вече да се изчерпват идеите на подобни електронни устройства. Бързо се получава пренасищане. Защото по същество няма концептуални нови идеи от десетилетия насам. Само подобрения, замислени не съвсем отскоро от мозъчните тръстове, но поради силна конкуренция, се налага да се внедряват бързо. И в един момент кошницата с идеи остава празна.

Лошото е , че в случая нищо не зависи от мениджърите . Има едни хора мноооого по високо над тях .....казват се ИНВЕСТИТОРИ . .....именно те ще провалят компания номер 1 в Света.

Новина от миналата седмица, вече не е 1 в света, 1 са Google...

Отдавна не бяха писали за Епъл. Дори ми мина еретичната мисъл дали не са фалирали. Ма пак щеше да се чуе де. Най-малкото за да разберем кой ги е купил и ще продължава със зомбирането по аналогичен начин. Каламбур да става.

Не си падам по големите тухли, предпочитам телефонът ми да е около 4". Но явно такива сме малцинство, защото производителите не ни мислят.

Философията на Стив Джобс не е случайна. Ще се наложи да си носим вратите. ;)