Коментари - Apple представи iPhone 8, iPhone 8+ и iPhone X | IT.dir.bg
назад

Apple представи iPhone 8, iPhone 8+ и iPhone X

Apple представи не един, а цели три нови смартфона - iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X.

Обратно в новината

Коментари - Apple представи iPhone 8, iPhone 8+ и iPhone X | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://link/2017/09/12/iphone-x-benchmark-test-leak-a11-chip-performance/

Знам бееее, Nasko! Тук дето пишете в дира всички сте пернишки панелни хилярдери с по 4к еврака на месец заплата! Ама от снобизъм си купувате жълтото и пластмасово ксиоми!

БРЦК

Пластмасова и нишката дето крепи ушите ти да не паднат. Виждал си Шаоми само на снимка и отдалече.

ARM боклуци за балъци...

Що бе! Пак гледаме фактите: Apples iPhone X e c "4095 on the single core test, and 9959 on the multi-core test" което е по-добър резултат от MacBook Pro 13-inch (2017 Core i5): 4342 single core test, 9194 multi core test Излиза че АРМ "боклука" дава по-добър резултат от Intel Core i5 в multi core test и почти го достига в single core test

... "закалена медицинска стомана"... В този израз "закалена" и "медицинска" са взаимно изключващи се. Медицинската стомана почти не съдържа въглерод и следователно не би могла да бъде закалена. Иначе щом имате излишни пари - харчете си ги. Аз си "търкам" китаеца със същия успех...

Тия от църквата какво мислиш ще търкат? Пак китаеца, само дето отзад пак сигурно пише "Designed in USA".

Като каза "китаеца", та се сетих за вица дето китаеца продал душата си на дявола, но след седмица дяволът му я върнал, щото се била развалила...

Следя акциите на ябълката в реално време, падат като гнила круша :).

нали беше фен на апъл бе леке :))) и вече се вдига

Юли 2017 - 145 USD 14 Септември 2017 - 160 USD +10% Крушата май е между ушите ти!

Айде следващата гнус пуснаха. Странично само да питам, някой има ли който разбира от операционни системи и да харесва MacOS? Това нищо е толкова по-зле от линукс и даже от Windows, че няма на къде. Предполагам, че всеки с малко опит с тия ОС е съгласен с мен.

макос е супер най-добрата ОС няма забивания няма постоянни ъпдейти заради многото бъгове като при линукс най-вече айде поне малко да сте запознати преди да пишете глупости

Началник

>>> ми е враг, но когато се изказва точно и не поръчково, му давам и +чета! днес цели 3 майче! МакОС е НОМЕР 1 за работа! Не играя игри, освен форекс и не знам как е с игрите, но за работа - няма нищо по-добро. по тоя вапрос и язе заставам ЗАД >>>... :-)

Както за всеки влак си има пътници, така и за всеки телефон - купувачи и потребители. Така че излишно е да се пенявите къв бил, що бил, китайски боклуци, корейски дървета, i-phonе маниаци...Колкото и да струва, какъвто и да е, има си почитатели, ще има и купувачи...Лично аз ползвам няколко телефона, един от които е iphone 6+, и не съм особено доволен от него, но все пак е въпрос на личен вкус и предпочитания...

Не бе! Вие панелните-идиоти сте по умни, дето си имате ксиоми жълта сапунерка и треперите дали мутрата-шеф ще ви даде 200те евра заплатка!

Вземам 4000е заплата, живея в панелка и имам ксаоми, което вече е на 3 години. Има много по-важни неща в живота от някакъв телефон, още повече че всички са еднакви и всеки го ползва само за чат и фейсбук.

Аз пък вземам 10 000 паунда на седмица но живея в палатка и карам жигула. Пазя си парите за един по-добър свят. И между другото децата ми са супер в мухълът и влагата на панелката... пардом палатката.

Господа отворковци Xiaomi на български се произнася (и пише) "Сяо ми"! Какви Ксаомита, какви Ксиомита! Неграмотност, а изказвате "компетентни" мнения.

По принцип звукът е между Ш и С. Не е Сяоми, нито Шяоми, а е нещо посредата. С българската азбука не можеш да го напишеш.

Искам да попитам тия дето са със смарт часовника, смартфона на Епъл и си купуват (почти) всеки нов модел: Сега, като имате толкова много smart устройства по-умни ли ставате или сте просто идиоти с повечко батерии? Благодаря.

Не, просто си правим кефа!

Напротив точно се произнася Апъл но на Български транскрипцията е Епъл така че ако искаш да се правиш на Англичанин го пишеш Апъл ако се пишеш патриот Епъл а всъщност на кой му пука?

"4.7-инчов с резолюция от 750 x 1334 пиксела. Процесорът е А11 Bionic, RAM паметта е 2GB, а свободното пространство е 64GB или 256GB. Основната камера е с 12МР" Искам да видя снимки на балъците, които ще датат да телефон с такива характеристики 1500 лв. 2017-та година сме, не 2014-та...

2 бона са

2 бона са за Х с 6 инчов дисплей. Този е само 8-мица Обикновената 8-мица е 699 долара или тука ще е около 1300-1400 лева

2 бона за телефон няма да дам. Нито епълски, нито андроидски. Щото съм стисната и ме забелязват и без да удрям техниката на масата в селското кафе. Какъвто и телефон да си купя ми е интересен първата седмица, докато го разцъкам в тоалетната, и след това става пак просто телефон. Що се дърляте за марките и параметрите, просто не разбирам.

Ограничено мислене. За работата ми трябва много бърз телефон с най-добрата възможна камера. Дал съм малко над 1000 за него и съм сигурен, че като инструмент си ги е избил за 1-2 месеца. Няма никакви кръчми, маси и т.н.

За 400 евро има телефон който прави по-хубави снимки. И между другото това е телефон не фотоапарат.Един Канон за 500 евро прави 10 пъти по-хубави снимки. Без оптика хубава снимка не става.

стига сте коментирайте акции и пари истината е че хората правят страхотен продукт .имам 5s от 4 години и не мога да намеря причина да го сменя преди това 4s и ако не бях го изгубил в морето още щеше да работи перфектно .и да кажа на всички андроид фенове просто не рабирам какво ви пука за ябълката ,нали сте си доволни от уж евтиния (samsung )

И като няма да го сменяш защо коментираш?

преди 3 год си купи 6+. казах си, че на 8 ще да сменям! аз ги карам се така на четни... обаче, не намирам причина да си го сменя! 6+ лети. много съм доволен. все едно вчера съм го взел! дръжа му iOS 9.1 и не смя да ъпдейтвам, да не се затлачи (със сигурност ще - ако ъпдейтна!)... за 2к-2.5к лева ще си купя от китай еколело, 1кв мотор на педалите (лудница направо!), с 1квч батерия (още по-голяма лудница!), с дебели 4 см гуми и 203 мм предни и задни спирачки (ще заковават по баирити дето одя!)! майче ще да чакам

Аз съм с 6S+ и ъпдейтвам постоянно. Не се е затлачил, само става по-бърз. Но пък ти така може да джейлнеш, докато мен ме мързи вече да се занимавам и предпочитам да си плащам :)

Пернишка заплаха: -Така че те бушонирам че нема да може да те познае и айфон Х :)

Cheeseus

"Факт е, че това е може би най-добре изглеждащия смартфон с екран, покриващ почти цялото тяло на устройството." -- Как може да бъде факт нещо, което е напълно субективно (красотата). Дори самото изречение съдържа противоречие: хем е "факт", хем е "може би". Но това са едни твърде абстрактни съждения за г-на Гогова, който с елементарни неща като пунктуация и пълен/кратък член не може да се справи.

Това, че за България и българските потребители цените на Apple са високи и непостижими за много от нас, не значи, че устройствата са лоши и непременно трябва да се плюят. Пожелавам на всички ви да имате телефоните, които искате и харесвате. Каквато и марка да са. Айде, със здраве!

Телефоните им не са толкова скъпи. Дразни това, че претендират за иновации, а дори на 10-тата годишнина от представянето на iPhone не показаха нищо съществено. Нещо повече опитват се да ни докажат, че лицевото разпознаване или безжичното зареждане са нещо ново. Всъшност, това се технологии, които другите производители ползват от много години.

Всъщност, всички сте толкова заети с обвинения и негативизъм, че не виждате и явно и не чувате, че никъде вчера на събието в Купертино, не казаха, че са открили топлата вода. казаха, че са работили, старали са се и това е иновация и е ново в техните телефони. А вие като искате - ползвайте си тези функции през други брандове телефони - всеки има право. Но плюенето само ей така, щото аз нЕмам толкоЗ пари и не моА си го купА тоА айфон - просто е смешно :) Ползвайте си със здраве телефоните, и хич не ги мислите Apple - такива пари ще направят сега, че им е все едно какво драскат няколко хейтъра някъде си.

Dimitar Todorov

Вярно е, че всички тези технологии ги има. Но е вярно и че когато Епъл се захванат с тях, ги изпипват до такъв перфекционизъм, че дори досегашните ползватели на технологиите да се удивят на какво още е способна съответната технология.

Дада, кво им обясняваш на тия нещастници! Те и за S8, ОП 5 и P10 нямат пари! Обаче приемат Епъл за символ на США, а те нали са тролове копейкаджии затва са тук и громят класовия враг!

Пич, За теб явно притежаването на определени марки модели ти е фикс идея някаква, измерваща качеството и стойността на живота. Много плитко мислене, елементарно... К'во значение има кой какъв телефон може да си позволи или къде живее- в панелка или не- за стойността на човека?

Ти пи ли си хапчето днес?

iPanelnik, като не издържаш се метни през терасата връз прането на баба си куцка от първио етаж на панелния ти блок! Може да оставиш прощално съобщение на пластмасовото жълто ксиоми!

...НУЛА мозък... Пак ли ти, бе, пишман майоре? Явно днес пак са пуснали интернета в лудницата, та ще се налага да ти четем бисерите. Ама поне ще ни забавляваш.

Стига! Не издържам вече! Тъкмо изплатих 5-цата. Имам още няколко вноски за 6-цата. А за седмицата - имам още 11 вноски! На месец плащам по 93 лв. за iPhone. Как да си купя и iPhone X??? A e важно винаги да съм с последен модел. Все пак - кафенета едно друго - трябва да сложа нещо актуално на масата.

Как ли? Ами, че баба и дядо няма ли да ти дадат от пенсийките още малко? Ако не може, ще поработиш малко като хамал и ще стане работата.

Шегата настрана, още преди две години мисля, Епъл предложиха абонамент от около 36 долара май на месец бяха, което ти предоставя веднага най-новия модел, след като излезе на пазара, като ти взимат стария.

Geekbench 4.1.1 iPhone X: 4095 single core, 9959 multi-core Samsung Galaxy S8: 2024 single core, 6279 multi-core OnePlus 5: 1932 single core, 6495 multi-core Huawei P10: 1865 single core, 5973 multi-core

Е и... Това прави ли те щастлив?

Не. Просто факти. Такъв съм си - гледам само фактите, а не субективните мнения. Инак субективното ми мнение, че Note 8 e телефона за мен

БРЦК

Не е коректно да сравняваш резултати от различни операционни системи. Причините са много.

" Джаджата е и доста технологична, защото може да разпознава лица и да се зарежда безжично. " От 10 години насам дори китайците продават за по $20 продават джаджи за разпознаване на лица заедно със софтуера. Също от поне 5 години съществува опции за безжично зареждане на устройства. Аре малко се подгответе, преди да пишете статии по дадена тема. Те поднасят като реклама информацията на тези "събития", ама се изисква малко анализ да се прави- не е достатъчно превод и препис.

..ама не струват "малко над 2 бона". То това и високата технология - да убедиш хората да дадат 100 пъти повече пари.

..то под "джаджа" разбирай уеб камерка... то в софтуера е разковничето... Ама може пък Епъл да са открили по-топла вода... То трябва да има сектанти-бунаци, че как иначе ще им се качват акциите. Ама иначе- евала, от нищо- нещо, т.е. вдигат страшен шум за нищо.

Вярно е, че технологиите не са от вчера, но самсунг го излъгаха със снимка. Сега чакам да видя какво трябва да се инвестира, за да се излъже айфоня. Много вероятно е да не може. Както отбелязах по-горе, епъл перфекционизират технологията до максимум, преди да я предложат на потребителите си. И естествено, понеже никой не ви казва колко струва самият iOS, който получавате към телефона, в него се крие истината за високата цена на устройствата. Иначе желязото (и стъклото) разбира се, Фокскон го правят за около 50 долара на парче. В оживяването на желязото е ключа от палатката. И цялата екосистема, която получаваш с това - облаци, аймесидж, семейно споделяне, проследяване на децата къде са, отдалечено деактивиране на загубен телефон и така нататък - всичко без да ти изтичат данните към трети компании, на които гугъл иначе ти ги продава. И най-важното, нямаш нужда от антивирусна програма, няма начин да прихванеш нещо и да се чудиш как да си изчистиш телефона, спиш спокойно, защото имаш сигурно и здраво устройство за поне 5-6 години напред. Ако счупиш екран, нов от ибей е 50 кинта, дете на 10 може да го смени. Батерия не се налага да се сменя с години, но ако все пак се наложи, тя пак е 20 кинта и пак се сменя с три болтчета всичко на всичко. Ако ти го откраднат или го изгубиш - деактивираш го дистанционно, извеждаш съобщение с обещание за награда сто кинта на който го намери и след два три дни ти го носят, защото локнат и деактивиран от него могат да се продадат само екрана и батерята, за по-малко от 100 лева.

На Самсунг само отчитат по $120 за дисплея, отделно ползват и памети техни...

Хова смешно е как се вълнувате тука за глупости. Явно сте извън реалността. Android-IOS, Apple-Samsung, една е целта да ви заблудят, че трябва да си купите нов телефон, който в действителност не ви е нужен и е почти същият като стария ви. А те си печелят и поддържат огъня у "феновете"

Хората не мислят като вас, хейтъри! Епъл били зле, а кой са добре тогава! ксиомито тръгнали да си продава флагмана за 600-800$! Самсунг за по 1400$! КУ-КУ

БРЦК

Къде ги видя тия цени бе? Във ваше село алиекспрес не се ли отваря?

Вчера в 20.00 (БГ време) започна началото на края на Апъл . Това са фактите. ПР отдела им ще плати да ги хвалят някои издания (и те къщи хранят), но потребителите масово са недоволни и от липсата на новости, и от високата цена. Същото може да се каже и за Samsung S8, разбира се.

Ако знаеш английски, виж коментарите (например под статията на Яху или някой друг сайт) за iPhone X. ======= Те и спекулантите така си мислят и затова продават сега акции! Но на кой му пука за мнението на троловете на самсунг и на разни подобни бедняци! Всеки фен на Епъл чака влогърите да си вземат телефоните и да пуснат видео ревютата! Ще видите какви ще са продажбите и пак ще говорим!

МУХАХАХАХАХА Ква инерция бе, панелник! Чак сега разни компаниики с евтинджос сампунерки по 50$ настигнаха по продадени бройки Епъл и то само защото всички спряха да купуват лятото заради Айфон 8 и Айфон Х! Сега есента Епъл пак ще е номер 1 с новите телефони!

специалистите - апъл фалирал акциите.. акциите паднаха защото датата на пускане на пазара на Х е отложена айде по-скромно! врачки и разбирачи от всичко! когато акциите се вдигнат - всички са идиоти икономистите потребителите когато паднат - ето! падат!

ГЕНЕРАЛИСИМУС, ХАХАХАХАХА имат, имат! Дето се лъже със снимка! ХАХАХАХАХАХА Знам ги аз тия разпознавания дъртите! Едно време на компа си преди 10 год бях качил такъв софт!

Просто изчакай 2 дни и ще видиш как ще лъжат и Апълската технология. Лицевото разпознаване, без сканиране на ирис и пръстов отпечатък е отворена врата.

Според панелните таласъми от Бг дето работят за по 200 евро на месец Епъл умира вече от 10 години, а още са най-голямата компания в Света, щото били умирали! МУХАХАХАХА

Батко Стив им остави компания в перфектно състояние, но инерцията не е вечна. Апъл са куп некадърници и масови хипнотизатори. Нямат нов продукт от как почина батко Стив.

Часовника е нов продукт примерно.

(-_-), падането на акцийте в момента е изстрел в тъмното на пазара на разни спекуланти! Телефоните не са пуснати в продажба! Моите познати почти всички са с Айфон и всички се кефят на Х-са и ще си го вземат! Това с акциите стана и като пуснаха 7цата, ама после Айфон 7 счупи всички рекорди по продажби! А и като са толкова стари технологиите, що самсуняка и ксиомито няма лицево разпознаване! МУХАХАХАХАХА

Очаквам до 2-3 дни хакерите да ти покажат как разбиват лицевото разпознаване на десятката. А и двете компании (самсунг и ксиоми) имат телефони с лицево разпознаване, просто ти не знаеш. Все пак си див кашик от Пазарджик.

Ако знаеш английски, виж коментарите (например под статията на Яху или някой друг сайт) за iPhone X. Форумите са представителна извадка за това дали хората имат нагласа да купуват такъв телефон. Ако не ти се търси, ще те улесня - i-феновете никак не са доволни от видяното и цените.

Фати, моя Note 8 има лицево разпознаване. Има и опция "Faster recognition", която ако е включена от време на време се отключва с моята снимка, но когато е изключена до момента не съм успял да го излъжа. Е, все пак го имам само от 4 дни, тестовете продължават, но определено по-добър телефон на Samsung не съм пипвал. А заради писалката и новите и функции си струваше да ги дам тези 2000лв и до момента въобще не съжалявам. А и все още съм с Android 7, 8-цата като излезе ще видим как е...

А, да, и сензор за пръстови отпечатъци имам... Малко на криво място ми се пада, защото ръцете ми са големи и ми сканира все средната фаланга на пръста, но какво да се прави, все малки телефони правят да му се невиди...

Всичко ми стана ясно за великите иновации. Само не ми е ясно Samsung дали ще успее да произведе навреме основните компоненти и да ги изпрати на Foxcon за сглобяване, че да се роди най американския и оригинален телефон.

Ще успеят. Те са истинска компания и ще се справят. Може Апъл да се ок...зат с разпространението и обслужването, но това е в реда на нещата.

След вчера всичко постигнато от Стив Джобс изгуби смисъл. Фен съм на iPhone, но това, което хората видяха на презентацията беше много далеч от иновация. Да презентираш стари технологии, които ги има от години в други устройства, като иновации и да искаш за тях 1000 долара беше смешно и жалко. За първи път след събитие на Apple акциите на компанията падат - напишете в Гугъл NASDAQ AAPL и гледайте бавния край на един технологичен гигант.

Прав си. Стиви се върти като вентилатор. Но това е положението. А за акциите, твърде рано е. А и 1% не е нищо. Балонът ще се надува поне още няколко години. Стив Джобс беше Апъл, а него вече го няма.

Първо подскочи с над процент сега се връща на старото ниво след като Х модела се забавя.

Видяхте ли на какво се вика висока класа телефон, панелници! Де са вашите ксиомита и други жълти сапунерки! МУХАХАХАХА

Нищо ново не видяхме. Технологии на по 5 години и лафчета за новите им магазини + политкоректни глупости за жертвите на Ирма. Май не си гледал вчера излагацията на Апъл, а си пил пърцуца в селската кръчма където си се хвалил на циганите с иновативния си iPhone 4 :)

дразните се на айфон че били със заоблени ъгли защото вие самите сте тъпоъгълници :)))

ОК! Моля ви (смирено и искрено), кажете ми едно нещо, което да ме накара да си купя този телефон. В момента съм с S7. Моля, специалисти, кажете: Защо да си купя iPhone X? - Добра камера? - Имам си! - Добра производителност? - Имам я! - Добър екран? - Наличен - Външен вид? - Чекнато - Добър живот на батерията? - Налице - Безжично зареждане? - Имам го още от стария си Нексус! Технологията е нова само за Апъл! - Лицево разпознаване - И да го имах, щях да ползвам скенера за отпечатъци. Aaaaa, сетих се!!! Иновацията е АНИМИРАНИТЕ ЕМОТИКОНИ!!!! Признавам! Ще трябва да го купя!

Гнусмас (Samsung на обратно го прочети изкараха S8 i Note 8 за 1000 зелени гущера със същите параметри като S7 купи си гнусмас... много иновативен, чакат какво ще изкара изгризанта ябълка за да го копира на лагавия андроид...

осъзнайте се никой не ви кара да си купувате нищо! апъл ще мине някак си и без теб! айде събирай си плюнките в кофа и си ги пази за теб

Кажи нещо, което моя телефон от преди 2 години да го няма, а Апъл 10 да го има? Апъл претендират, че са по-по-най-иновативната компания. Къде са иновациите? ТОЗИ ПЪТ НЕ ПОКАЗАХА НИЩО НОВO ! Това е истината, независимо от отграничените дрънканици на полуграмотните Апъл фенбойчета. И не ми показвай, че си със селски корени. То е ясно.

Цената в Испания за Х 256 GB e 1300 E

До 2020 ще ги направят по 5000 тия изгризани ябълки

Много интересно е всеки път когато Епъл презентират техните продукти. В Българските форуми започва едно плюене... Обаче когато Андроидските шитни си презентират няма нито едно мнение на Ябълките за тях. Извода е един - гроздето е кисело. Не мога да разбера какво Андроидци се дразнят на Епъл - такъв бил телефона, това вече го имаме от няколко години - ми хубаво, ползвайте си гугъл шит със здраве, рестартирайте си го навреме да не забие и те така. То същото както линуксците всеки път обясняват как тяхното е по-добро за десктоп. Е да ама не, крайния потребител си ползва мак/уиндоус и не иска и да бара линукс за десктоп. Просто е по-лесно и работи без грешка.

Обичам новините за Епъл, защото обищам да плюя по някого. Епъл са идеални за тази цел: Далече са и няма политически пристрастия. Имат много пари и продават на високи цени. Компанията с най-много пари в света. Идеална цел са направо. Значи влизам във форума и гледам новини за Епъл и ги почвам. Ако пише, че са номер едно плюя по тех и викам така е ама скоро ще умрат. Ако пише, че не са номер едно викам казах ли ви аз. Изобщо напопържам ги едно хубаво и ми олекне на душата. После се разходя между панелките и си викам "какъв съм пич а?" и как само ги наплюх.

и ний сме хора, и ний се нуждаем от дневната си доза плюене и псуване, за да ни е добре

Поредната скъпа играчка, за малоумната биомаса ...

"Малоумната биомаса"... Някои хора могат да си го позволят, други- не. Това, че едни са по-успели в живота от други и изкарват по-добра заплата означава ли, че всички трябва да ходим с Нокийки с фенерчета? ;))

Това, че " ... по-успели в живота ..." се познават по това имат или нямат лъскава игачка, за правене на душечни чи.ии, наречена "гъзарски" смартфон, е много мъдра мисъл! Ще си я запиша Ф тефтерчето с молиФ, тъй като не съм от "успелите" Ф живота ...

Цената на акциите е в червено днес, а когато цифрите говорят...

За 1 година от 110$ на 160$. http: // link /AAPL/advanced-chart

БРЦК

Ахахаха. Не случайно Апъл са вече трети. След тая 'премиера' ще станат 5ти.

В gsm arena 600 000 гласували от снощи до сега му дават 97% рейтинг. Ма щом казваш 5-ти начи 5-ти. Ползвай си квото там си ползваш тихичко в ъгъла да не пречиш!

за какво гласуване бълнуваш? 600 000 са брой посещавания на страничката параметри на IPhone X, не гласувания. % също не е резултат на гласувания а функция на трафика към страничката за деня.

Трети за кого? За мен са си номер 1. Или ти си пазаруваш телефон според мястото в класациите а не според това от което имаш нужда/можеш да си позволиш. Ако новия айфон беше със 100 лева по-евтин от Самсунга всики щяхте да сте с айфон. Макар че, като гледам цените на Самсунга те са почти еднакви с Епъл. Не знам с кой акъл нормален човек би си купил андроидска шитня на цената на айфон. Все едно да си дадеш парите за дачия на цената на ауди и да си мислиш, че караш ауди примерно.

не чак толкова лошо- face id, голям екран и безжично зареждане големият екран не изглежда като иновация, защото жълтурите го откраднаха и пуснаха на пазара по бързо

Да, още преди година и половина го "откраднаха", когато даже този не бяха почнали и да го разработват. А го пуснаха преди година, че да не изглежда "откраднато".

До колкото четох Епъл купува тези екрани от Самсунг. Не знам кой какво е откраднал, но Самсунг са най-големият производител на дисплеи за мобилни устройства в момента.

Това тебе какво те бърка това като информация? Самсунг слагат ли този дисплей на техните телефони? Хората си го казаха - до сега олед дисплеите не са били достатъчно качествени за да се слагат на епъл. И не случайно дисплея идва скъпо до Епъл - има доста подобрения които Самсунг трябваше да направи и цената респективно скача доста. Все едно да кажеш че фабриката в Китай дето прави Найк е най-големия производител на маратонки. Да, можеш да отидеш и да си купиш други маратонки от същата фабрика, но няма да са с такова качество, няма да имат гаранцията, няма да си сигурен че всяка бройка излиза както трябва. Същото е при телефоните. Има китайски шитни дето по "показатели" бият Ябълката - повече ядра, повече памет и тн. обаче като почнат да забиват след третото приложение се чудиш откъде ти е дошло на главата и осъзнаваш че си се набутал една торба пари за нещо дето върши толкова работа колкото и най- евтиния андроид - т.е никаква. Докато ако си вземеш айфон знаеш че всичко ще ти работи без грешка

Защо слагате плюсове на хора, които говорят откровени ЛЪЖИ! Чиповете на Епъл са изцяло разработка на Епъл. Плюс това те отдавна не се произвеждат от заводите на Самсунг! Спрете да разпространявате FAKE NEWS! А прочетете и се ограмотете малко, хейтъри малоумни! Самсунг няма НИЩО общо с А10, и сега А11!

+100 Гроздето е кисело, френд, знаеш! Като не могат да си позволят нещо - то е китайско, грозно, лошо и т.н. И да, много са му парите, но пък е прекрасен според мен. Бъди здрав и не се ядосвай на хейтъри - злобата и плюенете ги държи живи.

Нека видим как ще реагира пазара на новите продукти. Аз гледах представянето на живо защото харесвам и Апъл. Първият ми истински смартфон беше Айфон 4, и беше с 2-3 години пред конкуренцията по иновации и технологии. После си купих Галакси S4, после S5, и преди няколко седмици S8. След Представянето на новите продукти на Апъл, въобще не съжалявам че не ги изчаках преди да реша за новия си телефон. 1. Apple TV...най иновативното му беше че е 4к. Всички (Google, Amazon...) продават 4к от години. 2. Apple Watch...изкараха го че идва с технология от космоса защото имал вграден GSM, абе тия хора интернет нямат ли да видят че такива продукти са от години на пазара?!? 3. Iphone 8...този път се били фокусирали върху софтуера(това го каза меката китка директно). Абе ябълки сплескани, ако сте се фокусирали върху софтуера, за чий *уй ми представяте нов апарат? Мъчно ми е че преди Апъл водеше с години пред конкуренцията, а сега диша прахта на жълтурите в жалки опити да ги настигне. VR, това трябваше да излезе от Апъл например, а не все още да им липсва. Безжично зареждане, вкараха го години след останалите, лицево разпознаване и тук изостават с години, и още и още. Със Стив бяха велики, сега вървят по стъпките на Верту, скъпа компания, без идеи.

такъв фен на апъл си че същото злобно анализче го постваш втори път за днес :)))) накарай на сила хората да не си купуват часовника :))) да сравняваш апъл с верту е пълна тъпотия! а и верту фалираха ъпдейтни се малко! много пристрастен анализ!

И 102ри път ще го постна ако се наложи. Фен съм на новите технологии, и съжалявам че тази компания вече е далече от тях. произвежда тенекета за по 2000+ лева с технологии от 2014та година.

Windows Phone е по-добър и от Андроид и IOS взети заедно.

Windows Phone умря. Минаха изцяло на Windows 10

Най-накрая Apple създаде телефон с характеристики подобни на моите стари Android телефони от преди 2-3 г., но пък на четворна цена! Да се надяваме че Face ID ще работи по-добре отколкото на презентацията им, на която се провали тотално - хахахахах!

iPhone-ът ми се зареди до 126%, изписа Lenovo и се изключи. :D

Мама и тате още не са ми изплатили "6- ицата"- тези бързат с " осмица".... Добре, че има " Самсунг"!.

Бацв, като гледам цената на самсунг 8 , та се чудя кой по-нахален - епъл които са разработили и продължават да разработват собствена операционна система, или самсунг - които нищо не разработват освен дизайн и просто чакат поредния производител , та да накичат най-новия чип, най-новата камера и т.н. А за по-други случай си има айфон СЕ. Който никак не е лош и лети

Не знам дали знаеш, ама Самсунг разработват доста от нещата, които са вътре в айфона, айпада и компютрите им.