Коментари - Нови скандали около iPhone 8 | IT.dir.bg
назад

Нови скандали около iPhone 8

Проблеми с батериите, разлепващи се смартфони, избухване са само част от скандалите около новия iPhone.

Обратно в новината

Коментари - Нови скандали около iPhone 8 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо-нищо! Зомбитата пак ще си го харесват и ще вярват, че е най-доброто на света... Докато накрая не започнат да им пробутват телефони от използвана тоалетна хартия, с рекламата, че е много еко- и е много фешън- ;)

Нямза значение че му се отлепя батерията (което е странно все пак Apple са една от най-добрите glue компании, лепилото е им световно известно особено сред тия опитали се отворят техен продукт) важното е че прави невероятни снимки.

Опитай да го отвориш с тесла и секач. После сподели резултата...и кажи за лепилото...

Някой от нас знаят какво се случи с Епъл когато Стив я напусна за първи път,продуктите започнаха да стават безлични и обкновени,в следствие на което почти стигнаха до фалит,спаси ги само че върнаха Стив на работа а господин Гейтс им даде финансова инжекция.Сега имам чуството че тръгват по същият път ,само че този път знаем че Стив няма да се върне да оправя бакийте.

Оставам с впечатление че обожестявате един обикновен човек като всики нас. Но една компания не е един човек, а всички хора участващи в процеса на създаване на един продукт - от идейната концепция до крайната реализация. Най-вероятно неадекватната ценова политика и отношение към клиентите на Епъл идва от нейните акционери. Самите клиенти са идолопоклоници и за това лесно ги преджобват по законен начин.

Замислен Стив Джобс беше всичко друго но не и обикновен човек,не само че добре се справи с епъл на 2 пъти,но и с пиксар имаше голям успех това обикновен човек неможе го направи

10% от хората в света създават работните места на другите 90% а гении като Джобс са само 00,1 % от тези 10% монополисти. Ще трябва да почакаме за да се появи някой друг човек със способности.

Прав си, че гениите са малко, но те не са от тези дето създават работните места, а от тези дето 90% дето "копат"

Оле! Одобриха ме за кредит за iPhone 8!!! Нищо, че имам кредити за 6-цата и 7-цата :) Ама на изплащане не се усеща такава придобивка. Защото как се дават 1600 лв. на куп? По-лесно е да плащам по 80 лв./месец за 2 години. Къде са 80, къде са 1600?!

Не ти върши работа тоя телефон! Купи си Нокия с фенерче и си го плати в брой целия наведнъж. Смартфона от 5г не е моден артикул, а нещо което спестява време и можеш да контролираш бизнес с него, дори да не си в офис или да нямаш лаптоп в теб пак можеш да свършиш чудеса с него.

Съгласен съм че имат предимства, но имат и смущаващи недостатъци. Най-големите им недостатъци не са цената, жизненият им цикъл и автономността им.

Реално погледнато и Епъл и Самсунг наблягат много повече на маркетинг отколкото на технологични подобрения и иновации. Цените са им абсурдно високи само, защото маркетинга им успява да продава на тези цени. Едно време така ни искаха огромни цени за една обикновена Нокиа или Ериксон, само защото бяха модерни към момента.

Реално погледнато Самсунг са по-иновативна компания. От прахосмукачки, перални ..., та до собствени процесори и хубави контролери за SSD. ....

За "наистина забележителни снимки" ще си купя Хаселблат, Никон или Канон, а не телефон!

Феновете на iPhone е крайно време да се осъзнаят, че дават парите си за боклуци. Един китайски телефон има по-добри характеристики от това. И не избухва, най-важното!

Ми то....с тази измислена марка, нормално е да има проблеми. Ама вие си я купувайте - тук важи максимата: От глад умри, гъзар бъди.

Е няма как нахапана ябълка да не изгние.

Значи телефона може да се надуе, гръмне и по време на разговор да издава звуци пречещи на разговора - ПО ТЕЛЕФОНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ!!! За сметка на това пък прави хубави снимки... Честито, купихте си фотоапарат с кофти телефонна функция ;)

Ейййй големи хейтъри тука! Епъл е най-скъпата компания в света и това не в благодарение на маркетинг! Новите айфони са най-добрите телефони към момента! Хейттвайте

Ползвам само iPhone от както го има, в момента съм с iPhone 7+ и това ще ми е последния iPhone който ползвам. Откакто си отиде Стив Джобс това вече не е iPhone.

Бреййй ти да видиш най- добрия бил....а пък ние да не знаем..... ами продавай колата и си го купи.

Някой хора си мислят, че това е техн.прогрес и откритие. Нищо подобно. Айфоните са вече изтъркана работа, но фирмите ме могат да измислят нищо революционно ново и затова пускат всяка година по 2-3 "нови" модела на едно и също нещо, за да изсмукват парите на хората. ДОКОГА? Докога ще пускате нови модели цървули от кожа? С шарки, без шарки, с панделки, с ресни, на райета, ... ВСЕ СА ЦЪРВУЛИ.

Докато има кой да купува. Споко, и това ще мине ...

тоест Apple е гнила ябълка! Така ли?

Освен това Apple е обвинена в алчност няма таков анещо тва пак е от хибридната война на Путин...ми да той ги е накарал да правят такива обвинения...всички знаем, че цената наайфона е много адекватна))))хи хи

ми да туй нящу гу знаят сичку у нашту селу...и нъ мигданя сички хуртуват чи туй и най убаата и еффтина тутурутка....

Новата функция на иФона за разпознаване на лица явно е расист. Ако сте азиятец ви надува батерията. А иначе изразяването на капацитета на батерията в mAh е малко подвеждащо и непълно, защото ако е увеличено напрежението реално може да няма разлика или дори капацитета да е увеличен.

Капацитет се мери в Ампер/секунда. За удобство се ползват и кратни единици. Провери в учебника по физика. А всички литево-йонни батерии и производните им са с напрежение 3.7 волта с леки вариации.

Време е Аплето да мине на самобръсначки, щот вече от смартове не разбира!

Айфон Х е това, което реално се чака с интерес.

сигур че гръмне още в кутиятап предит да го отвориш

Епъл или Самсунг, БСП или ГЕРБ, Мерцедес или БМВ, Интел или АМД, HP или Dell ..... сякаш няма други производители с кадърни машини на планетата Земя. Погледнете им философията! Ти нямаш реална нужда нито от едното, нито от другото, но самото предположение, че едното Е ПО-ДОБРО ОТ ДРУГОТО те кара да го купиш, изплатиш без да имаш РЕАЛНА НУЖДА от тази скъпа джаджа. Прочетете книгата Психология на Маркетинга и Рекламите и спрете да харчите излишни пари. А случайно ако един телефон от 1200 евро ви издига в очите на слепите обърнете се за помощ към психолог.....

В Българските дискотеки, кафенета, барчета и прочие. По дрехите посрещат, по телефона изпращат. Така че ако искаш да задушиш някоя скумрия от обеля4, няма да минеш с нокиа 3310 :)

Забрави да кажеш, че трябва да изпълниш и стандарта на мъж ласкател на българката с шлифован мозък тип Пеевски, да си от Перник и караш БМВ Е36 или Голф 2 на газ.....тъжна картинка брат.

То стана кат в дира бе колега, по мнението те посрещат и по IP-то те изпращат хахахахаха

Хвърляйте в кошчето американското менте за 1000$ и си вземете китайския оригинал за 350$.

Гогов, ти да не си на хранилка в Самсунг? Дори за най-заклетия привърженик на Самсунг, тенденциозните статии провокират повдигане на вежди.

А сега пък фирмата която произвела батериите е виновна.....а тъпаците от ябълката не ги ли тестват преди продукта да излезе на пазара...или от алчност няма време за това...

е хубаво явно решихте че апъл трябва да се затвори да проследим резултата от мъдрото ви решение положението в света не зависи от злобата ви само вашият живот

Злобата с която комплексираните епъл фенове коментират всичко свързано с конкурентните марки не може да се сравни с нищо друго. Тя е уникална! А жалките им опити да се оправдават като ученички е забавен.

Тука никой нищо не решава, просто си даваме мнението. Ако те дразни, че повечето мнения са различни от твоето, отиди във форума на Епъл и там се хвалете взаимно... who cares!

Купих си го ! Имам го ! Як е ! Уникален магически телефон от най-яко бруталната и единствено правилна и-фирма. Сложих го да ми виси на колата, та всички да го виждат. Нося го от страната на дискотеката. Яка завист ги тресе всичките, братче. Много е готин ! Уникален ! Красив ! Iphone 8 сбъдна всички мои мечти.

Дядка ходи се прегледай

М да, много се радвам за Вас колега. Аз пък купих трета къща в Англия и я пуснах под наем. Много съм доволен. Ползвам си Хуавейчето р10, най - добрия телефон и въобще не ми пука за чисто новия айфон - подарък в шкафа. Аз обичам качествените неща, не ги показвам на останалите. Никога не искам да изпадам до там, да се радвам на завистта на хората, за

Някои сравняват сегашната ситуация със самсунг миналата година, но дали епъл ще посмее да спре телефона от продажби, ако проблема с батериите продължи? Не мисля, че ще постъпят коректно както самсунг и просто да приемат финансовата загуба. Те правят всичко заради парите и ще търсят извинение другаде само и само да не са на загуба!

"Те правят всичко заради парите " леле колко си проницателен, те Самсунг за слава работят.

Лагването на iOS точно преди излизането на следващия модел Айфон си е чиста проба фалшификация в стил Дизелгейт на Ваген! Чудно е как все още не са ги спукали от съдебни дела?

След като разбра за iPhone, iPad, iPod и тяхната популярност, Айше се почувства горда с името си. Хубава работа, ама ....

това е едно от най-смешните неща които съм прочел напоследък!

гордо на Айшит няма ли да се прекръсти

зомбирането върви с пълна пара,така че това гърмяло,онова се запалило не спира зомбитата да си купуват скъпите играчки на апъл,важи и за самсунговите бомбички

БРЦК

Ааа не е така. Доста понамаляха зомбитата. Вече са 3ти в света , като уверено вървят към излизане от челната петица. Честито.

има ли марка висококачествени масови автомобили например която да не е изтегляла милиони единици от пазара поради технически проблеми? самсунг съвсем наскоро гърмяха наред като китайски пиратки

"милиони единици" ... може ли да си толкова прост наистина? Точно ти дето се пръсна да храниш Самсунг заради проблема с батериите, сега оправдаваш Епъл, които използват същия доставчик на батерии?!? Лицемерие във върховна форма!

Има - ЗАЗ.

Уважаеми г-н Гогов. За пореден път Ви отправям забележка за едно и също нещо. Цените не могат да бъдат СКЪПИ или ЕВТИНИ. Те са високи или ниски. Скъпа или евтина са определения за самата стока или услуга! Цитата е долу: ""Освен това Apple е обвинена в алчност. Първата причина за това са безумно скъпите цени за ремонтите, като смяна на задния стъклен панел идва на цената на iPhone SE.""

С "English For Dummies" дотолкова му стигат преводаческите умения. А ако не знае някой дума я пише директно с български букви. Като "спекулирам". Точния превод на смисъла на "speculate" в статията е предполагам и няма нищо общо със спекулата.

И за двата големи технологични балона - Apple и Tesla, нещата вървят към "изуй гащи". То не става само с фалшива реклама, бутафорен PR и "иновации" в маркетинга... Иска се и конкурентоспособен продукт...

А бе елекктрокарите и аз не ги виждам скоро да станат използваеми като истински коли ама може и да има подробности дето не знаем, например кога се очаква да посвърши петролът. Тогава тия с електрокарите ще са готови за ситуацията. Apple могат да си позволят някое-друго безобразие просто защото хората извън щатите не купуват от тях телефон а моден аксесоар. Но тоя аксесоар все пак трябва да работи, ако е толкова зле колкото се твърди в статията имат проблем.

БРЦК

Тесла се самозакопа като инвестира лилиарди в литиеви залежи и заводи. Всеки с поне малко акъл ще ви каже ,че лития няма бъдеще при колите. Поради много причини. А не можеш да бъдеш иновативна компания със стари и неперспективни технологии.

то петролът че свърши кат ми паднат едни работи....такива дето се клатят...

леко истерично избързвате с погребението на апъл на годишна база акциите им са се повишили от 112 до 153 $ самсунга гърмеше като бомба и приземяваше самолети и пак са си ОК в дир постоянно пишат негативно за апъл но това изобщо не влияе на света :) се едно да пишете за всеки дефект на мерцедес а като не пишете за тези на лада излиза че ладата е по-добра ?? не че е невъзможно апъл да залезе ама малко избързвате с наздравиците :)

за мен вече тази компаня вече не струва. бяха годините когато те измисляха новите течнологиес и саздаваха уникални продукти но вече са просто част от цапиталисм което означава че не се прави нищо драстично а само малко по малко се упграде-ва течнологята за да може хората да се изчеждат с глупави малки импровеменц/подобреня *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поредно доказателство как неграмотен мениджмънт може да съсипе и най-добрата компания на света за отрицателно време. А на тая компания точно майката и е*аха за нула време. От 1 в света с технологии и иновации години пред всички останали, се превърна в дишаща прахта на китайските производители на смартфони (защото корейските не може да ги стигне въобще вече). Но балъци винаги ще има, като тоя по долу с "уникалния" телефон, мениджърите ще си делят милиони в бонуси, а бедните да залягат над ралото, че имат Хайфони за изплащане.

Хехе Викаш неграмотен мениджмънт а? Кажи ми ти какво менажираш, какво управляваш, какво си създал ако е поне 1/100 пт това което са епъл ще те разбера. В противен случай подобни изказвания на капацитети, инжета, но все нереализирани, звучат меко казано смешно. А и какво правите в тема за кофти телефони, ползвани от балъци, при положение че не сте от тях?

Извинявам се за използването на неправилната дума "неграмотен" мениджмънт. Предвид текущите резултати би трябвало да се каже:"Мениджмънт с 2 леви ръце, и 2те завряни в г*за".

На мен пък ми е чудно какво сте се втурнали да ги защитавате. Бих разбрал до някъде ако имате акции на Apple и чрез спекула и суперлативи се опитвате да поддържате цената им, но тогава dir е грешното място, тази спекула се прави на Wall st. Откакто излезе 8-цата акциите на Apple са в постоянен спад (с леки корекции на 14 и 25/26 Сеп), което не се е случвало в последните 10-ина години след като пуснат продукт (или поне аз не помня такъв дълъг низходящ тренд). Мисля, че е доста показателно за "качествата" на новия им продукт..

оправете си инфото в статията. Не са 1000 Mah, 100

Използват същия производител на батерии, както галакси ноут 7 - Amperex Technology Limited. Самоубийство си е това.

Или убийство, не знаеш къде ще гръмне.

БРЦК

Отдавна писах как от трети света сега ще станат 5ти след фиаското с новите телефони.

Още като почина Джобс казах, до 5 години ще са като всички останали компании. И така и стана 201ш се навършиха 5 години и няма и година след това почнаха алчните ИКОНОМИСТИ във фирмата изтикаха иженерите на заден план и почнаха да я загробват, като поръчват евтини компоненети с цел голяма печалба. А това реално е краят за всяка иновативна фирма. Самият Джобс го е описал процеса много добре в биографията си. Тази фирма се различаваше от другите по това, че имаше различен подход към инженерите въведен лично от Джобс. Дойдат ли икономистите на власт и всичко е край. гаме овер ПП да е ясно че съм фен на Епъл, но виждам слизането надолу. Ще карат още по инерция със затихващи функиции още някоя друга година.

Поредната статия целенасочено срещу новия айфон! Аз вече си купих новата осмица плюс и съм много доволен. Батерията е супер, работи уникално бързо, уникален телефон!

Наистина твоя ще да е уникален щом всичко му работи :)

"целенасочено" ? и каква би била евентуалната цел на такава атака? А ползата от нея? Нима от Епъл не са обявили че разследват проблема с батериите?

Епа пич азе не се съмнявам в баш твоя телефон ама когато самсунгите почнаха да гърмят предполагам, че си викал ура! А сега когато ябълките почнаха да ги копират изведнъж телефона на ябълката бил "уникален"! Еми когато нещо гърми то гърми пич и мога да ти кажа, че съм 101% сигурен че баш ябълката гърми УНИКАЛНО!

Това е истината, гонят пускови срокове за поредния нов модел, печалбите са ясни всяка компания се бори за печалба, но Apple определено се самозабравиха, май ще им секне бижутерския имидж.

"Заради всички тези проблеми, потребителите се шегуват, че ако някой иска да си купи скъп и проблемен китайски смартфон, то правилният избор е Apple."