Коментари - Apple представи новите iPhone 5S и iPhone 5C | IT.dir.bg
назад

Apple представи новите iPhone 5S и iPhone 5C

Apple наруши традицията си и представи два нови смартфона. iPhone 5С е с по-слаб хардуер и е на по-ниска цена, а iPhone 5S е наследник на класическия модел. Компанията представи също така нова версия на мобилната платформа iOS - 7.

Обратно в новината

Коментари - Apple представи новите iPhone 5S и iPhone 5C | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

синьо, розово, бяло, жълто и зелено... началото на края на Аппле. Сийв беше душата на тази компания и тя отлетя. Оттук нататък ябълката остава просто производдствено звено, ръководено от счетоводителите. Дали ще дойде време, в което светът да оцени гениалността на гениалните? Стийв измисли прозорците, за да станат компютрите машини за всеки човек. Преди това бяха машините на програмистите, инженерите и счетоводителите. Това е уникален човек. Ако ще да има толкова несъгласни с ценовата му политика. Несъгласни винаги е имало много, а гении малко. Гениите са обратното на несъгласните.

Каква злоба и невежество излъчват повечето постове! Ето затова сме в това положение днес,и не ни е виновен никой. Бедна България! Тъжно е.

Елементарна Ябълка!

Всичко хубаво, който им е фен ще си го купи, който не е -няма. Това, което лично мен повече ме притенсява са пръстовите отпечатъци. Нали се сещате какво може и най-вероятно ще се случи с тях?

5 Cheap не е от пластмаса. Той е от поликарбонат :) Джобс се върти в гроба.

Пак гроздето кисело. Шортвам акциите на Огризката. Щом в България няма да го купуват тая акция отива в канафката.

Не след дълго ще им се сринат акциите, не се притеснявай.

Ти да не си някакъв борсов гуру, ганчо?

iFuck 5s - един iFuck повече.

Вече се излагат. Още не са чували за слотове за външна памет, промените - почти козметични, а това с камерата е най голямата гавра. Най голямото подобрение е 64bit операционна система, което всъщност си е софтуерно. Но колко е подобрение и колко няма да има разлика, да не говорим и за влошаване на производителността, тепърва ще се види. А това с пръстовите отпечатъци, отдавна го има, но никой не би посмял да прави такава интеграция, защото тепърва ще гледаме циркове със заключени ябълки. Единственото, което ми харесва в айфоня е нормалният дисплей - 4', като и това е много за нещо, което се държи в джоб, за мен. Конкуренцията е забозила на някакви чудовища от по 5' и нагоре. Може и да е удобно за джобен компютър, но за телефон е ужас. Само, че тия 550 долара за устройство без никакви, осезаеми, хардуерни и софтуерни промени, каквото е "ниският" им клас, модел, просто са пародия.

Хардуерно разликата между 32 бита и 64 бита е точно 2 пъти! Може да пробутват на клиентите си притоплена манджа, но поне тава нека им остане да се порадват.

Съгласен за екрана. Иначе не знам какво толкова искат хората от един телефон. Имам чувството че някой хора очакват следващия модел да прави и свирки. В крайна сметка и на другите фирми смартфоните са скъпи. Няма как един джобен компютър да е с по-различна цена от настолния.

Според PR-а и очакванията... А понеже балона сеспихва все по-бързо, тези без розовите очила откровено си от подиграване преминаха към гаврене с заблудените почитетели.

Имам Galaxy s2, ще го заченя зя iPhone 5s !!!

Могат да ми сканират отпечатъка на средният пръст !!!

Като знам, че NSA и всички трибуквени агенции там ми имат отпечатъците още от преди 9 години след като кандидатствах за виза...

Но нали се сещаш, че има МИЛИОНИ хора по света, фенове на Apple и сега всички агенцийки ще им имат отпечатъците без дори да са стъпвали в САЩ.. това, че ти, аз .. и всеки кандидатствал за виза вече отдавна сме си ги дали е съвсем друго..

Не знам какво са иновирали, но акциите им вчера загубиха над 3% по време на представянето.

"най-авангардният телефон, създаван досега от Apple и включва невероятни технологии - хо хо хо хооооооо

скенер за пръстови отпечатъци в основния бутон. Тя се нарича Touch ID аз пък имам едно архаично НР ПДА с такава идентификация от 9 години горките НР те не са знаели коооолко иновативна гнила ябълка ще дойде хи хи

Имам стар лаптоп от 2006 година със сензор за пръстови отпечатъци.

Копие на копието на другото копие...Дай $500! Ето това е Епъл Айфон Следващият модел ще е с опция за кръвен тест на собсвеника,а по-евтиният само тест урина.Ще има и специален ап за следене на мислите,които надлежно ще бъдат записвани на сървъра,точно до снимките,гласа,местонахождението и пръстовите отпечатъци на зомбито.И когато зомбито потрябва,на господарите,за изпълнението на задача,то ще я изпълни,без дори да подозира,че я изпълнява...

Ние измисляме всичко и си го патентираме! А нашите зомбита, пардон фенове си мислят, че телефоните им са скъпи, а те са с 300 % надценка. И всъщност нашите конкуренти продават по-добри продукти, за горе-долу същите пари, че някои и за по-малко. Бързо към магазините зомбита, че ни паднаха акциите и ще трябва да сменяме бельото.

Не че нещо но това е подигравка !!! Аз лично харесвам повече Xiaomi Mi3. Няма такава характеристика за цената си !

Моментално да се даде оскар на Апъл (лапъл) за маркетинг !!!! А и само между всичките тези ...маркетингови стратегии да вметна две неща: 1: Първият телефон с 64-бита процесор на телефон е на китайският световно известен(сарказъм) Huawei Ascend D Quad 2: Познайте къде ще отидат вашите биометрични данни ... :D Апъл са върха да продават едно и също нещо за безбожно скъпа цена ...моля ви не се връзвайте на маркетинга на която компания и да е ...Апъл или Самсунг !! Мислете !

Откъде го взе това че Хуавея има 64-битов процесор.(не съм фен на Apple) Той си е с четириядрен Cortex-A9. Това че на сайта им пише, че паметта е 64 битова е съвсем друго. Съвременните модули памет за PC масово са 64 битови. И PC133 и DDR1,2,3 (варианти без ECC) Например 32 битовия процесор Athlon XP чрез някои чипсети работи с PC133 или DDR1. И даже има двуканални чипсети и тогава се получава 128 бита. Разбира се като обем процесора не може надхвърли ограниченията на32/36 битовото адресно пространство. Тогава защо? Ами за скорост. Така е обяснено и на сайта на Хуавей.

Казвам че на "Хуявей" както ти го написа процесора е първият който използва 64 бита .....което apple СЕГА казва че те са ПЪРВИ в използването на 64 битов модул за памет, което не е вярно ! А и 64 бита модул ...няма смисъл за момента тъй като той се възползва от памет над 4GB...а доколкото знам Iphone 5s има 2GB...което го прави безсмислен! Ще бъде по-бърз така е от предишният процесор но.....няма да бъде толковааа по-бърз ...най-вероятно ще бъде по-бърз заради по големия clock speed а не заради 64-битовата конфигурация ....да не говорим за оптимизация на апликациите към 64-битова система която....липсва за момента ...така че смело твърдя че това освен маркетинг ...за нищо друго не става. Snapdragon 800 според мен ще даде по-добри резултати !

и с ква 64 битова OS e подкарано туй чудо Huawei Ascend D Quad? Щото iOS 7 e 64 битова.

пък ай пръц 9 щее гугъл битова разбира се))))))

Ако iOS 7 е 64 битова как я търкалям от 2 месеца на 5цата и 4s ?

Apple отново представят 2 уникална телефона. Това, че ще бъдат доста скъпи на българския пазар е друга тема. Истината е, че Apple могат да си позволят да ги продават на тази цена и имат достатъчно фенове, които ще отидат да си сменят Iphone5 с 5s. Това е нормално за държава като САЩ или някоя друга от Европа с по-висок стандарт, но да отидеш и да си купиш 5s в България при положение, че имаш 5 и изкарваш парите му за един месец в най-добрия случай е пълна лудост. Лично аз познавам хора с заплата от 600 лева, които ще отидат да си купят този телефон и общо взето ще работят половин година за него..... Работил съм с всички модели на apple и мога да твърдя, че са уникални, но също съм ползвал и galaxy S1, S2, S3, S4, Note2 и т.н. Дори в момента съм с S3. Според мен Samsung е много по-добър вариант за телефон цена спрямо качество. В това отношение Samsung са много по-добри, но не са само те. Sony, huawei и много други марки също предлагат супер телефони с android(който се развива много по-бързо от IOS). Моят съвет е, ако си пленен от чара на apple и можеш да си го позволиш, то не се колебай. Ако обаче имаш Iphone 5 или можеш да си го купиш с много лишения, то по добре изчакай следващия модел или си избери друга марка, която можеш да си я позволиш! Само в България можеш да видиш масово хора и хлапета със скъпи телефони, които живеят в панел, карат супер стара кола в която се молят да ги закара от "А" до "Б" и се чудят от къде да вземат пари на заем, но въпреки това са със най-висок клас телефон...

Подкрепям с две ръце!

Много добре казано, ЕВАЛА !!

Ашколсун. Аферим. Ще си купя купя самобрасначка с андроид за 10 лева. Хем ще се бръсна, хем ще си говоря с комшииката сииката

Като гледам гроздето пак е кисело .... псуване плюене по apple , а като излезеш всеки втори си купува, как става тая работа ? Аз лично съм с 5-ца и съм много доволен от телефона. Правил съм сравнение с много други телефони и доста по плавно върви ОС в сравнение с повечето андроиди и уиндоус разработки , пък и на мен дизайна ми допада. Всеки има право на лично мнение и да си купува това, което му харесва, и доставя удоволствие било то Iphone , Samsung, Nokia(ако може да се нарича така вече) HTC и др!

Имах 5-ца. Продадох я, Имам и HTC One. Преди имах HTC Desire HD и няколко нокии. Лично за мен с андроид на HTC се работи много по-добре.

Според мен всичко е въпрос на свикване, аз лично като работя с android не знам нищо къде е , докато с iphone - a ми е много по - лесно и много по - лесно свикнах с ОС-а , но това си е въпрос на избор , примерно ако хвана MAC ще се самоубия докато намеря къде му се слага IP - то например , докато с windows и linux ми е елементарно.

Последните 5 години съм все с епълски телефони. Последния 4S го продадох преди 4 месеца и си купих Нексус 4. Повече Епълски телефон няма да си купя. Отделно, че всеки от 3-те айфона които имах съм ги връщал за дефекти, като на последния дефектира дисплея 2 седмици преди да изтече гаранцията и ми го смениха с нов. Когато си купих първия iphone 3 бях неприятно изненадан, че нямаше елемнатрното copy/paste, което стария ми HP го е имал винаги. Иновацията май дойде с някой от ъпдейтите на iOS 3-4 месеца по-късно. Който иска - да си ги купува.

Дърво си беше, дърво си и остава, пък било то и 5S :)

Дърво което нямаш пари да си купиш ли?

'Що феновете на Епъл само за това колко струва телефонът мислят!? Чудя ви се на интелекта просто... Щом не харесваш айфон- хоп- презрян бедняк си... Ти сигурно не си си отлепил ценичката от телефона май - електриково оранжева, залепена на задния панел та като говориш всички да виждат цената :)

Искам златен Айфон, черен мерцедес и мустаци...

юбре тигреее ...

Аман, Да те питам къде видя в клипа "copyright" лого или че той не може да се разпространява без изричното знание на собственика, че така се разпали? Укроти се малко, че адвокатите на Apple ще останат без работа :) Взимаш им хляба от ръцете. И те деца изхранват:)

Авторските права се записват в метаданните на оригиналния файл. Те не се виждат, но са там. Друг е въпросът дали това копие е самият оригинал с изтрити метаданни, оригиналът с пълните метаданни или някой е снимал екрана и го е качил. То българинът понеже е много грамотен вярва само на онова, което вижда. Но в света на електрониката всички важни неща са невидими за очите, скрити в кодовете и метаданните, такива като EXIF и IPTC. За жалост много хора не са запознати с това и не знаят как да контролират личните си данни (всичко у нас официално е все още на хартия!?), което пък е много удобно за онези, които знаят как да го правят и да лъжат и крадат на поразия. И винаги оправданието е че компютъра бил виновен. Човекът зад компютъра ни лук ял ни лук мирисал!? Велика компютърна грамотност имаме, няма що. Но, както казваш нека не задълбаваме. Няма смисъл. Само хабим повърхности...

За да има валиден иск за авторски права то съобщението, че клипа притежава такива трябва да е поставено на ВИДНО място. Ако е скрито като мета данни във файл в съда това се счита, като нелоялно представяне на права с цел заблуда и иска пада. Учи се в по-горните курсове по Право.

Според теб авторските права са скрити в метаданните, така ли? За това ли на фотографии или в края на филми и клипове има ВИДНО лого и надпис "All rights reserved". Как ще ми отговориш?

Apple с поели по пътя надолу,няма как да не се правят сравнения със Nokia,едни самозабравили се мениджъри ,които си мислят,че винаги ще са на върха.2013 година представят телефон,чиито характеристики конкурентите имат отпреди 2 години.Дори феновете на ябълката вече не правят разлика между телефоните им.Бъдещето е на компании като Sony,Huawei,Xiaomi,Lenovo,ZTE.Ако Mozilla и Jоlla развият техните платформи ,нещата ще стоят много по различно от сега.

Много ми е чудно, какво очаквате от един телефон? 20 ядра и 5 жълтъка? Бензинов двигател? Просто това е нова изработка, премахнати са стари дефекти, може би да са добавени нови :) На който не му харесва да не го купува, на който му харсвесва - да си го купи. Ала, бала - глупости. Пръстови отпечатаци могат да ти вземат и от банкомата, стига да иска някой. За какво ми е отпечатък днес, когато не знам дали утре няма да ти отрежат пръста? Дали ще си купиш Дачия, или Ферари, какво значение има, когато ограничението е 90 км/ч? Програмите 95% ползват 2 ядра. За какво са ми 20? Защо гледаме в паницата на големите фирми? Като имаме толкова умни и знаещи писачи, нека да основат нова фирма, нали APPLE "фалира"? Ще им бъде лесно! А аз ще се гордея с най-добрия Български телефон, или ще се смея истински...

Това е телефона за младия БГ меринджей - лъскав и шарен, без вкус отвън - и кух и безмислен отвътре - каква невероятна прилика между човек и телефон!

Май кухия си ти. Като е кух телефона и не те интересува за какво четеш и си губиш времето да пишеш тъпотии? Трябва да ме е срам че имам Iphone ли?

до 650EUR давах за нов iPhone, но тове вече е прекалено! колкото и пари да изкарвам, никога не бих дал повече, има по-важни неща от един телефон. с тези нови цени ме изгубиха като клиент.

Кой ще даде 200 USD за ферментирала ябълка?? Тва "произведение на изкуството" надали струва и 25 USD, като гледам какъв евтиничък изглежда с грозната си пластмаска....ма то на един сноб квото и да му каже човек- от Епъла по-хубаво нема!!

Простия си е прост та дрънка, това е то БГ разбирача.

Отпкчатък има в лаптопите от преди 10 години! Какъв ви е проблема, умира си епъл да колекционира отпечатъци на разни прошляци. iPhone и Windowsphone са страхотни телефони и само, който не ги е ръчкал пише глупости. Просто всяко нещо направено професионално струва пари. Като искате безплатно - Андроид и Гугъл ви чакат. Ама и те ви събират данните...

Android е свободна ОС и се развива в пъти по-бързо от iOS. Само човек, който не е докосвал качествен телефон с Android може да пише такива уникални глупости.

Същото важи и с обратен знак. Само човек, който не ползва iPhone може да пише такива уникални глупости. Остава въпросът, като си толкова доволен от андроид, какво търсиш тук и не ни оставиш нас "балъците" да си ползваме тъпите iPhone-и?

Преди няколко часа попитах дали тук имат авторско право да излъчват този клип. Не е ясно. Затова отправих такова запитване към един от официалните "реселъри" за България. Просто искам да знам дали настоящата медия има официални авторски права да излъчва клипове, на която и да било голяма чуждестранна компания!?!?!? Отгоре на всичкото излъчва само част от информацията. Цялата презетация е на официалния сайт на ябълката. Дали телефона е добър или лош това е друг въпрос. Тук става дума за"авторско право" на публикуване и излъчване на чужда продукция.

Ииии какво ти отговориха? ... че yuotube е безплатен ли? ОТВОРКО!

Абе ти не виждаш ли че клипа е качен в Youtube и е на сървърите на Гугъл. Това само е линк. Питай Гугъл ако искаш защо този клип е на техния сървър.

дира е известен с това, че copy paste-ва инфо от другите сайтове и нямат една собствена свястна статия. не знам какво те учудва и какво очакваш от тях? и последно, това си е безплатно реклама, не виждам какво те притеснява.

Нали искаме да сме цивилизовани, модерни, голямата работа!? Тогава защо се държим като говеда? И защо чакаме някой друг вместо нас да направи онова, което ние трябва да направим - да се променим и да бъдем човеци? Ето затова питам. Нали уж е пълно с толкова спецове и капацитети? Защо не променят първо себе си пък тогава да дават оценки на хора, които печелят милиарди? Както каза една моя позната от Лондон в очите на хората по света българските медии са средство за внушаване на интереси. Явно хората добре виждат онова, което ние явно не виждаме.

Сутрин като "те цитират" какво си писал във фейса си съгласен, за някакъв пиклив клип ще сезираш ЕК, ЕС, ЕСъд, Арибтражния съд в Париж и др .... (давам ти идеи :;)

Ти може би участваш в някакъв си "фейс", но аз не участвам там. Много ти е ограничено полезрението. Денят ти само във "фейса" ли преминава? А тук пиша много рядко и то само, за да се информирам дали има някакъв напредък в мисленето. Но не виждам - все едно и също - мерене не членове. Средновековно мислене!

ми съди ги бе, кво ни занимаваш

Видеото е качено в YouTube ако не си забелязал. Обади се на техните адвокати да ги питаш.

Колкото и да ме кефят Iphone-ите това с отпечатъка вече минава всички граници ! В момента съм с 4s и ще си остана с него всичко необходимо върши работи фантастично, а е вече на близо 2 години.

Епълот ке умре 2014 лето

Нема да умре, Чичо Били ще ги купи за спорта след 5 години :D

Добре збучи: Microsoft Apple!

Старата любоф ржда не хваща... Колелото на историята се върти и пак ще стигне до момента когато Майкрософт ще трябва да спасява Епъл, но този път няма да имат на главата си дела за злоупотреба с монополно положение и не е ясно дали ще им се занимава с глупости.. Най-много да попитат дали Епъл си продават патентите за няколко милиона.

Е това е, вече хората ще си плащат за да дадат и отпечатъците си на големия брат. Дали ще мине и година докато и андроид и останалите последват новия "стандарт"...

хаиде сега, такива сензори за лаптоп има от дълги години, ама видиш ли, пак е иновация ;) кои ти каза, че някои друг ще "последва" гнилапъл?

Apple много ги боли главата с тия нови цени!

ДА ми каже някой има ли досега смартфон с 64 битов процесор пък после да плюе? ;)

колко 64 битови приложения има за мас ос?

... и колко от приложенията изобщо ще имат кяр от това, че са 64 бита - все пак никой няма да смята траектории на ракети със смартфон :Д

Ти предлагаш първо да напишеш приложения за 64 битов процесор пък после да направиш и процесора ли??????????????

iOS 7 e 64 битова

А дали си наясно какво точно е предимството на 64-битовият процесор при смартфоните ? Дори и с него заради тромавата и остаряла Ios ще е по-бавен от Андроида ! Мен по ме интересува дали камерата е качествена, дали софтуера е надежден и отворен към потребителя без малоумни ограничения, дали батерията издържа дълго и се зарежда бързо, дали мога свободно да си качвам музика и снимки, дали мога да комуникирам с другите смартфони, а не ми пука дали е 64 битов процесора, след като това ама въобще не ме касае !

Нали ти обясняваше как се кефиш на 4 ядрения Гнусмас. Сега обаче процесора нямал значение. Иначе си ми ясен не обичаш Епъл, защото трудно крадеш музика през него.

Ако толкова те интересува камерата си купи фотоапарат бе муньо.

Кво обсъждате - каквото и да произведат, все ще е за харчене на пари и за тяхна печалба. Всички компании използват зомбираните консуматори за да си правят бизнеса - а вие се карайте кой е по-добрия:Д Докато ей тоя михлюз в синя тениска това лято ще си купи с вашите пари нова къща в Малибу, децата му ще учат в Хаврвард, и като се пенсионира, ще обиколи света ... 3 пъти :Д А вие в товав време ще си изплащате заемите от БГ банките, с чийто пари сте си купили новите смартфони :Д

Сега Самсунзите ще залеят пазара с евтини телефони с пръстови отпечатъци и после ще претендират за авторски права. Жалка работа!

Този за 99$ колко ще е в България? Нека да позная - 500-600?

ако кажеш 1к ще си по близо

Тоя за $99 идва задължително със "спонсорски" договор. Тук в България понеже няма такова обвързване цената ще е нормалната която ще включва достатъчно печалба за Епъл пък и нашия търговец нали не трябва да изостава с миналогодишен модел джипка.

С двугодишен договор ще е 100EUR (в САЩ с двугодишен договор за $100)

5C = 600 euro 5S = 700 euro

абе друго си е един Galaxy S4 за 900лв

Определено това е по зле от S3. И има да гони S4. S4 e направо извънземен спрямо 5s. Да не говорим за Note 3.

То ника ти е достатъчен да обясни всичко

Спокойно малко с тези 2к за цайсите, а това дали са безСмислени, само времето ще покаже.

Dimi

Да за това и не съм ходил в щатите. Не искам в тяхното посолство да ме третират като престъпник

... истината е, че нямаш парички да отидеш на една хубава екскурзия до Калифорния например ... ама няма проблем - пиши си тук във форумите как от 'принципни' съображения не си отишъл в посолството за опит за издаване на щатска виза. Такива скъсани, като тебе, ама с претенции са най-смешни!

А бе,Галфон, Италия,Испания,Франция са къде по хубави дестинации-култура и история+хубаво вино,ама ти нали си падаш по американската култура,Калифорния е връо за тебе. Тъпак!

Не го купувайте брее Не четете новини за епъл беее Като не ви харесва марката какво сте дошли да се възмущавате Айде у лево

iPhonw 5s Много посредствен телефон . Тези мениджъри от Епъл не са в ред. Как може да се излагат така, а за 5c да не говорим ("иновация" - миналогодишен телефон в пластмасов корпус) хахаха. Не ме интересува Епъл, но се страхувам Samsung да не престанат да се стараят - поради липса на конкуренция.

Хахахаха да престанат да се стараят.... `човееек, много си тъп:D

Купи си iPhone 5S или iPhone 5C и тогава се произнасяй!

айдее хейтърите веднага налазиха! Някой насила ли ви кара да го купувате? Хайде, да ви няма, лешници.

Добре, че не притежавам нищо на апплето. Още откак се направиха на притежатели и монополисти в айстор. Зомбита, откъде пари за фоните ве? Не ви ли разориха вече?

Ми никой не те кара да си купуваш аифон бееееее. Къв ти е проблема? Явно не си наясно и със значението на думичката "монополист", ама то тва си е типично за хейтърчетата, както някой беше казал "потребителите на Епъл се кефят на устройствата си, затва е пълно с хейтърски коментари, щото идват само от хора, които не ползват техните продукти, а и ме иска и то как".

Направо късмет си изкарал.

... ти си си един скот! Като не можеш да си позволиш iPhone, това не е нито срамно, нито е проблем. Проблем е когато пишеш такива тъпотии - разкриват колко си ограничен и, по-важното, емоционално беден. Хейтърите винаги са лузери - на чист български език да си го кажем:)

Глупав ход да конкурираш "Големите" за притежание на данни...това е брутално!Фейсбук ни държи разговорите,данните и живота...Гуглето и тяхната соц мрежа където сега излизат цайси за по 500-600 лв с 4G интернет и буквално всеки 2-ри ще иска такива,а още не са излзензали: същите,туътъри и т.н.Хора в това няма нищо лошо.

Това спръстовият отпечатък е голама глупост-за всяко действие-парола...буквално "хапвате си "кукита" и те си стоят собственост на Apple.Well done Apple,well done.

Следваща стъпка: ползване на PC и телефон само след снемане на отпечатък! Правете си сметка искаха да имплантират чип на всеки американец в рамото, но излизаше много скъпо. А сега жсеки американец си купува сам чипа и дори осигурява аудио и видео в реално време, както и пръстови отпечатъци. :) Е няма по-проста нация, макар и с велики постижения?!

Ако си мислиш, че гугъл не знаят цвета на ла.ното ти...

Ми ако не го е снимал или описал примерно в писмо няма да го знаят...

Значи от цялата статия рабзрах,че тия пак са пуснали 5-та но в друг панел и новият е мааалко "по-добър"....тия няма да ги бъде.Големите вече разбират колко зле са екипа на Мак и Apple и скоро ще ги съсипят :)))

Толкова ти е акъла явно

Зайците в шапката свършиха :) очертава се поредната скучна година за Apple предадоха се без бой.

А капака, капака алуминиев ли е ? Важно е ! Друго иновативно не се вижда ! Юруш на "иновациите" зомбита ! Нека го пуснат по 3000 лв. - сега са им паднали зомбитата, нека ги дерат ! Още преди да е излезнал се знаеше, че е една година назад в сравнение с S4 !

Разработчик на Apple съм. Имате ли право да излъчвате този клип!?!?!?

Дори зомбитата в iphonebg форума за разочаровани. Там се подмята, че Apple преди време са стартирали програма за обратно изкупуване на стари 5-ци. Защо ли? Ми явно за части за 5c (който хардуерно дори е 1 към 1 с 5с).