Коментари - Apple подготвя по-голям iPad и по-евтин iMac | IT.dir.bg
назад

Apple подготвя по-голям iPad и по-евтин iMac

От KGI Securities издават, че догодина Apple ще представи на пазара нови модели на едни от най-популярните си устройства.

Обратно в новината

Коментари - Apple подготвя по-голям iPad и по-евтин iMac | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали само Самсунг ги биваше да ги вадят "по-големи" :)

Не става дума за телефон. Друго е да си извадиш големия на масата ( за телефон става дума). Таблетите и настолните компове не стават за гъзария. Виж в телефона е истинската сила на Самсунга ГОЛЯМ и ИЗБИВА всички комплекси от размерите дадени ти от природата :)

Дадените от вас 1400 за новия айфон , значително ще повишат вашето самочувствие.

Епъл с абсолютна точност следват модела, който имаха след изгонването на Стив Джобс и който ги докара до технически фалит. Ама със 100% съвпадение на стратегията!

Политически си много объркан, горкия, но за Apple си 100% прав :) Да не си админ в централата на ГЕРБ ?

Я разкажете на простолюдието за тоя модел, дето били следвали, че нещо не ми става много ясно.

След като екранът на новия MacBook ще бъде далеч по-добър, то на феновете не им остава нищо друго освен да си го купят. Иначе ще останат със стария екран, който вече се е превърнал в посредствен.

Хм, нищо не пише за капаците - "иновативно алуминиеви" или от "невероятно качествена пластмаса" ще бъдат ? Това е най-важното, техническите им характеристики са с една година назад от конкуренцията - не са интересни, важното е капаците какви са и дали емблемата е светеща и се вижда отдалеч ?

Хъм , мноог си тъп за съжаление Аз лично ползвам мак ,и то за работа. Та мога да ти кажа ,че никога за последните 3 вече ще станат 4 години , не ми се е налагало да го преинсталирам , рестартирам ,че ми е забил или нещо подобно , а за тези години съм преинсталирам поне 400 лаптопа с уйндолс . Ти си направи сметката колко са скапани маковете и само за гъзария, според повечето "разбирачи" ;) Моите колеги в 99% също използват макове , а защо ли ?

Защото сте комплексари, затова :P

То защото ако не ползваш Мак, значи 100% ползваш Windows, a ?

Убеден съм, че не ти стига акъла да преинсталираш imac :) И хем ползваш мак, хем 99% от колегите ти ползват мак, пък те търсят хора с windows.

Като се научите на Мак да деинсталирате кофти ъпдейти и да работите с под 200ГБ резерв на диска елате отново ;) До тогава гледайте внимателно какво инсталирате и как ги държите (бекъпите)

Яко айзомбита тука :)

Ползват Макове щото така им изнася и нямат деца който да играят на тях.Защото мака е предвиден за работа, таблици и такива неща..За всичко останало си е високо качествен (съответно с висока цена) боклук.Не става да използваш процесори на интел и части на vengeance и ati на обща стойност +- 800-900 лева и останалите 2 бона да ги хвърляш за дизайна и всичко останало.Та така де от един iMac печалбата им е минимум 500-600 лева.

Бачо Стив се изнесе от Епъл и продажбите тръгнаха да спадат... 1997 се повтаря с зашеметяваща скорост...

Дира, никой ли не чете статиите преди да се публикуват? Каква е тази абсолютна безмислица? Ipad 1,2,3,4 до момента имаха крещящо по-малки дисплеи с диагонал 9.7. Добре е, че ще ги заместят с огромни матрици с диагонал 9.7 инча.

Cамо си ги мерим а? Hатам отива работата, все ненужни малки и големи боклуци ни пробутват тия мошеници хаха.