Коментари - Бум на контрабандни iPhone 6 в Китай | IT.dir.bg
назад

Бум на контрабандни iPhone 6 в Китай

В Китай през последните дни са заловени редица контрабандисти, внасящи нелегално смартфони iPhone 6 преди официалното пускане на модела в продажба.

Обратно в новината

Коментари - Бум на контрабандни iPhone 6 в Китай | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

контрабанда бнос??? че те ги правят там бе

Не може да бъде!

Каква е тази контрабанда и внос от страната производителка към страната производителка? Да не би да излизат за момент извън граница с тях, а след това да се връщат като внос и контрабанда?

Фабриките които ги прозивеждат и въобще марковата електроника са в специални безмитни зони ( например Schenzen ) и вкарването им оттам в останалия Китай се води контрабанда , защото не са платени съответните мита и акцизи. То това е идеята на безмитните зони. Иначе в самият Хонконг няма sales taxеs ( тоест ДДС ) , но явно все пак се дължат някакви такси при внос .

Егати логистиката! - от Китай в Япония, и от Япония отново в Китай! :)

Тия още ли не са пуснали РЕПЛИКА?

Не са съобщили новината докрай, че двамата нарушители са били осъдени и разстреляни по бързата процедура.

Да внесеш нелегално 1000 iphones в Китай е по-малко от това да внесеш една празна кутия за iphone в България. От хора, които са били там, знам, че отдавна се продават ментета на iphone.

"В Китай през последните дни са заловени редица контрабандисти, внасящи нелегално смартфони iPhone 6..." === Ма как контрабандисти внасят iPhone в Китай? Ми нали той там се произвежда?! Явно статията си е обичайната реклама на Apple "Хората дори биха убили за нашите стоки". Партенки.

Логичен, но несериозен коментар

И кое му е несериозното? Напиши ти по-сериозен, ако можеш, че твоят коментар е направо самата сериозност.

Ко? Не! Телефона се произвежда в Китай. Тогава как се внася контрабандно в Китай?

От други дестинации за продажба се внася в Китай, където няма обявено все още продажба. Едно е да е на склад, друго е да се внася с чанти без да се обявява митнически. Не е ли твърде тъпо да си мислиш, че като се произвеждат в Китай, си ги ритат по улиците.

Буквално погледнато е точно така хахахах. В действителност в Китай не е пуснат на пазара, а контрабандните са купени от други държави.

Каква търсена стока! Ай фона е хубава джаджа. И ще те нахрани, и ще те напои и ще ти осмисли живота. Къде без него питам аз и отговор не искам.

По-актуалната новина е, че вече и амбулантните търговци свалят цените на iPhone 6 (в Китай), поради недостатъчното търсене. И тъй като знам, че iЗомбита ще ме нападнат, ги съветвам да прочетат статията по въпроса в The New York Times :)

ПР-а върви с пълна сила. :-) Междугалактическа новина от огромно значение за бъдещето на човечеството, че куфарни търговци внесли 800 айТелефона в Китай. :-)

...ти и "истерията". Всичко след iPhone 4s е по-скапано. Сигурен съм, че и с 6та ще е така и е въпрос на време да го разбера. От 2002 продавам телефони и мога да заявя категорично, че по-здрави хардуерно апарати от Nokia няма. Преди Siemens бяха също много здрави, амв софта им куцаше. Та ще ми е интересно да поразцъкам 6-та.

Ама ти си и говориш като продавач на телефони!

1. Човекът пише, а не говори. 2. Написаното от него е доста близко до истината. 3. Какво ти дава право да мислиш, че си достоен да даваш оценки?

Офтопик -"и-Стерия" ;-)

Ни в клин, ни в ръкав се изцепваш по темата здравина. Аз съм чувал за много здрави неща, който обаче хората като цяло рядко позлват. Например в къщи в момента нямам чук. Разшири си схвашенто за потребителски качества в предпочитан комплекс. Ще понапреднеш в търговията и най-веероятно ше спреш да рекламираш Нокия като водеща компания, която си загуби водачеството обаче. Хората няма да дтрошат орехи с телефона си. Водещи са и мно други качества на един телефон. А Нокия е един от най-здравите, да.

Не си го пробвал, но си сигурен, че ще е скапан. Ето я типичната логика на всеки Епъл хейтър - не сме им ползвали продуктите, но си знаем, че не стават. Нали така се оформя аргументирано мнение - без никакъв опит, хах ;)

Ти свирка на магаре правил ли си? Знаеш ли дали е хубаво или не? Същото е и тук - има неща, които не е нужно да опитваме, за да разберем, че няма да ни харесат ;) П.С. Нямам нищо против iPhone и Apple като цяло :)

Реклама