Коментари - iPhone 5 бил ”цунами”, според шеф на Samsung | IT.dir.bg
назад

iPhone 5 бил ”цунами”, според шеф на Samsung

Според вътрешен имейл от бившия изпълнителен директор на мобилното отделение на Samsung за Америка iPhone 5 бил "цунами", което трябвало да се "неутрализира".

Обратно в новината

Коментари - iPhone 5 бил ”цунами”, според шеф на Samsung | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът е стигнал небивали технологични и морални висоти само и единствено на белия човек. Той за съжаление е само 9% от населението на Земята.

Циганска работа, какво друго да очакваш от азиатци?! Нищо не измислят, а само крадат.

Взаимно си правят реклама и държат балъците като пазар Но цените има са високи и умиргват като Нокия. Идва гладните тигри с ниски цени

Ок, може би, съгласен съм, само че....кога ще тръгне делото срещу Апъл за промишлен шпионаж, че възниква въпрос, откъде имат преписка на директорите на Самсунг

От същото място, от което Самсък имат мейлите на Епъл. Наистина ли си толкова тъпа да мислиш, че ако това беше незаконно, Епъл щяха да го изложат в съда???

като герб срещу бсп /ужким/

Цунами, да! Цуна ми кинтите и до там...

нищо не е по добро от нокя,това е. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

коку

Да, и аз не си падам по KIA...

Голямо цунами, направо ми обърна гуменото пате във ваната.

Да се разбере, че колкото и велики неща и чудеса да правят азиатците (най-вече Япония и Корея), те никога не могат да направят нещо "оригинално", с което да бъдат равностойни: като започнете от колите, та стигнете до тези айпи фончета и подобни ненужни джаджи. Причината е расова (запазете хладнокръвие и разсъдък - не става въпрос за расизъм). Жълтата раса олицетворява "колектива", който е отрицание на отделния индивид, т.е.който не се отличава с индивидуални (неповторими) характеристики. Не случайно китайците имат поговорката че геният е враг на народа и обществото. Тук няма място за шок и сензации, а за обективни реалности. И те се проявяват в случая в материалните продукти. Вземете едан японска кола и колкото да е тех. на ниво, тя веднага се отличава в дизайна си от европейските и ам. коли. Тя няма собствена индивидуалност (индивидуално излъчване) , с което да се отличава от останалите марки, а не да се разпознава като японска или корейска (тъкмо поради липсата на индивидуалност). Т.е. жълтата раса винаги ще бъде реплика и ще прави копия на оригинала, но няма да може да го създава и налага като образец. Това се отнася за всички сфери на живота и то не се нуждае от доказателства. Затова и жълтата раса не може и да бъде истински империалист и да създаде св. империя. Това са обективни характеристики и няма място за емоциионални тълкувания.

Май нещо си се объркал(а). Азиатците са много дисциплинирани(понякога дразнещо), имат морални норми и ценностна система. Образованието им е на много високо ниво. А иначе за японската техника само ще изброя някои марки автомобили и TV, audio, video техника. Subaru Imreza WRX STI, Mitsubishi Lancer Evo, Honda Civic, Nissan GTR. Mонитори EIZO, Iiyama, JVC, пресионалните само и единствено made in Japan. Мързи ме да пиша повече.

Освен да познаваш буквите, трябва да можеш и да разбираш написаното. Не всекиму е дадено...

Е какво на ли уж са пазарна икономика Хамериканците, тези мейли показват само едно, че има наистина ГОЛЯМА КОНКУРЕНЦИЯ !!! Гнилата ябълка и маркетинг стратегиите вече патентова, направо да патентоват корпоративния си съд !!!!!

Огризките вече минават в сверата на комедията с такива реклами. Защо стигнаха до тук, Акциите ли им падат?

Веско! сФера като вФеричната/ ще рече кръглата ти глава/

Вие така се карате, все едно държите една камара акции на двете фирми.

На мен лично хич не ми пукаше от тази война между Ябълката и корейците, докато не разбрах, че ябълката има възможност да шпионира своите потребители вършейки работа за тайните служби на САЩ, също като фейсбук. Не случайно след скандала с подслушването на Меркел в Германия се забрани ползването на Ейпъл за държавни висши чиновници.

Ти ако си мислиш, че през Андроид не може да се шпионира... Все пак е създадена от най-шпионската компания - Google.

Няма такова нещо като "има възможност да шпионира". Имаха бъг в софтуера на системно ниво, който дава възможност за подслушване. Оправиха го. А, относно отворения код и колко бил невероятно добър, ще спомена само Heartbleed (OpenSSL). Всъщност, основата на Mac OS и iOS е също отворен код, за справка: opensource . apple . com

Явно се има предвид ползването на iPhone от дамите, като вибратор. Получава се цунами отвсякъде.

само тов али можаха да измислят патентните тролове оот купертино ....))))голем смех

Samsung на първо място е производител на електронни компоненти, след това на техника. Ейпъл са им един от най-големите клиенти за чипове. С две думи Ейпъл е почти изцяло хардуерно базиран на Самсунг.

Цъкайте минуси, но това е факт, фанатични слепи епъл овце.

...1. Всичко друго е компромис.

Cyce

Да споделиш как оправяш проблема с повтаряемите файлове с музика и снимки в медия плеъра - щото хората от цял свят вече ще стане две години питат Нокия, а ония се правят че проблем няма...

ти имал ли си някога СОНИ? ами вземи си и тогава ще видиш кое е компромис...

"Samsung са се влияели от iPhone, и маркетинговата им стратегия е била базирана около него. По този начин искат да убедят съдебните заседатели, че Samsung не произвежда оригинални устройства" Това се нарича "женска логика".

Сигурно трябва да си жена за да го разбереш, аз неможах.

Да бе, жена е. Вчера обясняваше нагледно на твоята как се плете на една кука. Кожена кука. Хахахахахахахаха.

поредната платена "новина", намерете от други саитове да преписвате, аман!

А интересно тия от къде са се снабдили с тези имейли май май трябва и тях да съдят за подслушване!

Дъщеря ми чака месец и дадв 900Е за това нещо. Само да не са парите на вятъра

Е ти как мислиш може ли един телефон да струва 900Е направо ти е хвърлила парите в кофата...

900 Е за телефон......светът наистина не отива на добре. Хората напълно изтрещяха. Явно гъзарията е водеща в случая, но на този свят има доста по-важни неща от това с какъв телефон си.

Cyce

Ако взима 10К заплата, що пък не? Не съди за другите от мъъъничката си камбанариика. Пък и "трезвомислещ" се кръстил...

само на нашта кенефна територия може да караш кола по евтина от телефон ....абе цирк

Съболезнования!

Мдам! Като същинско цунами си е! Но както всеки знае след едно сриозно цунами остават само и единствено разрушения и смърт!

Точно това са имали предвид от Самсунг - че ще избие конкуренцията.

И това е хубаво за всички нас защото ... !?

- На брега седели три жаби. Една от тях решила да скочи във водата. Колко жаби останали на брега? - Три Едната жаба решила да скочи, но нищо повече не направила. Никога не бъркайте вземането на решение с действието.

Не виждам как тази информация би убедила съдията в тезата на Apple, но както и да е. Apple са си Apple, нелогичните разсъждения са типични за тях.

коку

По-интересно е от къде са взели писмата - НСА или ЦРУ...

Apple forever! :-)

даже повече от forever, примерно два пъти forever