Коментари - Няма безплатен iPhone | IT.dir.bg
назад

Няма безплатен iPhone

Както повелява традицията, представянето на новия смартфон на Apple се превърна в истинско събитие, което предизвика много коментари и вълнения.

Обратно в новината

Коментари - Няма безплатен iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вземете си по един Сони Екпирия Z 2 и ще забравите за АиФон 6....!!!!

Kaто помръднете малко по на Запад от Калотина и като се бръкнете по 45 месечна вноската с договор за 24 месеца ще ви представят безплатно и Iphone 6 и 6 плюс!!!!

знам че някои озлобени душички ще ме погнат, но имах Айфон 4 после Самсунг S4 но се повреди.. Имам от няколко месеца лумия 930, но я дадох на приятелката ми която ще ми я върне след 5 Дни сега пак съм на андроид и броя дните в които ще си взема лумията :D Уникален Телефон, Уникална бързина на работата и УНИКАЛНИ СНИМКИ!!!!

Има "Apple" и имитации... :)

Българите са свикнали на безплатното, ако не могат да го получат доброволно си го крадат. Българи, получили по лотарията зелени карти и новопристигнали в америка търсят познати и приятели, където да живеят безплатно, опитват се да теглят филми и музика безплатно от imternet, каквото са правили в България, но US сървърите на са BG и не позволяват.

kikuno

Колко ти плащат да плюеш навсякъде българите а резак?

и к'во толкова ценно има в един айфон?? технологино изостанал вече с години, може само да бълва реклами и да иска пари да си пуснеш музика; а ако не забие, може и да се обадиш на някого ако преди това му попълниш анкетната карта

Ами можеш да се гъзарееш с него в чалготеката пред тъпите кифли - това е основната цел. Видят ли лъскавото и вече можеш да им докопаш шундата :)

Алооо Дира... колко ви платиха ЕSET за тази статия? Докато се пазите от единия вирус, ви налази другия...

Едни познати продадаох на зомбита вчера 10 бройки за 0 време , при това още искат. За тия цени собствниците са пълни ИДИОТИ , в момента Iphone 6 ( само 6 ) върви 16 - 2000 64 - 2400 128 - 2600 Ot apple store 2 years warranty ... ако сте достатъчно луд и олигофрен може да си закупите от 1-2 места в София вече.

След 4s просто ифоня не става за мен. Прекалегюно големи порти направиха точно, като женската марка Самсунг. Затова минах на Нокиа. След нея на още една и едно ББ. Бих си взел нова Нокиа ама и те почнаха порти да правят. А мен ми трябва джам до 4", не повече. Баси всички почнаха от телефоните да ги превръщат в таблет. 5.5" на врата ли да июси го овся или на оная си работа?!!!

rado_7_6@

4s е шедьовър. Да се надяваме, че ще има reissue с някоя от следващите версии на иос.

Абе то по принцип ръцете на жените са по-малки и малки телефони са им по-удобни. И къде е логиката 5-6" телефон да е дамски? Да не излезе, че дамата си ти, а?

Че имали по платен вирус от ЕСЕТ. Няма, примерите в нета са безчет.

Предлагам Лумниа 930 за три, може и четири айфона, шестици.

Хе хе, ти не си у ред. 930 и за 10 айфоня и 10 самсунга не я сменям. По-скоро ще им я дам да я подържат и да ми я върнат. Смешници. Мерцедеса си е мерцедес, а фордчета и опели бол...

Е да, ама БМВ-тата са най-много!

Предложи същото количество луканка :)))

Спорът, коя ОС и кой телефон е по-добър, е толкова безсмислен, че човек само може да съжалява за изгубеното в него време. Това е въпрос като например: коя система е по-добра- метричната или имперската?

Опитах, но наистина не мога да се сетя за нещо, което ми е било дадено for free, просто ей така... И човекът от Есет е много, много прав. Някои хора са безумно наивни, като предоставят личните си данни в киберпространството с идеята да вземат iPhone наготово, вместо да поряботят повечко и сами да си го осигурят.

Ще имат успех тези престъпници. Съвсем правилно са се насочили- симпатизантите на АйФона са си не много умни по презумпция, така че там тези уловки ще минат най-лесно....

rado_7_6@

Вай-вах! Аз днес както гледах голи каки на ретина макбука и ми изскочи, че печеля айфон и понеже много искам да имам, но не мога да си го позволя и обнадежден си дадох не само имената, а даже и факултетния номер от ТУ навремето за по-сигурно! Дали не направих беля!!!

Куха злобна кратуно искаш да ми кажеш че съм тъпак защото имам айфон ли? Я си гний там на село....

BVMunchausen

Да, правилно си го схванал и го демонстрира много ясно! Мерси че така добре потвърди думите ми :)

Палим, палим...Само да им пуснеш мухата и една дузина надъхани и компетентни специалисти запалват ;-)

Забелязал съм, че тук е пълно с панелни комбайнери, където имат айфон и самсуняк и естествено дървоидния самсуняк е по-добър според тях ... естествено

Поредният аристократ с iPhone. Ползвай си го със здраве и си живеи в клетката - всеки сам си избира участа, както и в какво да вярва, и в какво да се самозалъгва. Не ни натрапвай само фалшивите си критерии за превъзходство и щастие.

Пич, ако в България си плащахте за стофтуера и имахте първия iPhone от 2007-ма в софтуер повечето хора щяха да са инвестирали 2-3 пъти цената на слушалката. Е затова в "развитите" държави където не е скъпо да имаш слушалктата iPhone според местните стандарти хората продължават да ги купуват защото е безмислено отново да купуват софтуер който струва маса кинти.

Естествено, че няма безплатен iphone, само боклуците с андроид ги раздават безплатно на килограм.

Незнам кой продукт е боклук, но нещо не си наред с главата. Коментара ти няма нищо общо с тази новина, поредния келеш, който се опитва да демонстрира нещо...

Ако няма какво да кажеш по добре замълчи. Високият клас телефони с Андроид са по-добри от iPhone. Имам и iPhone и Asus Paxton, така че говоря от личен опит.

Е, чак пък по-добри от iPhone, айде малко по-сериозно.

кво разбираш ти от телефони бе келеш андроид е н1 и е факт хората кога изкараха и големи екрани и часовници а апплето още назад.

Ако няма какво да кажеш по добре замълчи. Високият клас телефони с Андроид са по-добри от iPhone. Имам и iPhone и Asus Paxton, така че говоря от личен опит.

При мене пък е обратното , имам Айфон и си мечтая за Асус уахахахаха !