Коментари - Apple патентова екран, усещащ дали сме ядосани | IT.dir.bg
назад

Apple патентова екран, усещащ дали сме ядосани

Apple е подала заявление за патент на технология, която позволява на сензорния екран на iPhone да засича различните начини на докосване.

Обратно в новината

Коментари - Apple патентова екран, усещащ дали сме ядосани | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На собственик на АйФон му звъни тел., вдига: -Какво гладен ли съм? -Не, сере ти се.

а кога аппле ще патентоват технология, която ще разбира дали ни се ебе?

Любимата ми тема...apple vs all :) Момчета и момичета не разбрахте ли, че между високите класове телефони и тези на apple цената е една и съща. Не знам защо продължавате да си вярвате, че като имате айфон сте нещо повече от другите. в 90 % от хората, който имат айфон са ограничени. Аз моя айфон си го продадох на 3 ден след като го купих. А вие ? Като имате айфон понеже той е телефона на богатите в България купувате ли си mp3 от магазина, а приложения ? Нали имате ....

Те реално вече го имат патента просто трябва да спре крадците от самсунг

Сега идва ред и на патента колко пъти потребителя ще се позове на помощта на "мамата" и други сродни :D

В щатите почти всички деца имат iPhone и там това е нормално. В България това е статусна вещ защото хората са бедни и iPhone е привилегия каквото и да си говорим

Ако си играч си с айфон, ако си дрипльо ходиш с пластмаса.

А ако си комплексар кат тебе ?

Понеже съм дрипльо и джобът ми скъсан, в него има друго желязо. Топло е и айфонът би бил несъразмерно студен при допир. А който си няма желязо, не вижда проблем да носи алуминий.

Apple патентовали телефон който усещал кога си надървен.Когато паламарката прасне задния панел, чрез сензори предавал на дисплея и оня опулвал екрана.Технологията е взаимствана от реалния живот.

Тюх! Вчера направих точно такъв екран, а тези ми го патентовали днес. Аз пък няма да им дам технологията и всички ще почакаме още 5 години докато я купят от някой друг.

ас па вчера патинтовах ръйш екран дет ти дава сигнала кат ти са присире. апъла да ми плаштат ся. да ги праштат парити в орландовци за хасан те мъ знаят ръйш ониа от поштата

eeeхехееееййй, Шкумбаааа

абе кой олигофрен пише тия статии... усеща дали сме ядосани... прочетете патента и после говорете. капути насрани

Скоро очаквам азиатците да започнат да заливат пазара с подобна технология и след като го наводнят да претендират, че те са го измислили:)))

Моя е даже без бутон. А да видим се Ябълката какво ще измисли.

Има само един телефон! Всичко друго са боклуци

А не може ли да анализира газове и да показва съобщение, че е време да се отиде до товалетната.

мен

Същите реакции бяха когато Apple каза, че ще искара телефон само с един бутон, после всички чапочнаха да ги имитират.

Защо са тези минуси? "същите реакции бяха, когато Apple каза, че ще изкара телефон само с един бутон" - ФАКТ "после всички започнаха да ги имитират" - ФАКТ Е това фенщината си е направо болестно състояние...

Малко втория ти "факт" ме съмнява - повечето Самсунг, ХТЦ и други андроиди, които съм виждал имат три бутона - хоум, назад и опции. Те и мишка с един бутон имаха на времето, но опростяването на устройството не винаги води до улесняване на потребителя.

Голям праз, аз пък имам тел. с шайба!

Тогава, Ай-шит ще открие че притежателите ми са постоянно ядосани

айде пак....

тия хора ,неса добре ..ама хич.

Аплее, патентовайте двете нули и ги сложете за лого, и без друго сте абсолютен кенеф.

Ех кога ли ще патентоват датчик,кога ми се ака..........

aPple са искали да патентоват и екран чувствителен на глупост но се е счупил още докато са го пробвали.

Хората без айфони да не коментират. Никой не се интересува от мнението на просяците

Аз ползвам Веру. Не ми се фукай с твоя скапан айфон.

Теб пита ли те някой какво ползваш? Ползвай си веруто и даже може да си го завреш отзад. Тук се дискутира екрана на Apple.

Всички които нямат iPhone осъзнават, че са прошляци, но трудно се признава наверно.

доста изявен комплекс за малоценност имаш, ама какво друго да се очаква от зомбита?

Пич зомбитата нямат комплекс за малоценност )))

90 % от айшитфоните в БГ са на изплащане. За какво си говорим?

...аз току-що ударих аплето в стената преди да успее да ме усети, че го мразя!!

ти това "апле" дето си го хвърлил, всяка вечер го сънуваш как си го купуваш.... а на сутринта.. поглеждаш си пластмасата и колкото и да ти иде отвътре да я удариш в стената, малкия останал здрав разум те спира да го направиш, защото следващата сума от скромната ти месечна издръжка идва чак на края на месеца, а като дойде.. да ядеш ли.. да се облечеш ли.. по кафета ли да ходиш.. че и да ги пуфнеш тия 300 лева за нов пластмасов боклук

И кучето ми има такава технология - вградена! Може и да е патентована ...

Ядосан от глупостите на Епъл...

Алергия вече получих от тези огризки . Като кихам и се чува шит-шит-шитнярка.

Що не патентоват един чук и да го кръстят със звучното име Ай-Чук.

Мажа си аз по екранчето на телефончето и изведнъж Сири се обажда - "Пич, струваш ми се посърнал. Що не си купиш новия айФон, че да ти се оправи насторението?"

Трябва да се спре патентоването на виртуални идеи.

Така е. Трябва а се спре и патентоването на глупости.

Насила хубост не става. тези хора се напъват да създават иновации, но когато си подчинен на комерсиалната идея, музата бяга от теб. Затова ще патентоват всякакви простотии. Това е просто телефон. Няма нужда да има функционалност на космически кораб. Ако специализират в друга област ми се струва че ще имат повече успех. Но онези с големите пари са им отредили тази ниша. Пазара е планиран и организиран предварително.

Страхотно! Следващият им патент ще бъде сензор за анализ на миризми и възпроивеждащо устройство. Така де. Трябва да се знае и емоционалното състояние на клиента. Да има обратна връзка. Пускат рекламен клип, следят реакциите на й-фон зомбито. Ако нещо не е таман, донастройват и пускат нова версия. усещам че Епъл никога няма да се занимават с ядрена физика. Явно са компания специализирала в глупави патенти. Усещам как цели екипи млади мечтатели ден и нощ мислят какво ново да измислят за компанията майка. Още толкова слухтят в нета за ценни чужди идеи, които могат да патентоват от свое име.

Абре нека патентоват момчетата! Те откак патентоваха квадрата сега чувам, че и триъгълника и паралелепипеда искали да петентоват! Та се чудя що не са пропуснали кръга!? Но пък за фирменото им лого съм сигурен, че е крадено! Не чи нещо, то верно, че те са измислили и сферата, ама това с отхапаната ябълка си е баш патент на църквата (там рая ябълката Ева и прочие да не навлизаме в подробности), от има нема 2000 - 3000 години насам! Така, че да земат да си сменят логото с патентования от тяк кръг, щото много си прилича с нулата и даже ще им отива! :)

Точно тъй! На малоуници собственици шитнярката ще им нарежда: - Ядосвай се! Дишай, не дишай! Тегли си един куршум!... Точно с акъл на риби - само да си отварят устата и да кихат кинти за огризки. Даба и дебилната фирма. Ама то тъй на дебилни клиенти дебилна стока!

ти си много просто парче... целта на технологиите е да улеснява хората.... той и телевизора и филмите затъпяват хората.. ама вместо да четеш повече книги ти повече гледаш филми.. и за това и си на такова умствено развитие.. да те светна, че технологиите се правят и за пари.. най-вече... в случая на никой не му пука дали ти си ядосан, пука му защо не му се продава приложението и как да си го продаде на повече хора.. (дори и да е безплатно) ....за кво се хабя въобще...

А Самшит кога ще го изкопират в телефон с 20 инчов екран?

Нека патентоват, нека го разработят, а ние ще го откраднем ;) Ей големи сме хитреци:)

Нека търговията с емоции да започне... СЕГА. ДвЕуГ.

Бъдете уверени, че ще го изпипат докрай. Както винаги само за притежателите на iPhone )))

Дано това поне го изпипат докрай че напоследък каквото ново пуснат все е бъгаво ("Сири", карти....). А това че както винаги ще е само за притежателите на iPhone се надявам да не е вярно. Дано да го направят и за притежателите и на други i..... продукти ;)

Представям си реакция от телефона: "Пипай ме по нежно" :-D

въпреки, че съм супер Apple фен.. това се връзва перфектно като продължение на думите на джобс, по повод обхвата на 4-ката "не го държите с правилната ръка" :D ..

Друго си е да ти се огъва Самсунга :D

пълен булшит, казано на Хамерикански

А ако му набия една глава...?

Тогава патента не важи :-D

Набий му! После отиди да поспориш с телевизора

Патент за въздуха около смартфона има ли? Само притежателите на iPhone да могат да го дишат. Майка ви и патенти, ей!

ти с тоя начин на мислене комунист ли си или глупав "трол"? да знам как да ти отговоря не за друго..

Ако айфона усети, че съм ядосан, а Сири не ме пита "ко ти има бе шефе?" - хич не ми я хвалете тази технология.

не, ше ти вика: "шефе, търсят те по мобифона" ой, тигре, тигре.....

Тъкмо оня ден на един му звънна телефона точно с тази част от песента :)