Коментари - Печалбата на Apple нарасна до $39,5 млрд. | IT.dir.bg
назад

Печалбата на Apple нарасна до $39,5 млрд.

Apple е увеличила нетните си печалби с 6,7% на 39,5 милиарда долара през годината, приключваща в края на септември.

Обратно в новината

Коментари - Печалбата на Apple нарасна до $39,5 млрд. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не съм фен на продуктите на ябълката. бъзикал съм и i-тата , не си кривя душицата готини са и до някаква степен функционални. обаче такава религия като потребителите им нема. сигурно джихадистите може да са такива ама не съм сигурен. евала им за маркетинга дето са ги възпитали така. между другото са регистрирали "iBank" като запазена марка , спят върху 500-600 милярда кеш доколкото знам и лека-полека си плетат паяжината... шапка му свалям на оня с очилцата, лека му пръст!

Абе, на Айшит-а мога ли да си закача флашка, мишка или клавиатура и да си цъкам? Че ми е важно... А мое ли да си пращаме с колегата мп3-ки по синия зъб?

Мдаа, а бай Мангау всеки със сапунерка Сапунг вика ей...и се почества. Хандроида е по-добър, нали? Хахахахха! Предлагам Апл да купи Гигъл и Сапунг и да се приключи с тая мъка на некадърно копиране.

Ех, зомби , зомби... ако беше малко по-умен да погледнеш в бъдещето, щеше да видиш залеза на Апъла

Ами ще нараства печалбата на ябълката,ка не!Като има алъци,които стоят гладни,за да платят два бона за смартфон,който с нищо не превъзхожда другите!!!!

Теб какво те бърка ? Ти ли им даваш парите?

И ти ли стана германец ? Това да обукаляш автоморгите не се брои дъ знайш ;) Айде да сме били достатъчно в Германия да знаем , че с кредитна карта мога да плащам навсякъде :)

Хайде да знам, кое разплащателно средство е ползвано най-честно в Германия, която е и втората ми родина. Става ли, г-н Професоре? Това че може да се плаща дори и с NFC enabled SIM карти през телефони с NFC и съответното приложение, едно от които тук е mpass mobil bezahlen, не значи че всички плащат с EC (дебитна), Credit карта или с въпросното NFC based плащане. Немците сме консервативни, когато става дума за някои неща. Така че не се правете на много знаещ.

но е прав...говоря за истинската Германия където са немците...а именно по селата...не само че няма пос терминали (на доста места) ами и даже има опашки в ДП са пускане на хартиени писма...нищо че има и интернет и всичко....

Не знам какво се радвате за това безконтактно плащане, след като в Западна Европа не е достатъчно разпространено, защото повечето хора над 30 годишна възраст с достатъчно акъл не ползват подобни глупости. Да не говорим, че в Германия обичаме да плащаме кеш.

Абе аз не мога да ви разбера! Скъп ви е телефона, не са иновативни, отпечатъци... от кой е по-скъп от Галакси С5, който стува толкова или от Нексус 6, който също ще струва толкова или от HTC, който струва малко по-малко?!?!?! Ако си мислите, че Гугъл не знаят всичко за жалките ви животи - грешите. Страшни професори сте, а че ви управялват изроди ви боли фара :) Страшни т*паци :)

Google предлагат реални функции, екстри и услуги, а не само едно лого. Няма нищо по-жалко от това да дадеш спестените с труд пари за едно лого Огризка, което да развяваш по чалготеките пред кифлочите. За мен е важно отношението към клиента - държа да получа реални функции срещу парите си, а не да ми бутнат лъскава тенекия и да ме убеждават, че това е "най-иновативното". Нямам намерение да ме третират като олигофрен, че и да им давам и пари.

много си заблуден!Функциите на Google и Apple са много сходни,кое визираш като полезно и реално което предлага Google?Обоснови се като се изказваш неподготвено.

Ами напишете го кадърно в такъв случай, ако обичате. За запознати няма проблем, но поне да научат останалите хора неща, които не знаят. Става дума за фискалната година, която приклюва на 30 септември, досущ както при много други акционерни дружества.

Голямата новина е Apple Pay. След появата на безконтактните карти това е новата революция. Самсунг се опитаха с тяхното приложение недоносче , което е толкова досадно , времеемко и изнервящо , че никой не го ползва. Епъл отново не са първите , но го направиха да работи ... те това най умеят. Тия неща едва ли вълнуват хора , дето са виждали карта на кино и ползват телефона да си точат порното и нелегалната музика ;)

хаха, що за зомби. апъл първи измислиха колелото и топлата вода. само 3 години след google wallet и nfc за андроид, честито!

да не забравяме и златистият цвят и огъващата се изящна рамка! епъл и първи измислиха часовниците по швеицарските гари.

" Една от причините да си взема така злощастня Samsung беше NFC и мобилните плащания с Google Wallet. Да-да, ама не. Първо, малко бяха местата където можеше да се ползват. Второ, малко бяха финансовите институциите, които участваха. За мое щастие, Citi беше една от тях но ... какво от това. Дори там където можеше да се плаща с телефона, самия процес беше досаден - отключваш телефона, стратираш приложението и после въвеждаш PIN-а. Да не говорим за сигурността, защото дали ще ползваш карта или телефона все тая, номера на картата е част от транзакцията. Apple явано са се поучили от грешките на Google, защото плащанията ще стават без да е нужно да отключваш телефона, да стратираш проложение и да въвеждаш PIN-a. При това, сигурност е много по-голяма, защото оторизацията се базира на биометричния сензор и в транзакцията липсва номера на кредитната карта. Освен това, всяка транзакция е уникална и дори някой да е компрометирал състемата на търговеца, ще получи един кукиш" ... ти обаче си дрънкай стотинките в джоба , щото това е за финансово грамотни хора ;)

До кат' има балъци да дават по 1К+ за телефон ще има и милиардни печалби.

Защо ти не вземеш парите на тези балъци щом ги има и ги дават. Нал' си тар'кат гоуем. :) Или просто така си говориш лаф да става?

Ей сега ще си дам доброволно отпечатъците само да си изям ябълката...

Не че защитавам по какъвто и да е начим абълката, ама с последните документи за самоличност в БГ вече сме си дали всички пръстовите отпечатъци. И това е само снежеца по върха на айсберга. Нещата отвсякъде не отиват на добре.

Браво на Епъл! Сега остана да започнат и да правят продукти, които да си заслужават парите.

при 63-66 милярда очаквани приходи, печалбата сигурно ще надхвърли 40 милярда. освен огромната надценка, остава непонятно, как с толкова много пари не могат да направят читави продукти, които да не се гънат и да не забиват.

всяко зомби, както всяка жена, обича криви неща. освен това, 200% надценка показва само колко са им евтини продуктите. нека благодарят на китаиските работници, които се самоубиваха правеики апълски продукти, защото са работили непрестанно по 14 часа на ден, за 1-2 долара на ден.

Нещо си се объркал. Минималната работна заплата в технологично развитите области на Китай (например Шенжен) е около $350. Говорим за производство. Разликата обаче е, че произеодителността на смяна там около 2.5 пъти по-висока от България за същият продукт. Пиша от личен опит. Ние произвеждаме доста прости FO продукти. Не мисля, че Епъл плащат по-малко, просто производителността в Китай е огромна спрямо цената на труда.

"далеч" повече, тоест 1/3 повече

И у нас ще се правят български смартфони, но с 6метров кабел за стайна употреба.

Боже какви палячовци са iЗомбитата.... В статията им казват, че ги стрижат като овце, а те се радват... Мъкаааа... Вие да не сте акционери, бе мишлета?

Не бе, глъм. Просто когато харесваш компанията и опитът ти е показал, че техните компютри, телефони и таблети са най-добрите, които си ползвал, се кефиш, че достатъчно хора оценяват труда й и тя се радва на такъв успех. Айде като не ти харесва, ползвай си каквото те радва и не бълвай овчи мисли ;)

Напълно съм съгласен!

Разбивка на печалбите: Телефони и таблети: $2 млрд Съдебни процеси: $37,5 млрд.

Sorry, ама си 2-ри...получаваш само близалка...мухаха-ха-ха!

3евзек

Докато зомбитата дават пари, аз получих нов безплатен айфон за рекламата. Вече имам шест.

Смешник!

Кво стаа ве, хейтърчета, не сте си измили гурелчетата ли още...? Хайде, налазвайте да плювате, че ви пада рейтинга...!

Казах ли ви, че ще фалират скоро а??? Да са таковам и в спеца и в анализатора. :):):)

Заглавието е невярно. Трябва да пише "приходите" вместо "печалбата"

А, ябълката била гнилааааа! Ха, ха, ха!

за тези които не могат да я имат:)

Ех, ако ви растяха и пишките след като сте си купили айфончета :)

Растат бе що да не растат, нали знаеш орган които се ползва повече се развива повече. Мацките кълват на айфон кво да ги правиш. Пробвахме и с други марки, ама най-много на айфон. Факти кво да се прави.

КакаМара (бате Мар) само за пишки мисли :)