Коментари - Apple представя нов iPhone и евтина версия | IT.dir.bg
назад

Apple представя нов iPhone и евтина версия

Американската компания Apple днес по-късно ще даде пресконференция в Купертино (Калифорния), където се очаква да представи iPhone от ново поколение.

Обратно в новината

Коментари - Apple представя нов iPhone и евтина версия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

истига сте се заяждали ;д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Усещането да носиш платмасово говно с 4-5 инча дисплей и усещането да носиш телефон със стъкло и метал е съвсем различно нали? Както да караш ауди и дачия например. Екстрите могат да са едни и същи, колата може да върши същата работа независимо от марката, ама си е друго да караш ауди и друго да караш дачия, нали? Дайте ми един самсунг, на който ще му издържат силите на целодневно ползване(говоря за служебен телефон), без да е нужно да го зареждате, щото iphone 4S го може. И не ми говорете, че съм облъчен, защото имам и андроид и нокиа с уйндоус. От 3те телефона, iPhone-а е най-безпроблемен, стабилен и т.н.!

Не си облъчен , неспасяем си Вземи си ЛЕНОВО и ми кажи при нонстоп употреба колко държи батерията и въобще ....образовай се а мойта 4-ска я дадох отдавна с бартер за ВИЛА в банско Пхахахах ебати и зомбитата и презентации и глупости преди Беше Нокия ...сега Епъл

Явно го ползваш за ало-ало, то за друго и не става... За нет му малък екрана, да прочетеш документ не става, да не говорим да свържеш нещо с него! Като започне да чете флашки и външни дискове, тогава може да го похвалиш!

Хората представят по света ултра-смартфони - едни издържат под вода и имат 20 мегапиксела камера, други имат големи дисплеи с невероятна HD резолюция, трети слагат 8-адрени процесори с 3 GB RAM, само жалкарите от Шитнята, предназначена за гейтаци, чалга пачаври и селяндури се хвалят с това: "...че корпусът на скъпата версия на iPhone ще бъде не само в черно и сребристо-бяло, но и в мек розово-златист цвят. " ХА-ха-ха :))) Ами така е, като липсват добри технически данни и характеристики, ще се хвалиш с опаковката. То само това ги интересува чукундурите с айШитнята, че има изящен алуминиев капак и че струва вместо 1200 лева, колкото един супер як Самсунг, струва 1300 лева, демек "гроздето е кисело", щото видите ли, е със 100 лева по-скъпо :))))

Поредният комплексар който се опитва да си избива комплексите, нападайки определена марка. В България е пълно със селяндури като теб, дето през живота си едно нещо не са направили, но иначе много ги разбират нещата. Явно нито Епъл, нито Самсунг, нито дори стара Нокия не ти е по джоба, та само плюеш и завиждаш. Айде,че скоро ще затворят интернет кафето, изнасяй се към дупката, откъдето си изпълзял, нещастник.

А колко хетващи зомбита прогнозираха фалита на ябълката. Пък те пак най-интересни за коментиране се оказаха

Анализатори предполагат, че този модел няма да е чак толкова евтин и ще струва 400-500 долара. Ще имат да вземат! За тези пари китайците и всички други нормални хора биха си взели един класен телефон с Android а не Iphone дангосан с прозвището "бюджетен".

Тези сериозно ли наричат телефонче за 500$ бюджетно??? Ма то си зависи и от бюджета де. От бюджет до бюджет има разлика.

"Класен" и "Андроид" са оксиморони, хахаха

Пропуснал си "не"- пред "нормален" приятелю !

Съветвам феновете и на двата лагера да си дадат малко почивка. И за напред ще има новини за Apple и Samsung. Не си хабете всички патрони на един път:) Поздрави!

Нищо Ники, остави ги да свършат патроните. Ще последва ръкопашна схватка с ножове и други подръчни матриали. От монитора ще хвърчат зъби, ченета и козина. Ако не друго, ще бъде много интересно за четене.

i phone в момента си е 1 и като визия и като характеристики

Ти какво лепило дишаш? Просто искам и аз да го пробвам... Визия - приемлива, ама докато не посмалят пластмасите отстрани на дисплея - никога! Характеристики - е сори ама тоя телефон операционната система го носи и пак е на системи ( баси тъпата тафтология). Ако просто беше казал, че на теб телефона си ти харесва даже + щеше да получиш заради смелост, ама като се говорят глупости около мен просто се изприщвам. А ако Apple (или друг производител) направят телефон с малко по - големи размери от iPod nano, без глупости по него и един разумно голям тъч скриин ( 2,5" - 3"), ще съм първият там, но докато мечтата ми се сбъдне ще си карам с глупавата нокиика за 20лв щото не мога да се занимавам да зареждам телефон всеки ден и на всичкото отгоре пак да ми е гадно като го ползвам като "смартфон", вместо 10" ми таблет ;)

Тихо роби! Бачкайте, че трябва да си плаща новата шитня.

Tая шитня я изкарвам за 2 дни работа..., а ти за колко ще я изкараш, робе?

изкарваш цървули. само гледаш с блажен поглед по витрините робе!

Да бачкат маймуните, че трябва да стават хора. Ако искат де...

Android не е най-добрата мобилна платформа,но по-добра от нея в момента няма.

Има, и то над пет мобилни платформи, но за тях производителите не са дорасли. Трябва да плащат патенти.

до кога Боже,до кога.....

Влизам в новината и 44 коментара. Разбира се преобладава хейт :) Което само ми говори колко дребни души сте андроид феновете... Няма ли мозък Епъл феновете, нали:) ПРеди седмица Самсунг направиха преентация на Умен часовник - 0 коментара.... НЯма значение, че прилича на Касио от зрънчо! А, че Епъл са в застой е факт!

Онези със скапаните андроиди не робуват на марка, за разлика от зомбираните огризки. Тихо, че няма да получиш новата огризка и ще плачкаш. Нещастници!

Абе ти да не си на работа към форума... Гледам, че и по-долу пишеш глупости, лишени от смисъл:)

Защо продуктите на Епъл водято до десеки коментари тук, а при останалите едва някой обелва и две думи?!?

Защото Станишефф така нареди. Той ми сподели, че Стив Джобс му е отредил позцията - Изпълнителен Директор от 2015 до към 2020 година. Дори е предсказано, когато започне 3тата световна, Станишефф, ще оглави нагризаната ябълка и ще стане новият инноватор в крадене не само на пари, а и на патенти.

Ще прощавате за няколкото правописни и пунктуационни грешки. Пръстите ми треперят от коката.

Аре зомбарите, "новата" дограма с джамове иде! Бъркате се за кинти и марш на опашката. А и а много здраве от Огризката за похарчените кинти. Другата седмица след примоцията ще почнем да ви ги ремонтираме с бракувани и 6-та употреба. Ама да не забравите да си платите лептата, че иначе огризка йок. Аре със здраве! Аз отивам да плюскам сладко грозде, а киселото оставям за вас, че кинтите ви ще свършат за сладко. Ба си полуидиотите.

Добре де, защо е нужно? Какво спечели, като си показа комплексите пред хората?!!?

Дам, супер зле си! Комплексите са ти големи пич :)

Зле са тези, които робуват на някаква си марка, а има деца в света, които мрат от иземогване, щот са бачкали 12, да ви направят дограмата и им плащат жълти стотинки. А тлъстите огризки ви се хилят, на празните тикви. Нещастници!

Освен пръстовия отпечатък другото ново нещо в айфоня е и директната връзка с ЦРУ с неимоверно бърз ъплоуд на всичките ви лични и биометрични данни!

Към господата с азиатските продукти - вие поглеждали ли сте някога отчетите на големите компании. Виждали ли сте колко пари отделят дружества като Епъл, Жилет, Майкрософт, Гугъл и пр. за иновации и разработки?! От друга страна онези, които вземат на готово и правят стотици милиарди поради това, че някой друг е създавал...

Остави ни нас българите, ние сме страшно племе. Разбираме от всичко, особено че епъл са боклуци, но в същото време виж ни дереджето, няма нищо читаво в тази държава, което да е собствено производство. Обърни внимание, че нямаме улица без неравност, тротоар без избити плочки, вход, който да не е надраскан, в била и другите вериги на инвалидните места винаги има паркирани автомобили, които не са за там, ганьо предпочита да си даде парите за цигари, вместо да купи на детенцто нови обувки, на мода са 15 год, бмв-та, вместо ново рено или поодбно мпс но в гаранция,обаче ГАНьО знае че епъл не стават ахахахахах

какви иновации от гнилапъл, бе мухъл?

Правоъгълник със заоблени върхове не се ли брои за иновация??

5Cheap...вече не сте модерни :) Това ще рече, че 90% от клиентелата, които го купуват за "да го извадят" в кафето или бара, ще се замислят преди да го купят...и току виж, го измислили :)

Очаквам с нетърпение какво ще ни покажат от Епъл,предполагам както винаги номер едно.А вие хубавци със самсунг и сони стига плурте,а си вземете iphone за да видите разликата.

Жълтуреците само чакат да видят какво е измислил пак белия човек и започват да бълват продукция. След време даже, като залеят пазара с евтината си стока, започват да претендират и за авторство.

Дано 5s да е като 4ката, защото 5 много се драска. Иначе айфон са страхотни. Имам самсунг s3, но е много далеч от айфона и като визия, и като функции и като здравина

Верваш ли си на глупостите ?

Apple не са скъпи, просто ние сме бедни!

Чета и не мога да разбера защо на черното някои хора казват бяло. Какъв е проблемът ви бе хора - очевадно е че Епъл са флагман ите в мобилната индустрия и всички се равняват по тях , всички искат да подобрят и да усъвършенстват измисленото от тях, всички постижения се измерват с тези на Епъл - има неща които НИКОГА няма да се променят каквото и да напишете - Епъл са ПЪРВИТЕ които проправиха пътя на мобилната революция и умните хора винаги ще го оценяват това.А и друг път съм казвал - затворената екосистема която имат Епъл със всички сви устройства и съвместимостта между хардуер и софтуер НИКОЙ друг не го е постигнал а и скоро няма да го постигне. Само глупаци могат да спорят по отношение на хардуерни характеристики без да се има предвид цялостната концепция на компанията , с стотиците хиляди приложения и програми на топ ниво създадени от армията разработчици винаги първо за Епъл след това адаптирани за Шитдроид. Прочетете малко за историята на Епъл и Стив Джобс и ще гледате с друго око на светът. Лек ден.

Малко истини и мнооого лъжи от зомби на ябълката!

Аз пък ще си поръчам днес новия МакБук Про с всички екстри и пет години няма да взимам нов лаптоп.

Ало милионерчето, ама много се бавиш, бе бате. Още миналата седмица го купуваше. Тц тц тц.

Супер кеф е като четеш как някой хора се самоизяждат от яд ,че не са притежавали някой продукти. Кисело киселоооо та чак горчиво е грозденцето.

о Боже ..още един самонадеян наивник, намерил 1200 лв и мислещ се за богат! Хората искат просто най-доброто, и това НЕ Е iPhone ! Набий си го в бетонната кратуна !

Трудно ще му бъде :) Не могат да проумеят, че парите въобще не са ключов фактор и това е.

И кои са тези хора, май никой не може да бие по продажба Епъл, Галаксита, малаксита - скръб. И как точно ще ми дефинираш "най-доброто", щото май е доста субективно понятие. Аман от злобни смотльовци!

Очаквам с нетърпение какво ще ни покажат от Епъл,предполагам както винаги номер едно.А вие хубавци със самсунг и сони стига плурте,а си вземете iphone за да видите разликата.

Been there, not coming back. Бегай до мола сега, пикльо.

rruuookk@gmail.com

Съгласен. iOS - никога повече!

Ябълковидните зомбита налазиха и стана мазало :D

А ти кво прайш тук? Аре обратно при андроидестите боклуци, от които никой не се вълнува ;)

Тия 5C - Cheap - наистина приличат на сапунерки гледани откъм заднкия капак

Like SAMSUNG without "CHEAP"

..с иновативна и изящна пластмаса, нова тема на iOS и... евентуално скенер за пръстови отпечатъци.

Хора само едно нещо не мога да разбера - защо толкова мразите ябълката след като: Никой не ви кара да си я купувате. Никой не ви кара да я харесвате. Никой не ви задължава да ползвате техни продукти. Очевидно ползвате телфони на други производители.Някой да ви се е разсърдил на това, живота ви да е станал по-добър или по-лош от това. Днес станахте ли по-щастливи като оплюхте дадена марка? Направете нешо полезно, ако влагахте толкова енергия и в работа или уроци държавата щеше да е перфектна. Поздрави

и аз тва им се чудя, от кога марката на телефона определя що за човек си?!

Човече басни не си ли чел ? Гроздето е кисело и това си е. Аз не съм поклонник на ябълките въреки, че ползвам 3 техни продукта. Не мога да разбера обаче представяне на нов модел без нищо ново освен цена и пореден номер след името.

Хора само едно нещо не мога да разбера - защо толкова мразите ябълката след като: Никой не ви кара да си я купувате. Никой не ви кара да я харесвате. Никой не ви задължава да ползвате техни продукти. Очевидно ползвате телфони на други производители.Някой да ви се е разсърдил на това, живота ви да е станал по-добър или по-лош от това. Днес станахте ли по-щастливи като оплюхте дадена марка? Направете нешо полезно, ако влагахте толкова енергия и в работа или уроци държавата щеше да е перфектна. Поздрави

Защото ми я навират в лицето почти ежедневно. А това дразни. Капиш?

Спри да си вреш лицето навсякъде тогава. КАПИШ

отново иновации = 0. Чао червива ябълке ! Отивай при Нокия!

Нищо не разбираш. Те са сложили уникален сензор за пръстови отпечатъци :D Това е колкото 10 други иновации, които ще са налични при iPhone 6 хаха

ами да вярно иновацията на samsung си е друго, 20 mpx камера това си е направо като кораб до луната :)