Коментари - Започнаха продажбите на iPhone 6 (снимки) | IT.dir.bg
назад

Започнаха продажбите на iPhone 6 (снимки)

Новите iPhone-и 6 и 6 Plus от петък са на пазара в няколко държави и феновете на устройството се редят на дълги опашки, за да се сдобият с него.

Обратно в новината

Коментари - Започнаха продажбите на iPhone 6 (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:) На тези малоумните и х-й с логото да им покажеш ще се скъсат да го вземат :)

Препоръчвам Нокия с фенерче. Търсете надеждния телефон. Не се знае при какви екстремални обстоятелства може да ви потрябва а седмица и нагоре автономност не е за пренебрегване. Най-важното е че не губи време, не вреди на психиката и не води до истерии. Само да добавя че см си взел сладко грозде и мисля да си го хапна за десерт.

Не е лошо предложението ти, но ми трябва телефон на който да си чета пощата и когато ми потрябва да си намеря информация в нета. Да не забива е най-важно, но в повечето случаи проблема е в софтуера което с малко четене може и да мога да си помогна сам, да се чува много добре и батерията му да издържа колкото може повече. От опита ми с различните устройства бих казал че ифона за една и съща работа издържа с 1 ден повече от андроида. Заключението ми е базиарано на работа от един и същи клас телефони всеки в продължение на повече от 1 години. Все пак това е само телефон, така че не смятам да ходя като лудите да се редя за него... след някой друг месец ще си го взема за да видя дали си струва. Не разбирам споровете ви за някакви си джаджи! Това ли е най-важното в живота ви?

Зомбирането на лунатиците започна- СЕГА!

добра политика имат, щом карат хората да купуват без да мислят. Имам продукти на Ейпъл и стоят в шкафа (не ми харесват). Вече ползвам обикновен бутонен GSM със 11 дена батерия - без да забива и без да се притеснявам къде е и дали е паднал.

Колега, би ли споделил марка/модел, че и аз търся такъв? Сега съм с Нокия С5-00 - много хубав телефон, никога не забива, обаче батерията пада за 3-4 дена, при това почти не говоря...

Ако бяхте проверили в wiki ника ми щяхте да доловите иронията. Всъщност хегемонията на Епъл на японския пазар , който е презадоволен от всички чудеса на техниката е много показателен. Говоря от първо лице очевидец :)

Директно от Китай от алиекспрес, 16 мегапиксела, работи безотказно 16 дни, след което 256 пъти си скубиш косите и се чудиш къде да си го завреш.

Много прост и неграмотен народ са японците , разбира им главата от техника ... жълти зомбирани смешници.

Ти изби рибата с тоя пост бе Бай Ганьо

Браво! Печелиш наградата за НАЙ-тъпо к*пеле за 2014.

Горките зомбита,започва да ми става жал за тях :(

Mда живи да ги ожалиш японците ... хрупай си морковите в хралупата и не се занимавай с такива сложни теми ;)

по добре зайче което обича истинските неща а не зомби ;)

Добре бе като не ви харесват, защо коментирате или си избивате тъпите комплекси Аман вече....

Жалки сте. Избивате комплекси с вашите Самсунзи, които са най-дефектната марка, ако влезете в Германос или друг мобилен магазин хората носят най-много дефектни телефони от Самсунг и HTC. Айде продължавайте да сте некомпетентни и да си мислите, че сте нещо повече като имате набичкана скорост и реално Iphone-a зарежда сайтовете 2-но по-бързо от S4 например ДОКАЗАНО!

Момче,в България се продават Дефектни Телефони и 1978564 качество,що аз 5 години в Германия нямам ядове с нито едно HTC,как мислиш?

От 5-те айфона които съм имал (от 2G до 4s) само един не е дал дефект - точно този, който не беше купен от оператор. Въобще не ми разправяй приказки за невероятното им качество - 4S от 16 месеца прекара 5 по сервизи. Накрая го смениха и го продадох на момента. Повече няма да си купя телефон на невероятната ви марка.

А на мен от всеки до момента (4 модела) нито един не ми е дал дефект. Ходи се скрий, смешник.

rado_7_6@

Интересни коментари. И поучителни. Разбрах, че компания с шестстотин милиарда долара маркет кап (всъщност водещата в областта на хардуер + софтуер + облаци за сгода на драгия клиент) е зле, а хората, които си купуват ДОБРОВОЛНО техните неща в условия на реален пазар са малоумни зомбита. Това всъщност е диагнозата на БГ. На територията върлува което наричам [b]койчоотпоибренизъм[/b] - койчо от поибрене с неговия индукционен поялник е 'майстор' в областта на аналоговата и цифрова схемотехника и кампутурете и чилифониту, а компания с шестин милярда маркет кап в областта на компютрите и телекомуникациите е 'модна къща' :)

Да се чета така: Разбрах, че компания с шестстотин милиарда долара маркет кап (всъщност водещата в областта на хардуер + софтуер + облаци за сгода на драгия клиент) е зле, а хората, им дават още пари ДОБРОВОЛНО, купувайки продукти с морално остарели части, за да им увеличават още маркет кап са малоумни зомбита.

+++++++++++ Хахаха, точно.

Ако някой с камера ги снима по опашките - спокойно може да е сцена от Walking dead ... При всяко пускане се заделят няколко милиона за статисти по опашките и истерично медийно отразяване и вече няколко години зомбитата реагират еднакво ...

Ако беше така всеки щеше да си плаща на статисти, ама нещо с другите скапани продукти не се получава истерията.

250 лв за телефон без никаква гаранция и предизвикващ тумор в мозъка е ок цена

Предлагам Лумниа 930 за три айфона шестици.

Юрууууууууш...

Много знаеш ти! Моя иФон е страхотен! Искам да си купа и новия!

Даже и за отварачки на бира не стават тези iPhone :(

Двете OS работят като ресурсите, които ползват при едната и при другата са различни т.е. Android гълта повече ресурси, докато iOS не толкова много. Затова iPhone има по-слаб hardware - не му трябва по-мощен. iPhone, Samsung, LG, SONY и NOKIA са много добри телефони, на който може да се разчита. Всеки си има различни предпочитания и затова има толкова много различни марки на пазара. В крайна сметка основно ги ползваме за комуникация и снимки т.е. не виждам защо се водят такива спорове, че и се обиждат почитателите на едните и на другите марки. Общото между тях е, че им падат бързо батериите и са с огромни размери. Другото е горе-долу еднакво като функции. Но е лудост да чакаш на опашка за скъпа стока, която след 1 седмица ще можеш да си купиш по нормален начин. Това не го разбирам, но явно от Apple са постигнали мечтата на всеки търговец - да се избиват за стоката му. Евала на такъв маркетинг.

Брутална маркетинг стратегия имат :)

Епъл не са единствената фирма ползваща емоционално и необяснимо превъзбудени статисти пред фирмените си магазини преди пускане в продажба на някой нов леко тунингован стар продукт, разчитайки на стадното чувство на консуматора зомби.

не само пред пред фирмените си магазини ползват такива статисти, но и във форумите :)

Бях готов да се обзаложа на каса бира с приятел , че и днес ще има новина от ябълковата градина. Чисто статистически в последните рекламни брошури на Глобул имаше по-малко реклами на тази марка.

Глобул от една година изобщо не предлага iPhone, нещо си се объркал.

Нищо не е толкова показателно, както търсенето. Епъл са единствената марка в света (в който и да е сегмент на бизнеса), за чиито продукте хората изпадат в истери, разпъват палатки, чакат с дни, редят се на опашки при това по целия свят...

какво се изказваш неподготвен бе смешник, от пс до хбох, и за всички по интересни китаиски телефони има опашки, я се скрии в селската си дупка

Много шум за нищо! Краварски му работи ......

Снимките са добри. (rofl)

.... До сега не съм видял нормален човек с епълски телефон.... Аз също!!! Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!Аз също!!!

Аз също!!!

Приятел, моля те сподели китайския сайт от където да се поръча точно този телефон било то и за 250$ ?

> Трите най-големи японски мобилни оператора DDI, Softbank Mobile и NTT Docomo... Да му се не види, и трите имена са грешно написани: - DDI вместо KDDI - Softbank вместо SoftBank - Docomo вместо DoCoMo

Само не мога да разбера, на тези плащат ли им да висят по опашките или просто са кукави? Какъв е смисълът, като можеш просто да минеш вечерта след работа и да си го купиш нормално?

Явно не си купувал нов айфон никога. Просто така да минеш и да го вземеш след работа ще е след около 8 месеца от пускането на продажбите.

3евзек

В някои магазини нарочно ги продават бавно, за да създават впечатление отвън.

Глупости приказваш, след 2 дена мига да мина просто така и да си го купя. Поне в магазините в Станфорд, Пало Алто и Хилсдейл

Плащат им да създават консуматорска истерия.

Сега гледах дроп теста на 6 и 6+. Лошо, по-крехък е от колкото очаквах.

Искам гоооооооооооо!!!!

много е голям голям нали:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стискам гоооооооооооооооо!!!

Продавам вила и черен дроб за iPhone 6. Може и бартер - СПЕШНО !

Явно вилата ти е клошарска кочина, а черния ти дроб се е скапал от дрога и пиене и за нищо не става, щом им търсиш 1500 лева.

Айдеее, откога го чаках, от две седмици съм на палатка, за да се докосна до уникалното бижу! За всеки случай ще купя и двата - ако случайно му падне батерията на единия или изгуби обхват. А и за да мога да ги "плесна" и двата на масата в Night Flight...

Bell

https://www.youtube.com/watch?v=2bPwfLe13Uo :D

Еми пуснаха го.... ;)

еми пича му направи дроп-тест :D Имам една нокийка N97, колко пъти съм до изпуснал - нищо му няма, като нов е.