Ирак блокира достъпа до "Телеграм"

Смята, че приложението борави неправилно с личните данни

Обратно в новината

Коментари - Ирак блокира достъпа до "Телеграм" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е що така то е руско

В Ирак да не е инсталирано демократично правителство ?

Като това на Путлера ли

На теб нали ти инсталираха резан кадировски пепи , та кво ти бърка ?

Всички бг путлеристи ли сте евро гейове баси

Пиър ту пиър друг път щом може да се блокира достъпа. Щом и телефонен номер ти искат - жалка работа. Пиър ту пиър означава всеки да е нод. При стартиране на приложението то пробва да направи опити да се свърже с N на брой рандом ip-та на порт на известна услуга за да не могат да го блокират и по порт и все някое от тия ip-та ще се окаже нод и от там ще дръпне списък с други live нодове. Искам е това да го блокират хахахах

Ниво, което се заобикаля лесно с VPN. A тва с телефоните е класика. Нали тря се изкарват кинти. А всички сте лепнати от сутрин до вечер на устройствата за следене. Къде са телефоните с опън сорс за обикновените хора? Няма ги. Те и големите АЙТИ миндили си свалиха гащите на Апъл и Гугъл, да им е удобничко. Тъпотия до шия.

И VPN-a като не е лично твой, а на наша или контролирана от нас компания къде ти отиде анонимността

Нивото на заплаха е различно за всеки. Дори и най-тъпият випиен върши работа за определена ситуация. Можеш да си вдигнеш сървър и да си направиш твой випиен, бе. Ако искаш може да си еъргапнеш компа. Кой те спира?

Все са го блокирали ... нали след като Путин му отне ВКонтакте, Дуров напусна страната и обяви, че ще създаде платформа, която не може да бъде блокирана. И създаде. Русия месеци се опитваше да блокира Телеграм, ама греда, не може да блокираш милиарди ай пи адреси. А Ирак е по-изостанала страна от Русия.

Брей, не знаех. 2018 - Yandex announce the launch of Europe's first autonomous taxi service this week. Страшно са изостанали. И ракетите им свършиха, и чиповете от перални на богоизбраните Укри. Къде ви копаят не е ясно.

Та раша какви чипове произвежда казваш?

К155ЛА3

Явно някви дето им вършат работа за военни цели. Останалите си ги купува. УСА кви произвежда? Тия от фабриката на тисиемси дето са тепърва строи ли? Да подценяваш интелектуалният и инженерен потенциал на Русия е малоумно. В случай на нужда и пресите на холандците ще имат. Те Китай вече отдавна имат възможност да правят подобни. Или мислиш, че в свят на разделение някой ще ти спазва копирайт?

Останалите месинджъри са бастион на защитата на лични данни. Краварите се страхуват от Телеграм щото е пиър-то-пиър технология. Тоест контрола е доста труден. Те и Руснаците скачат в Думата, пречел им на идеалното представяне на Победата на Шойгу - Рицарят на Малта. Ползвайте го докато може. Скоро и него ще го продадат на някой богоизбран олигарх и край. Ще минаваме на флашки и гълъбчета:)