Коментари - Apple се готви да продава продуктите си в Иран | IT.dir.bg
назад

Apple се готви да продава продуктите си в Иран

Apple води преговори с доставчици в Иран за евентуални продажби на продуктите ѝ в тази страна, в случай че западните санкции срещу Техеран отслабнат.

Обратно в новината

Коментари - Apple се готви да продава продуктите си в Иран | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последното изречение в статията : "Освен това Иран може да се похвали с многобройна средна класа." си заслужава да се коментира , другото е бла-бла!

В очакване на свободната енергия на проф. Мекант Кеш$, ни натресоха откровено меркантилната ябълка.

.

Тез смотаняци от Apple много ме нервират!

Ами иди им го кажи, ма. Ще си закрият фирмата от потрес, че някаква си там незначителна от г*за на географията се нервирала.

Компания, чиито шеф се гордее, че е хомусексуалист, да продава продуктите си в Иран? На тия спешно трябва да им уволнят мениджъмнта. Докато беше сириеца Джобс - иди-дойди, обаче с Тим Кук на чело? Явно Кук ще си ходи скоро...

Извинявай за откровения въпрос, ама чел ли си приказките за Незнайко? Там има един персонаж - Шаренкия. Та Шаренкия има основен принцип да не се учудва на нищо. Та като него и аз не се учудвам, но все пак отбелязах факта, че двете новини се появиха едновременно - че шефа на Ейпъл се е разкрил като гей, и същевременно от фирмата са обявили че смятат да продават продуктите си в Иран. А Иран е държава за която е известно че не приема гейове. Всъщност, понеже съм достатъчно любопитен да проуча въпроса смятам че ще ти е интересно ако не знаеш да споделя какво научих за Иран. Научих, че именно с цел да ограничат броя на хомосексуалните имат държавна политика която поощрява операциите за смяна на пола. Всеки мъж който се чувства жена може да се подложи на такава операция и обратното.

И в момента в Иран продуктите на Епъл могат да се закупят във всеки по-голям град и са доста популярни. Няма легален внос , но всичко идва от Дубай.

ха-ха.. правят си сметка без кръчмар... Населението наистина е младо и перфектна таргет група за продуктите на фирмата, но не бива да се забравя, че там съвета на аятоласите има последната дума за всякакви нововъведения.

Нямаш представа какво е Иран. Изобщо не е някаква мрачна дупка както насаждат медиите. За начало има едно американско филмче на Rick Stives за Иран извън политическите клишета и пропаганда. Може да го гледаш в youtube.

публичните екзекуции с камъни как са?

Изглежда сериозно са закъсали с продажбите, щом бухалът Кук се обяви за педал, а сега и в Иран ще продават.

.

Кога са обяви той за такъв? Тез западни велможи от офала на магарето чуш викат!

И местната фирма ще с еказва АЙ-Ран. С главен ръководител АЙ Сиктир.

.

Хаха, супер си!

Много "остроумно".