Иран показа нов дрон камикадзе, който може да поразява мишени в Израел (видео)

Досега Техеран направи няколко изявления относно разширяването на програмата си за този тип оръжия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел какво мисли по въпроса? Към днешна дата свободно нанасят удари в цяла Сирия, включително Алепо и централното летище на Дамаск. Убиват дистанционно строго охранявани военни лидери в Иран. Дали ще се впечатлят?

Дрон камикадзе? Това не се ли нарича ракета? Лети, лети, насочва се и удря целта с взрив? Бах тоя дрон

Смешно или не, интересен е факта че една от първите държави да направи модерен дрон (иначе дронове има от 1960 година) след САЩ е.......Обединените Арабски Емирства. Някак си, големите сили (дори и САЩ) не бяха заинтересовани в дронове и повечето са напарави от араби/турци и евреи! Дрона беше изтребителя за бедният или поне за този които не може да си позволи да губи изтребители.

Затвориха доматите в буркани , свариха лютеницата , апетитката и тя скоро ще е готова и юрнаха да правят дронове .....

Явно скоро ЩЕ ди сбъдне древвото пррочество вописано в Тората: Евреи пазете се от АМАЛИКХИТЕ(Арменци/Ир анци) които ЩЕ УНИЩОЖАТ Израел Амаликх-на иврит Ам-Народ,нация Аликх-на иврит Войнствен,Бияч,борбен

Иранците са страхливи, също като китайците, затова да го дават тоя хубав дрон на руснаците да тепат с него укро фашистите.

да е joint venture между рашките и Иран.

"новия кошмар за ционистите" Може би още не, но и това ще стане. Не може ционистите да тормозят целия свят и да им се размине, ще има справедливост и се надявам да е скоро!

Отново невеж коментар. Ционисти"те" кои са, които тормозат целия свят? За теб Израел тормози целия свят?! Не мисля. Тормозят го американските евреи, които са едни друи евреи. Все едно да кажеш, че укринците и руснаците са едно и също, нещо такова. Евреите са различни групи и разликите между групите са огромни. Не можеш да кажеш ей-така, че ционистите тормозели целия свят.

Що не прочетеш кои са ционистите, а после да лаеш? Чети, може пък да се окаже че ти си (бил) невеж?

Тормозите главата, много е просто.

Още един неграмотник и расист на който все.някой друг му е виновен! Занимавай се със себе си вместо с другите хора!

Ами Да Йосиф "стоманата" най вече!

По точно кой тормозят? Една миниатюрна високо развита, въпреки завистниците, държава, която се бори с терористи убийци? Егаси невежата личност.

Иран няма нито един сателит в орбита, как ще насочват дрон към Тел Авив, не ми е ясно. Наземните антени имат обхват около 200 километра.

Ти си мислиш че няма

Наскоро, Русия му помогна да има свой сателит

камикадзе значи вътре има по един правоверен който се намесва последните сто метра за прецизно насочване.

Ам ха де!Да пробват! IDF ката ден трепят ирански гвардейци или разни хизбуласи и хамаси.Все приятели на Пу

а ко стана със стария дрон?

Он утонул.

Каква е разликата между дрон камикадзе и крилата ракета?

Ракетите имат пламък с висока температура след тях като летят. Веднага се появават на радар с инфрачервено сканиране. Дроновете имат пропелен двигател без топлинна следа и по-трудно се прихващат от радари. Поне това е идеята.

Еврейските вършат работата и без да са камикадзета.

И ПОЧВАТ ДА ЕКСПОРТИРАТ КОЛИ В РУСИЯ! РАЗБИРА СЕ, БЕЗ КЛИМАТИГ И ДРУГИ ЕВРОДЖЕНДЪРСКИ ГЛЕЗОТИИ!

ша поразява... виждаме в украйна кво поразява... дръжки!

Знаем че Израел няма ядрено оръжие , но ако се наложи може да го използва срещу Иран

голда меир бее велик държавник! от нищо направи държава, и то каква!!

1978 Израел взривява атомна бомба в акватория на Индийския и Атлантически океан съвмество с ционитското правителство на ЮАР

1978 Израел докарва 2 водородни бомби с 2-3кТн заряд в ВВСбаза в ЮАР 1979 по слчай празника Рош Ашаана(Еврейската Нова година) взривяват 2 водордки в акватория на на о-в Принц Едуард койно е близо до Антарктида Бмбите НЕ предизвикват голмо радиационо заразяване на флората и фауната в океана но предизвикват мощни радиолектрони смущения на вдякаква техника(военен експеремент) Жертвите са някоко хеледи кита кашалота и делфини Плюс това огромната енергията отделена от 2те водродки захранва егрегора на могъщи Кабала заклинания в чест на Йяхве 2та взрива са засечени от американски военен сателит"Вeла" Но Израел отрича лъжейки че били паднали метеорти

Абе тия чалми пак рекламират нещо, което не могат да произведат.......Сигурно се надяват на помоща на Аллах......Преди като бяха Персия си имаха други богове......

Браво на Иран, но не трябваше да разкрива това, а да атакува и унищожи израелска цел. Те трябваше да действат, а не също като китайците с Тайван само бля - бля и да плашат гаргите.

Ти сам си отговори. Същата работа като Китай са - само бля, бля могат. Друго нито могат, нито им стиска.

Хаха дира пак рекламират кремл

Рано или късно Иран и Израел ще водят война. Куче и котка.

Те водят постоянно. А даже нямат обща граница.

Няма. Иран ще се разпадне след 15-20 години.

Путю сега чака да му изпратят такива, че в Украйна работата е тръгнала на към руско бягство.

От AliExpress ли с ги поръчали?

А този дрон става ли за поразяване на малоумни канадци?

По принцип не харесвам Иран защото е държава с шериатско управление. Шериат това е управление по Ислямските канони в Корана. Аз самия като турчин се броя мюсюлманин но нещо не ми допадат радикалните настроения. Преди дни гледах турски влогър в Тубата.. Той се разкарва по света. Отива къде ли не. Сирия, Бразилия, Виетнам, Ирак, дори в Армения (въпреки че е турчин в Армения го приеха добре) както и да е. В Иран той се разкарва из Техеран и Тебриз. Масово там се ползват ирански автомобили. Чисто нов автомобил струва 3500 Евро. Прилича на Опел Астра от старите модели преди 2000 година. После отиде в Тебриз. Масово е населен с Азери. Няма нужда от преводач. А иранките (повечето всъщност Азербейджанки са много красиви. В Техеран има две църкви и една синагога. Действащи. Не очаквах че в ислямска република това е позволено.

Отивай в Иран тогава, щом това, което описа го смяташ за нормално и добре!

Турчин, в Иран е забранено да се атеист. Християнин е разрешено. Защо? Не знам.

Не знам защо. Но Иран е много евтин според турския влогър. Човекът яде на корем в добър ресторант и плати 30 турски лири по негови сметки - 3 лева български пари. Най зле е в Ливан. Улиците са тъмни. Заведенията в центъра са на електрически генератори защото няма ток. Това са иранските момичета от азерски произход с които турчето общува без преводач: https://m.youtube.com/watch?v=tMTP9w6X17M

защото християните са верващи като ислямистите, а атеистите са неверници

Гледах клипа. Незабрадени момичета в Иран - АБСУРД. Иначе хора които знаят езици навсякъде има.

30% от населението на ИРАН са АЗЕРИ

Вчера сгънах на децата самолет от хартия. Със сигурност е по технилогичен от ирански дрон

Тези май не са научили урока, че мюсюлманските държави дето атакуват Израел не завършват благополучно.

Брадатите тъпаци не знаят ли, че Железен Купол ще свали смачканият им дрон много преди целта. Те и на руснаците дадоха дронове на се оказаха брак.

Ползват дронове.

Смешника си ти, и руските глупендери дето си мислят че танка е голема работа