Коментари - Иран показа новото поколение дронове "Шахид" | IT.dir.bg
назад

Иран показа новото поколение дронове "Шахид"

Те са снабдени с реактивен двигател

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Иран показа новото поколение дронове "Шахид" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тролчета, на абрамсите трябвало да чистят през 12 часа филтрите и то с доста гориво за да вървят. И кво прайм ся. Ще викаме неволята или ще се оправдаваме със зимата?

_stankow

>>>Най-лесните подобни цели за дрона биха били корабите. Точно обратното. Няма по-трудни цели от военните кораби, с тяхната ПВО и ПРО. С огромната разполагаема електрическа мощност на борда и обеми за разполагане на антени и апаратура, практически без ограничения. И разнообразни средства за поразяване на атакуващите въздушни цели, също без ограничения по брой и маса на боеприпасите към тях ... Изобщо тези дронове си имат своята ниша, но не могат да заместят нито крилатите ракети, нито, още по-малко, противокорабните.

Станков, ако имат достатъчно добро насочване към целта, и летят ниско над водата кораба няма шанс. Ако са няколко изобщо няма шанс.

Дрон Акбар!

Самият дрон не впечатлява. Обаче компактния реактивен двигател, оптиката и електрониката в него са много обезпокоителни, ако персите си ги правят сами, а не ги внасят от Индия и Китай.

Сложете им още санкции на иранците че да направят и летяща чиния за междузвездни полети и да може и САЩ да си ги купи.

Иранските и особено руските оръжия се видяха колко струват в Украйна и другаде. Иран има напредък в ракетите и дроновете, но при самолетите още използва американски от преди революцията, едва ли заслужават такава хвалба.

Затова са приятелите.

Всяка уважаваща се армия , трабва да има собствено производство , а не да обикаляш като циганин и да се молиш на едната половина от земята ,да ти пратят бомби !

Така значи. Иран откри топлата вода. И се върна към схе със на добрия стар дрон Фау1. И досега има спор дали това е крилатаракета или дрон. Но всъщност това няма особено значение. Важното е ще това нещо немците са го измислили преди повече от 80 години. И го произвеждат серийно . И имат над 24 хил успешни пуска. А руснаците даже не са разбрали за какво точно служи. След около 15 години най накрая са проумяли че това може да е нещо много ценно Иран копират тия неща. Крадат. Може и да купуват. От Израел, от САЩ, и от къде ли не. В Русия и това не могат. Преди няколко месеца бяха пленили един дрон инго дадоха на Иран. Те за го изкопират. Ама то не става само с пиене трябва и акъл...

вивж, ти със сигурност акъл нямаш

За това бяха първи в космоса за това руснака Сикорски изобрети първият въртолет в света.....първата подводница....първият автомат(Фьодоров)в Европа хубаво че има такива клоуни като теб да разсмиват аудиторията с идиотските и хейтърски коментари ако поне малко ти сече пипето ще се сетиш че те първо са направили пълна дисекция на дрона от там са го изпратили в Иран за поточно производство че е по евтино..там раята бачка за режима за жълти стотинки..а по късно Иран го предаде на Северна Корея дори Китай вече притежават ТТДанните му.....

Бяха първи в космоса, когато украинеца Корольов ръководеше няколко стотин немски инженери, докарани в СССР и създали руската космонавтика. От тогава нищо ново не са измислили. Още си летят с ракетите на Корольов.

 Космосий, Корольов наистина е роден в СССР - в Житомир, но това не го прави украинец, родителите му са руснак и беларускиня. Не ми е известно да се е самоопределял като украинец. Важно е да не се изкривяват фактите. Достойни хора има от всички страни, редно е да се помни че боклуците също се срещат навсякъде, и за съжаление в дир-а май са мнозинство.

си купи рено 4 от Кореком , лошо му стана, като разбра че в Иран било произведено , ама още го кара .

тея па, направили пламасови макети на всичко дето са видяли в интернет

Шилo

Иранските ислямисти са най-голямото зло на Земята, по-голямо дори и от Рашистан.

знаете ли ги? Модел "муха" - много жужат, надалече летят и много наплюват, където и да кацнат.

Имаме български дронове Ама ме се готдерм кат орките Че убиват деца с тях

Скоро на тестове в реални условия в Украйна... ако украинците не обесят Зеленски дотогава.

зеленски няма ли да разгадае военните тайни на Иран , като прочете тази статия .

Хората пак тичешком по любимата пътека - изкуството на самоизтребването.

"Предходният"Шахид-136" е широко използван от Русия в Украйна." Русия не използва тези дронове от повече от година, защото си има собствени, като Ланцет.

има,има Ланцет.....колкото има Т-14Армата и Су-57....за военни изложения барам прилъжат някой балък. Имаше и един супердрон Стелт - Охотник , к'во стана,ловува ли ? Щеше да лети в тандем със Су-57 или рояк дронове , направо Скайнет в действие !

Скоро ще ги покажат в Киев на военен парад ....

укрите скоро че го пудес яко

Малиий, отидоха ми абрамсите. Добре, че си купих яхтичка. Танкове винаги мога да изпрося от баламите.