Коментари - Иран представи свои нови оръжия за противовъздушна отбрана | IT.dir.bg
назад

Иран представи свои нови оръжия за противовъздушна отбрана

ИРНА: С навлизането на нови системи в отбранителната мрежа на страната, способностите за противовъздушна отбрана на Ислямска република Иран ще се увеличи значително

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Иран представи свои нови оръжия за противовъздушна отбрана | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклук, като С300 на православната джамахирия русия

Я, някакъв боклук пише за боклук.

Аллах им е навигатор

чалмите имат акъл за такива играчки? Хм. не ми се вярва

Иранците не са араби а Перси - ГОЛЯМА разлика

А къде видя думата араби? Човека е написал "Чалми" Ако си ходил в Иран,щеше да знаеш че там ходят с чалми.

Поздравления, само да не ги използват срещу Израел защото ще свърши зле, много зле.

Поредния ислямски боклук.

Ееее тези тоталитарни клоаки Северна Корея, Иран, пРосия, все някой ги напада....

За Израел вече е зле. Ядат бой като разпрани. И си търсят белята. Ще си я намерят. Да не мислиш, че в региона няма държави с ядрено въоражение? Само Израел ли е? А тоя айърън дом като го залеят с дронове и ракети угасва. Тва не ти е автомат да смениш пълнителя. Ма де сороски миндил неграмотен като тебе да мисли. Всичко ви е три де и фортнайт. Майтап ви е. Дрискате тука за мизерни заплатки и си мислите, че имате значение.

Тая демократична Европа на оръжията за мир и убиването на индустрията и земеделието.

В момента във фашистка България, окупирана от САЩ и превърната в долнопробна американска колония-протекторат, от всички медии се лее фашистка пропаганда на огромната лъжа. Тип гьобелсова пропаганда - една лъжа повторена сто пъти става истина. Фашистката Сглобка начело с алхимика-сапунджия ни убеждава колко много сме били забогатели и как всичко в колониална България било поевтинявало u било супер-дупер евтино, макар всички ние ежедневно да виждаме каква е истинската скъпотия. Истината обаче е една - скъпотията в България е чудовищна. При средно 5 пъти по-ниски заплати от средните за Европа, цените на всички стоки и най-вече цените на храните в България са средно 5 пъти по-високи. В Германия например минималната заплата е 1900 евро, а в България е едва 450 евро(933 лева). Всъщност това което виждаме днес в България е една жестока спекула на цените. Истински грабеж. Спекула умишлено подържана и поощрявана от фашистката Сглобка. Съвсем наскоро американският

1/ да , в региона само Израел е със ядрено оръжие 2/ би ли уточнил Израел от кого яде бой в момента ? От славните бойци на ХАМАС ли ? Дали в момента не ги ловят точно тях като плъхове ? 3/ Кой ще ги залее с дронове и ракети ? Щото досега само обратното се е случвало....специално за това питай сирийците и ФАТАХ 4/ всичко ви е мултики,руско вундервафе и лозунги "ще,ще,'е..." 5/ Израел е пребивал накуп четири арабски държави едновременно, сега никой съсед не си и полисля да шавне даже......само финансират прокситата ХАМАС и Хизбула да поддържат огъня и да правят мизерии. нали видя иху-аху на 7-ми октомври , после "олеле,що ма бийш" и "удряш много силно,не е чесно"

Марш към пРосия бе русороб...

Чалмите винаги са били по - умни от Ганю!

Еха, сега "гарантирано" няма да им гърмят складове с оръжие. Израел сега е зает с иранските проксика, но след войната ще има пак - олеле. От шубе миналата година си свалиха по грешка собствен граждански самолет край Техеран.

Шило

А ти, чий трол си? Премиерът ти ти каза, че не му пука за теб!

Всъщност истински русороби са хората, които не могат да не намесят Русия, когато някой се осмели да коментира негативно реалността, в която живеем. Така че употребата на тази дума е най-адекватно определение именно за хората, които понастоящем я използват.

Чалмите са по-умни от нашите комуноидни отрепки-факт

Единствените фашисти са робофилите - путинофили. Някой виждал ли е русофил, който да не е Путинофил. А Путин е новият Сталин. Т.е. всички русофили са робофили. Затова и заслужават шефовете им да вземат един камшик и да ги пребиват всеки ден в случай че: 1. Не искат да работят за един хляб и един домат цял ден; 2. Искат да имат някакви права; 3. Оплакват се от лошо отношение; 4. Искат повече рубли, за да тролят из сайтовете; и т.н.