Искат пари за модернизацията на най-новия американски стелт

В-21 ще се подготви за въоръжаване с нова крилата ракета, която може да носи ядрено оръжие

Обратно в новината

Коментари - Искат пари за модернизацията на най-новия американски стелт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия преди 2 месеца го пуснаха тоя бомбардировач и вече ще го модернизират ... или поне пари искат.

Нашите F-ки и те са невидими.

Glupostiot hiliada i edna no6t, iskat pary za da palniat gushite na draskachite kato vas, tova nee samolet a bokluk za pred africa i asia !!! Ot kosmosa se vijda vsichko!!!!

Налъма на хехе вгз

Ко стаа бе, налъмчо? Задоволяваш ли кадировците? Браво, браво.

_stankow

>>>>Тя може да носи ядрена бойна глава и е проектирана с възможност да заобикаля ПВО отбраните на Китай и Русия Всяка крилата ракета може да носи ядрена бойна глава. И всяка може да заобикаля ПВО отбраните на вероятния противник. Иначе каква КР е, за какво ѝ са крилата, ако не за маневриране ? Без съмнение разработките на САЩ в областта на авиацията са най-сложни и модерни. Но за съжаление - ужасно скъпи.

E, нали не очакваш в статия, публикувана в ДИР да ти предоставят пълна и точна информация. Особено за оръжие. Каква ще е ракетата и какво точно ще върши това си го знае само Пентагона и разработчиците.

Тия самолети нашата "Венера" Чудесно ги виждаше над бяло Море още 83-84 та. За какво са им сега, съвсем не е ясно, щото само щото Волховия не ги пропускаше.

Да, 84-85-та, когато все още нямаше нито един самолет със стелт технология, който да лети! Не ви знам какво сте виждали тогава, ама май е трябвало да употребявате по-качествен алкохол, докато сте били на служба!

_stankow

Първият полет на "невидимия" стелт Локхийд F-117 "Нощен ястреб" е през 1981-ва година. Приет е на въоръжениетпрез 1983-та година. И да, "невидимите" самолети са такива само за РЛС на противниковите самолети и РЛС главите за самоначване на ракетите въздух-въздух и земя-въздух. И то само в челен ракурс, на разстояния над 100 км. За стационарните РЛС, с техните неограничени по размери антени, неограничени мощности за захранване и непредвидимо разположение на земята, са си напълно видими.

Как сте виждали стелт самолети през 83-84-та, като те не са напускали щатите до войната в персийският залив, направо не знам. Сигурно радара ви е хващал чак до Невада. Много малоумно лъжете путинофилите...

истината е, че абсолютно никой от Вас няма идея как се развива един толкова голям и комплексен проект. Тези 200 млн са толкова мижави, че ще стигнат само за да се направят чертежи на евентуални нови идеи. Идеите движат еволюцията , а повечето от вас освен за яденИе, пиенИе и комшиика за друго не могат и да помислят

картинки да има :)

А ние си искаме предплатените F-ки!

Gugnelid

Ама модернизирани ли, че моделът е отпреди 40 години :)

Сърбите са специалисти по тези стелтове...

Дам специалисти са - разораха им държавата, като нива.

Тея самолети не бяха ли дети при скорос мах1 им падаше антирадарното покритие?

Не, тия са от новите - пада след излитането и руските роби получават ерекция!

Браво Америка ,ние Българите сме с вас,благодарим на Господ, че сме съюзници,защото до сега руслайна щеше да етук Има едни 10% предатели в България ,но те само лаят ,но не хапят.Да живее Америка.

Благодарим. Жалко, че нямате нефт/природен газ или други ползени изкопаеми. Щяхме да ви осиновим тогава. А в момента сте ни просто база за бърз достъп до Русия. Разбира се, вие сте и наш търговски партньор - продаваме ви, дори когато нямате пари. Даваме ви заеми - и купувате. И е много важно - да съ връщате заемите. Ако трябва - ще ви даваме заеми, за да си връщате заемите и така - докато сте ни нужни.

_stankow

Ами да живее Америка, защо не ? Само че там, на нейния си континент да си живее. Тука не я искаме !

То и ние не ви искаме вас, орките, ама вие все ни се навирате. Я какво сте ни налазили Черноморието!?

Още преди повече от четвърт век Краварете и нагло-саксите бяха наясно,че когато дойде времето,а то вече дойде и разпалят в Европа Третата световна война,въпреки продажните и назначени от тях политици,които ще продават интересите на народа,държавата и Родината," уж"управлявайки"я, целият български народ ще е на страната на Майка Русия, а армията ни, начело в военната музика ще премине на страната на Русия, та за това разсипаха държавицата ни,включително и армията ни ,военната ни мощ,че и духовата военна музика На това се казва далновидност. Вън СатаНАТО от земята ни!

Утре мъск ще поиска 50 милярда за модернизация на варела дето не може да хвръкне :)

Те така се прави от пръдня боя!

Да бе, знаем, че блядките се специалисти, по кражбите.

Нашите да се учат от американците, да поискат пари за ремонт на още не построена магистрала !

Не направил още първия си полет и требва вече модернизация! Такова чудо не знаех до сега! То той може и никога да не направи първия си полет, обаче нема да е излишно да мине преди това няколко модернизации, щом има балами да плащат!

Да беше само това дето да не знаеш. Дори нямаш представа колко много не знаеш, най-неграмотните сте най-вресливи именно защото не разбирате до каква степен нищо не знаете.

Внимай, че ще има яко фъки-фъки...

до такива свръх новости - засега ни пробуват 60 годишни картинки

Браво! Това е истинско оръжие, а не смешните руски бракми, които само в празните кратуни на родните мурзилки представляват нещо изключително във военната индустрия.

Искат над 200 милиона през 2024 за модернизация, самолет да може да носи ракета, която ще е готова 2030... Яко кражби, като за последно, явно ще кеш аутват...

Вряк и хленч от щатния руски врякалник, какво друго. Врякай докато дават, че скоро ви закриват щата.

Gugnelid

Смях е, друже, подигравателен смях - самолетът не е пуснат на въоръжение и вече ще се модернизира...

Е ми аматьори, кво да ги правиш. Друго си е да усвоиш милиарди за космодрум, от който не излитат ракети, за танк, от който няма нищо направено още, за самолети шах-мати пак-фати и т.н. дето са толкова безаналогови, че чак нищо не са произвели още от тях...

Всъщност ракетата AGM-181 LRSO вече е готова. 2030 г. беше по предварителен план от 2017 г, когато е имало "липса на спешна необходимост в сравнение с други нужди на отбраната" на САЩ. Но той се е променил от миналата година. Ракетата мина успешно изпитания и влиза на въоръжение от 2024 г. като до 2030 г. се очаква да има минимум 1000 броя. А парите за Б-21 се искат от октомври нататък, явно няма да е за последно, но ще е за последно на Путлер.

Значи те предвидили 13 години за направата ѝ ама я направили за 6 години...

Пак някой чел само заглавието.

казвам ви българската марка "Райдер" е добра, чак самолетите ги наименоват на нея

Ти да видиш! Пък аз си мислех, че на баце магистралите са някакво изключение.....

Явно мисленето не ти е по възможностите. Бегай в кочината при туПин

Ооо, мараба тролче! Нали си знаеш, паре нема, свършиха. Така че - действай!

Пари, пари, пари... взимайте сега ви се е паднало!

А тук се смеете че по магистралите започваме ремонт на ремонта преди още да сме завършили първия. Ето къде били учителите.

Да беше прочел статията....

Тия крадат долари и със задниците си, докато стоят! Егати кочината...

гУем смех подлого,само 2 милиона българи избягаха в тази кочина а колко са в руската кочина?Дори вие тук не смеете да отидете там а чакате ние да ви храним мръсни помияри от миналото

Що не искат пари за гладните и босите......

Щот се пазят от тях

За Руслямци тищо. Те могат и на глад и студ да издържат и да умрат за Путлер