Коментари - Кол центровете ще ”наемат” изкуствен интелект | IT.dir.bg
назад

Кол центровете ще ”наемат” изкуствен интелект

Amazon разработва изкуствен интелект, който е предназначен за кол-центровете.

Обратно в новината

Коментари - Кол центровете ще ”наемат” изкуствен интелект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак по-добре, че сега като се обадя на кол центъра на БТК отсреща нулев интелект - нито изкуствен, нито естествен.

Най-добре да ги затворят тия съпорт центрове. Никаква полза няма от тях, само дето намаляват безработицата. Работещите в тия центрове са малоумници, които незнайно защо смятат, че който ги търси е по-малоумен от тях.

Идиотията се вихри с пълна сила. И без това съпортът в много сайтове се свежда до безкрайно малоумо кликане в хелповете водещо до задъдена улица. А няма спор съпортът на много места от хора е напълно съвместим с изкуствен интелект - разбирай никаква мисъл а механични отговори и въпроси.

Никакъв интелект не е това, обикновена програма дето ти включва стандартни опции. Идеално решение за корпорациите, и вбесени клиенти. Един приятел имаше проблеми с телефона, но не бе възможно да говори с човек, а само тия секретарки му се включваха. Накрая той бесен казваше на изкуствената мадама Емили: Fuck you. А Емили отговаряше - Excuse me, I didn't get you. Страшен майтап беше, но пича беше издивял.

Бел Канада да не е това, като чух Емили? Тая гадост я въведоха преди около 15 години.

отиде ни АйТи високотехнологичния аутсорсинг бизнес, дето е флагман на бг икономиката...

IBM Watson го има това като продукт (virtual agent май се казваше). Добре че още не приказват български, че ще ни отидат работните места по кол центровете.

Колко плащат по кол центровете у нас? Имам ли шанс към 2000 лв. или е много?

То все тая, и сега живите хора в тея центрове са достатъчно маолумни и не могат да ти помогнат с нищо когато ти потрябва. И в двата случая няма да вършат никаква работа и чеп за зеле няма да става от тях. По-добре да ги закрият и да не се напинят. Това е псевдоуслуга без смисъл.

не дай боже, вече да имаш някакъв проблем, преди си говорехме с хора дето едвав говорят английски, най-вероятно индийци, а скоро с машини!