Коментари - Изкуственият интелект започна да предсказва съдбата на хората и времето на смъртта им | IT.dir.bg
назад

Изкуственият интелект започна да предсказва съдбата на хората и времето на смъртта им

Моделът е създаден за обработка на последователности като текст на естествен език

Обратно в новината
| Редактор : Кристиан Антонов

Коментари - Изкуственият интелект започна да предсказва съдбата на хората и времето на смъртта им | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това просто е ГЕНИАЛНО! Пробутваш най новият файл (пристигнал от ...) на шефа си , който показва, че е време да се замисли и му гледаш сеира.

Е това не е кой-знае какво постижение. Ние всички гледаме баби и родители на каква възраст си заминават и подсъзнателно си правим сметка и за нас. Тоест ние отчитаме и генетични фактори, които ИИ няма как да знае ако не си си направил.изследване. е може да предположи някакви гени или заболявания ако ти чете рецептите и какво си споделял. В някакъв смисъл ако знаеш точно колко ти остава може по-рационално да си изхарчиш парите и да решиш колко да работиш...

Може ли да ми каже какво ще ям за вечеря довечера, че още не съм решил?

Първо не е ИИ :) А елементарен ексел с формула. След точно 3 минути игра всеки с интелект над 80 ще схване. Просто е смешно от какво успявате да направите "новина".

Те това го може и вожда Бял Полуовес бре хъде сте ръгнале с вашийо изскусвен ентелект

Не знам дали е действителен случай, но се говореше преди години за него. Група зевзеци решили да се шегуват с техен приятел. Който го срещне му казвал "Олеле, какво става бе човек, изглеждаш много зле, болен ли си". И така 3..4..5... човек. И само за броени седмици човекът наистина починал. Та, силата на внушението може и да е опустушителна.

Те всички врачки и врачари работят по този модел: ВНУШЕНИЕ

След обработката на населението през социалните мрежи, Холивуд, новинарските изхвърляния и реалити шоута из "западния" (западащия) свят, хората до толкова оглупяха, че можеш да им внушиш каквото си поискаш. Ето сега "електронен шаман" предсказва кой кога ще умре и огромни тълпи от умно-красиви жълтопаветници и техните зомбирани събратя-бройлери от запдания свят са убедени, че всичко е вярно ... За тях не трябва проверка, дали нещо от предсказаното се е сбъднало ! А други зомбита от раздираната от кръвосмешения и наркотици скандинавия добрволно са си предоставили личния живот на себе си и на децата си на "изкуствения интелект" за да може той да им предскаже .... На една крачак са от това "изкуствения интелект" от Давос да им предпише кога сами да тръгнат към гробищата !

В крайна сметка всичко е само пушилка, а някакъв врещящ за внимание(да, теб имам предвид) написа цял памфлет по темата :) Сещаш ли се колко изглупя?

Само пироман може да предскаже точно кога и къде ще има пожар.

Животозастрахователите го правят това от години. По медицински данни те съотнасят към някоя категория хора от своята база и въз основа на това, колко са живели, долу горе знаят, колко време ще живееш и ти, с точност до месец. :-)

Тия използват ефекта на "самосбъдващото се пророчество".

тия сайтове ги имаше и преди АИ/ИИ

?

Путин Ще Умре през 2024 !

Колкото по скоро толкова по добре за света...