Коментари - Формирования на Меркурий озадачиха учените | IT.dir.bg
назад

Формирования на Меркурий озадачиха учените

Учените, наблюдаващи Меркурий са изправени пред нова загадка – формирования от гигантски скали и хребети, които опровергават всички съществуващи модели.

Обратно в новината

Коментари - Формирования на Меркурий озадачиха учените | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що трошат пари за глупости не моа рАзбера?

Имат пари - "трошат" ги за каквото решат. Или всички трябва да си харчат парите за шкембе, ракия и някой чалга концерт чат-пат? Изкарай си пари и ги "троши" за каквото решиш ти - кой те спира?!?!

Цитирам журналята, превела статията, та даже и удебелила 2-рото изречение: "Ако гънките са се образували при свиването на планетата обаче, те трябва да са разпределени равномерно по повърхността й. Сега учените откриват, че гънките следват определен модел." Рийш ли?

Дирници, оправете си заглавието !!! Че тука едни креационисти НАЛАЗИХА темата !!!

Естествено, че никой ТЕХЕН модел няма да даде резултат. В момента просто се опитват да стъкмят поредната теория "Нагласьонов". А толкова лесно е просто да допуснеш наличието на интелект зад всичко това и да спреш да се правиш на интересен.

Заглавието е пълна глупост, но едно е ясно, там у ваше село ителект ... нЕма :)

А у ваше?

Да но първо трябва да им се сломи гордостта и безумните амбиции. Но понеже няма да стане ще трябва да изтърпим ворото средновековие зредфи зазоряването.

Абсолютно прав си, проблема обаче е в това че явно човешкият интелект е все още недоразвит и е по лесно да отрича отколкото да приеме тази реалност.

Именно - същите извънземни на които са им били необходими пиедестали за да кацат корабите им и са изкопали големия каньон на река Колорадо а са наслагали скалите в долината на монументите

Няма смисъл да се коментира без да се познават моделите към които се придържат учените. Има много обяснения, но вярното е само едно. Хвърлям боба и предполагам, че на Меркурий има сеизмична дейност по подобие на Земята - континенти плуващи в мантията и се образуват някакъв вид планини вследствие на приплъзването на плочите.

хлътвания някакви, а може и да са остатъци от гигантски сблъсък между две тела, от които да се е формирала сегашната планета, ама кво от това де, гола, празна скалица, кво и се чудят?

А мен не.