17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в тик ток влизам само когато серъ, също така и в фейсбук. Това е моята мета осрана вселена...

Не знам, какъв риск и от какво крие използването на социални мрежи, но че е признак на комплексарщина и малоумие съм напълно сигурен.

"Социалните мрежи" са най-антисоциалното изобретение на рептилството. Поставените в тях рамки и ограничения, под формата на правила, формират канална среда, където и да искаш, не можеш да се различаваш.

Бе ако ти дойда на гости и се изтропкам на масата, дали ще се различавам или ще наложиш някакви наказания?

Все едно инстаграм не води до депресия и той. Я вижте жените и младите момичета. Забили са се в снимките на някакви с по 5кг грим, които се водят инстаграм модели и си мислят, че това е красотата и това се харесва от всички мъже. Затова и четем постоянно еди си коя си направила не знам си каква разкрасителна процедура, щото са ограничени в мисленето.

Аз имам 0 и честно казано ме боли к..а и нямам депресии и др неща....

Туй не ги използвам! Не съм регистриран в тях, а те само ми спамят едната поща!

Съм ги блокирал и съм ги вкарал в папка - "Секс и Порно мрежи"!

Гледането на порнография също води до перманентни психични увреждания.

- Народна мъдрост

Почакай само като научиш какво истински секс е същност!

ясно колко си далече от нещата, 5 кила грим е ползвала баба ти като се е слагала на дядо ти. явно са и свършили работа щом тебе те има тъй че не се оплаквай! вие мъжете сте основната причина да се разкрасяваме. баба ти за дядо ти се е разкрасявала. разкрасяването върши работа. ако знаеш какво правиш мъжете налитат като мухи на мед. защо да не се разкрасяваме щом върши работа? тебе ти е ограничено мисленето, че не вдяваш как стоят нещата откак свят светува! красотата върши работа! то и обратното е в сила. ние жените като видим херкулесово тяло, в спретнати дрешки и добра прическа, стига да не е някой смахнат или малоумен, направо ни разтапя. не се обиждай ама един затлъстял, дрипльо, некъпан, несресан и невидял слъце от миналата година форумен трол, трябва наистина не само на приказки, а буквално звезди от небето да сваля, за да му обърне внимание някоя жена.

"Общата болница" = General Hospital. Превежда се "многопрофилна болница+