Израел изпраща сонда на Луната след седмица

Досега само CCCP, CAЩ и Kитaй са пращали сонди на естествения ни спътник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел ще се свържат с извънземните на луната да ги питат дали да възстановят ссср

Чакат лунната гравитация да дотика сондата..... верно са големи скрънзи тия...

8 години работа за 2 дни. То срамота. Струва ми се че Гогинка пак не е разбрал нещо обаче. "работи само два дни, пoнeжe няма топлинна защита и система за охлаждане." Гогинка... искаш да кажеш, че 75 дена в космоса не и пречи "топлината" и студа, ама на Луната ще му пречи. Така ли?

српска, сакат да те делат!!

Добре е да си запазят едно място там, че с държанието си тука, скоро за тях на Земята място няма да има.

След седмица сонда, след година всички евреи и краварите от ФАЩ!!! Прав им път и да не се връщат!!!

За сега подреждането в изследването на космоса е следното: 1. САЩ 2. Китай 3. Европейски Съюз 4. Индия 5. Алкашите Остава и Израел да изпревари мурзилките... те вече освен до МКС не могат да стигнат по-далече в космоса - батута на рогозин се оказал дефектен...

Като напишеш факти и си мислиш че можеш да пробутваш всякаква фантастика ли?

Интересно каква далавера има на Луната? Евреите не може току така да пратят сонда, без да има изгледи за печалба.

Вече разбрахме многократно, че мразиш руснаците. Някакви други терзания имаш ли? Давай ги наведнъж и да се приключва.

Цион бил в Хамерика значи

Ако ще всички държави да изпратят апарати на Луната, пак няма да намерят Лунните модули на САЩ. Просто, те се намират на една снимачна площадка в пустинята Мохаве. Тука на Земята Тука

Айдееее, и Луната ще стане платена.

И ква е далаверата, не става ясно.

Аз пък си мисля, че ако всички руснаци ти дадат по половината си мозък, пак ще си по-тъп от амеба.

Единствената апаратура на еврейската сонда ще бъде металотърсач за злато.

Тайно ще търсят палестинци там.

За какъв физиологичен процес говориш? Мислене? Не се вижда никъде. Шиши -мислещ, иначе ...бой

И пак ще съм по-умен от Американец

Естествено, че няма, защо руснаците са пращали само автоматизирани апарати там? Защото не могат да изпратят човек ли? Не! Просто, защото няма шанс живо същество да стъпи там, поради голямата радиация, както налягането на морското дъно, колкото се потапяш, толкова по-голямо е, така и с радиацията. с какъв скафандер трябва да са? По същата причина никога няма да могат да изпратят човек на Марс!

Дааа, падат им станциите и ще добре някоя да те шибне по главата..профилактично.

Руснаците признават, че американците първи са пратили човек на Луната. Ама ти нали знаеш повече от учените... И второ, наскоро беше измерена радиацията, която ще поеме човек при пътуването си до Марс. Оказа се, че е в нормата, т. е. е безопасно.

Ама защо недалеч от Аполо 17? Не може ли съвсем съвсем близо, на една снимка разстояние? НАСА ще им дадат точните координати. Няма как и това да са загубили. Нали?

Просто си си прост.

Защото не търсят следи от предишни мисии, а нещо друго! Скоро ще има туристически обиколки до Луната, може сама да си направиш снимки...

Гогов, защо щe ce вĸлючaт глaвнитe двигaтeли ако е вече пpиxвaнaт oт гpaвитaциятa нa Лyнaтa? И какво значи "ще повишава височината"? Мноооого зле ...

Стига си халюцинирал, а си пий хапчетата. Ситуацията е друга. След седмица Мадурко, а след година - дребен Пиздю. Сватбата им е тогава.

За да имат повод санитарите пак да те накажат да не излизаш от стаята си, как защо. Що мина в (реалния) си женски род кажи само, сега ще се прекръщаваш не на Стенли Кубрик (от Холивуд на 4-и километър) а на Станка. Добре де, нищо лошо и в това. Но слушай доктора и не дразни саниртарите, нали си знаеш.

До Луната има 6 мисии Аполо11, Аполо12, Аполо14, Аполо15 и Аполо16. При всяка от тези мисии стъпват по 2-ма души, като всичките са различни хора. Още веднъж, особено за червената олигофренна фатоцефалична биомаса: Заключенията въз основа на материали, представени от индииците (Chandrayaan-1), японците (Kaguya) и китайците (Chang'e-2): И трите агенции Официално потвърдиха, че са намерили следи, оставени от корабите на Аполо, по ваше мнение те също ли са били замесени в "фалшифициране на кацанията на американците на Луната"? Сондата "Lunar Reconnaissance Orbiter" предава изображения на лунната повърхност в местата на човешка дейност на Луната повече от 2 години (между другото не само американците). Ето тук: https://www.nasa.gov/mission_pages/LRO/multimedia/lroimages/apollosites.html Тъпи ватни тролове, можете да разгледае, ако изобщо имате грам мозък.

Тъпите ватни тролове пак пикаят газ като видят успехите на америка на луната. 1. Вашият фюрер путьо вече те е нарекъл идиот. Той е казал: "... тех особей, которые отрицают высадку амеров на Луну, Пyтин назвал идиoтами". Найди в Ютюбе. 2. Были на луне. Уголковые отражатели для лазера оставляла каждая экспедиция. Они до сих пор сверкают. 100 кг лунного грунта привезли..часть подарили АН СССР 3. Края на 1972 г., СССР официално признава и заявява, че американците са стъпили на Луната през 1969 г., а през 1975 г. се осъществява и първият съвместен космически полет Аполо-Съюз. 4. Еще очень интересно смотреть как ватник резко сдувается, когда его спрашиваешь, откуда американцы взяли 300 кг лунного риголита. Его изучали по всему миру, в том числе в СССР. Ну и второй вопрос - зачем он так оскорбляет ПВО страны, которое по его версии, неспособно было отследить полет ракеты на Луну (и так 6 раз)? Тут он входит в жестокий когнитивный диссонанс с патриотизмом. 5. Но имейте в виду, что если вы ошиблись о Голивуде и обвините МО и ПВО "великой" Государстве в неспособност отследить полет ракеты , тут вы входите в жестокий когнитивный диссонанс с патриотизмом и вас посадят пожизненом в ГУЛАГА. Ватенките нямат на този етап нито мощна ракета, нито космически кораб, за да стигнат до Луната, тяхното желание се изразява в дежурните безпомощни думи : Ще, Ще… и простаците в БГ – кремълски ботове, които са безумно тъпи и необразовани. Голяма е мъката на русофилистика в тази област.6 пъти гледаха на горе. 12 американеца стъпиха на луната. ТАСС мълчеше като посран всеки път след като кацнеха вместо да се разговори за "големия провал" на американците. Само конспиративните теории им останаха на горките чебурашки и голямата мъка.

Интересна е историята с лунната надпревара. Руснаците изстрелват космически кораб ( т.н. Зонд), които поема към Луната. В този момент американците са били убедени че вече са втори. Но... истината се е оказала съвсем различна. Руснаците така и не са могли да приземят успешно ЛК ( Лунен кораб) на повърхността на Луната. Да не говорим за обратно излитане. Те имат един частичен успех с кораб от серията "Луна" с обратно излитане, но с товар от 100-200 грама. Това им е постижението. Имат и спуснати два Лунохода от по 400-500 кг. Това е всичко. В автоматичен режим. Без хора. Даже нямат опит за облитане на Луната с пилотиран кораб. Просто тяхната ракета-носител Н-1 не са могли да я подкарат. Тук много руско-съветски мекерета се опитват да представят всякакви конспиративни теории че, видите ли, американците не били кацали на Луната и всичко това било Холивудска продукция. Но пропускат нещо много важно. Това се случва по времето на СССР. Даже да е имало най-малки съмнения във фалшификация те са щели да го разтръбят още тогава - всички знаем съветската пропаганда.. Но тогава не е имало нищо. Даже е имало съвместен полет Союз-Аполо - симулация на спасителна операция. Естествено корабът Аполо спасява екипажа на Союз. Просто руснаците не са могли да изстрелят Союз с допълнителния модул за скачване ( кавото са направили американците. Те просто са заменили лунния модул със специализиран модул за скачване със Союз). Тук под влияноието на руско-съветската пропаганда се разправят всевъзможни небивалици. някои откровенни лъжи, други - пълни идиотизми. И никой от червените боклучарници не вземе малко да се обърне към собствения си здрав разум ( ако едно комунде може да има такъв). Да помисли малко. И да види че това, с което руско-съветските мекерета му пълнят главата са пълни и велики глупости. Препоръчвам на тези, които не са сред 80-те % дебили едно интересно четиво по темата: "Советский космический блеф" се казва. Писано е от съветски журналист с достъп до спец-обектите. Избягал на Запад, разбира се. Интересно четиво. Поучително.

За сега подреждането в изследването на космоса е следното: 1. САЩ 2. Китай 3. Европейски Съюз 4. Индия 5. Алкашите Остава и Израел да изпревари мурзилките... те вече освен до МКС не могат да стигнат по-далече в космоса - батута на рогозин се оказал дефектен...

5 опорни точки ! браво браво !!

ако беше чел за матурата нямаше да блъскаш цял живот коментари за стотинки

ще искат пари щото свети нощем

А ползата, каква е ползата!?

Луно, Луно, Земьо македонска и чифути ке те газят.

stankow

Не казвай "хоп", преди да си скочил. За какво ти е ?

stankow

Това "подреждане", кой го е правил ?

Пък алкашите са обещали тази година да произведат безаналогов танк Армата, който да участва в парада на 9-май без да се повреди нито веднъж.

А защо ли с Фалкон ?

с Falcon 9 можело да се ходи до луната?! Виж ти! Мъск май ще успее да направи печеливш бизнес с тези негови ракети.

1 стотинка >> 1 копейка. ;-P

petrovito

Здравко ли си или Всезнайко, не е зле да прочетеш и ти нещо освен да препоръчваш това на другите. А, и между другото, конспирацията за снимките на Луната идват от САЩ, не от СССР или Русия. А, и още нещо, няма журналист с достъп до секретни обекти никъде по света.

Здраве маме пак те изпуснахме спри да пишеш. Само ни излагаш пред съседите. А за луноходите, може да прочетеш, че са единствените апарати имзнили на 40км, дори твоя американски КУРиосити не може да постигне това.

Здравко някой ти е "кацнал" на главата иди да се порегледаш. САЩ дали са кацали дали не само те си занят, не намесвай СССР. С телескоп достатъчно добър може да се видят следите на 2 - та лунохода. А знамето на твойте любимци и апаратите не могат. Замисли се върху това преди да пишеш.

Просто - ПЪРВИЯТ в историята ЧАСТЕН кораб кацнал на Луната е Израелски. Останалото е прочетена история. Очаквайте продължение, как Моше си забравил златния ланец в Морето на спокойствието и там е забранено да се влиза, защото е израелска територия. Израел има вече още едно море.

Ако времето е хубаво, и ние ще засадим картофи.

В годините на надпреварата за луната, СССР се отказват, понеже всички тестове са се провалили и не са могли да сведат риска за космонавтите до приемливи граници. А и не са знаели за радиационния пояс. САЩ от друга страна въпреки аналогичната ситуация със низ от неуспешни тестове изпращат астронавти с пълен успех в поредица от мисии ( без Аполо13 за цвят). Как да не повярва човек.

Хах крайно време беше и евреите да поемат инициативата. Моше и Йехова ще ги чакат там да им покажат къде е златното руно , скиптъра на соломон и изчезналия кивот.