Коментари - Израел използва дронове, които могат да носят до 1 тон "безшумни" бомби | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С навлизането на дроновете, професията "войник" ще почнем да я наричаме "подвижна цел".

безшумната бомба е поредното благородно и филантропско оръжие открито от юдеите. ако юдейската, благородна, филантропска бомба дига врява или пука и пращи до Бога, то тя може да стресне някого до смърт и той да получи инфаркт, или пък не дай си Боже населението, което е бомбандирано да бъде стресирано. а така, пада му бомбата на главата на човека и той си умира по живо- по- здраво. хазарските мошета винаги са били филантропи към гоите си. все пак те напълниха америка с афро-американци, като най-успешни робовладелци. а днес помагат с всички средства на зеленският психопат и антихрист за налагане нео-каганата и новия израел на територията на украина. ама и джендър педерастията, содом и гомора тръгнаха от израел. Бог с нас

липсата на управление или 'гравитационна бомба' означава само едно най-обикновена бомба без никакъв контрол. НЕТОЧНА когато става въпрос за десетки и даже стотици метри. я сега кажете, при кое оръжие няма значение дали си гръмнал над бункера или на 500 метра вляво и на север. точно така. ОМП, в частност мръсни бомби и ядрено/термоядрени.

Пълни глупости. Даже през ВСВ свободнопадащите бомби си уцелваха с точност, в зависимост от уменията на пилота. Сега компютрите на борда могат да изчислят при скоростта на самолета, вятъра, теглото на бомбата и нейните характеристики след колко време и къде ще падне с точност до няколко метра.

"Нито образуват дим от реактивна струя "

ще му го фукнат безшумно много скоро

Няма никакво значение дали бомбите са шумни или безшумни, щом ти паднат на главата! Доста държави го знаят това от собствен опит, но въпреки това продължават да си го просят...

и Русия ще се кротне, като Япония след Хирошима и Нагасаки. А писачите ще бъдат издирени.

Те сега хохлите ще ревнат, че ги искат

Те как ви го нахохлиха холите до дъно

Коя армия изкара хората с раирани дрехи от конц лагерите ?? А, май руската.

Изкра ги от едни и ги вкара в други ..а и не е руска а съветска тая армия

Доколкото знам концлагерите гулаг все още си съществуват. Между другото колко освободени от руснаците концлагеристи са се завърнали по домовете си? Защото нали ако освобождаваш някой от концлагер търсещи си се прибира у дома.

Бомбите са ок ама треба стигнат до мястото на поръчка което е проблем..... Що си мислите че Русия не използва изтребители.... А иначе супер остава да пламне Иран и Тайван и тогава вече че се наакаме....

Руската армия да се справя с модерните начини на водене на бойни действия. Но пък как беше-ние руснаците не можем да строим самолетоносачи значи самолетоносачите са остаряло и ненужно оръжие:)))

Примери? Апропо, самолетоносачите се използват в друга военна доктрина, ама неуки като теб откъде да знаят.

Бойко искаше Биби да му даде израелски дронове, но си остана само с ярените дронки,изсрани в обора в Банкя.

Поне е поискал, ватник прост

Безшумни бомби дето не пушат са голямо изобретение. Обикновените бомби като падат викат "Уу, бряяаааа..." и им падат пурите от устата.

Ще го използва срещу враговете си ? Че те имат ли приятели ? Или съюзници?

Имат лоби във ФАЩ. Много силно.

Тоето хоби е с Русия,нали щерев:)

И по кого ще ги пуска?

По мръсни комуняги хихи (:

Че те мръсните комуняги ги изкараха от железните врати, на които пишеше но за труда... Ма то се забравя.

По принцип дроновете са въоръжени с ракети. Затова ти уточняват че става въпрос за гравитационни бомби. От друга страна, като знаем привързаността на Дир към google преводач, няма да се учудя ако става въпрос за нещо доста по-различно.

А бе,мангали турски и арабски сакскобурготски фшистки,защо елиминиряте коментарите,които защитават Героичбият Израелски Народ? Изроди,НАРОДЕН СЪД ЗА ВАС,ЯСЕН ЛИ СЪМ! ПУТКИ ОСМАНСКИ МИЖАВИ ВОНЯЩИ !

Време арабите да започнат да се оплакват колко много ги тормози Израел и как все са жертва на собствената си проклетия.

Израелските бомби - най-демократичните бомби.

Това са гадни капиталистически бомби. Не са като най-добрите най-милостливите и най-прекрасни руски бомби, дето всеки русофил ще се радва да му паднат на главата.

Иран прекрати разследването за убития ядрен учен на автомагистрала, защото не можа да разбере как го убиха.Знаят по презумция, че е Израел, но доказателства няма.

От аматьорски гамени. При технологиите със който разполагат държавите , разкриването отнема няколко часа.

оооо

Ще ги дават ана Украйна !

Всяка бомба е гравитационна, понеже е подвластна на земната гравитация.

Да но изрелците имат планиращи бомби, а тия явно падат отвесно

само не знам кой първи ще удари израел Русия или Китай, щото е казано че от изток ще ги подпукат и ще съжаляват, за това което са причинили на арабите

Ти да си чувал китайците някога някой да са запукали? Щото аз не съм. Но съм чувал как тях са ги пукали кой ги хване.

Zвучиш като някои фашист хахах да не си руZофил

А нещо за числата от лотарията казано ли е , че един приятел пита ?

И какво по-точно причиняват. На теб ако те са ти съседи до сега да си идухал. Все едно да живееш до неграмотен цигански табун.

Израел, Щатите и Западна Европа са като хора от бъдещето, сравнени с араби, африканци и руснаци.

А ти явно си дебил който не може да проумее че САЩ са с единият крак в миналото. защото никога няма да могат да платят външният си дълг от 35 трилиона. Къде си ги сложил в нещо от бъдещето тия фалирали печатари на тоалетна хартия?

Най-мощната подобна бомба е 58-мегатонната „Цар бомба“, взривена на 30 октомври 1961 г. в съветските острови Нова Земя[1][2]. Първоначално е замислена експлозия с мощност 100 мегатона тротил, но впоследствие е намалена на 60 мегатона (чрез замяна на урановата обвивка на бомбата с оловна), поради изключително голямото радиоактивно замърсяване, което би се получило при използване на уран. Бомбата е била около 1500 пъти по-мощна от атомната бомба, хвърлена над Хирошима. Нейния облак достигнал 67 km височина, като буквално издухал дъждовните облаци. Сеизмолозите по света засекли земен трус, който обиколил 3 пъти планетата, преди да затихне. Бомбата е пусната от самолет и взривена на около 4 km от земната повърхност. Тази като се пусне от 20 км височина когато кое ПВО ще я спре? и като я удари какво? :) юдеите те ще гризат дървото яко

Чиста ватенка си никъв българин не си !

Пич, много си объркан. Съветвам те да не се излагаш, пишейки постове !

и да цъкате минуси, няма да помогнат нито на израел нито на нас!

На вас руснаците няма да ви помогне платената пропаганда.

Като отявлен Путинист мисля, че иранските дронове превъзхождат израелските и аргумента ми е в моята привързаност към Русия.

СМЪРТ ЗА АРАБСКА И ФАРАОНСКА ПАЛЕСТИНА ПЕДОФИЛСКА! ДА ЖИВЕЕ БЕЗСМЪРТЕН ИЗРАЕЛ! ДВечен непокой за прасето хитлеристко Ясер Арафат !

Територията на Израел е 110 хил.кв.км, на България-111 хил.кв.км.Населението им е 9 мил. и дотук приликите с България свършват.България дори не я знаят къде е на картата, а Израел винаги е във фокуса на световното внимание,от самото си възстановяване след близо 2000 г.

Защото израел отстоява собствените си интереси.

Никакво "въстановяване" няма защото нищо не е имало преди 2000 години. Всичко е мит. Няма никакви реални истроически сведения за съществуването на цар Соломон. Не е намерен досега нито един камък нито от първия, нито от втория храм. Там всички надписи от онова време са на древногръцки. Библията също.

Стария завет е на иврит, свитъците от мъртво море-също.Новия завет е на гръцки, но то си има обяснение и може да го прочетеш в римляни цялата глава 11, а относно доказателства-Виж в интернет камъка, изписан на иврит където е стоял тръбача да свири сбор на народа в храма. Относно авторитета на Божието Слово ,Матей -14:35-"Небето и земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат".

нали правите разлика, че израел прави дронове за трепане на палестинци. Русия с една ракета, шумно и видимо с много пушек ще изпари Израел. Може и с водородна бомба, която не е атомна.... но ефекта е същия ....

Има защо Путин да се крие в бункера и да поставя на покривите в Москва ПВО ха ха ха

че по всички сайтове, има ли в заглавието "Израел", моментално изпълзяват куп неуравновесени (меко казано) защитници на племето, което ни е навредило най-много, откакто свят светува. За няколко шекела повече... че и злобни!

На нас специално, наследниците на башубозука, дето са с български паспорти, са ни навредили най-много. Те продават държавта и народа ни на безценица, на англосаксонци, руснаци, чуфути и всичко де що предложи рушвет. Така че не е луд този дето за няколко си милиарда може да превземе една държава и народа и да подчини, а този който му я продава, е за бесилката.

Ами тия дронове стават само за воина със по слаб противник който няма ПВО. Освен това нещо не схващам как като чуеш бомбата ще се скриеш за по-малко от поливин секунда? А като тресне, така или иначе ще се разбере че е минал дрон. Изрелците да внимават от Хамас да не ги запукат пак масирано със газови балони, щото дроновете с безшумните бомби няма да им помогнат

Хамас е остатък от няколко арабели, дето се управляват от Израел. Нямат сили, нямат технология, поддържат ги колкото да върви геноцида и да се чисти територията.

колко струва това евреиско чудо в сравнение с руските които с с двутактови двгатели които също вършат успешна работа. сигурно един израелски е равен най малко на 500 руски и познаи кой прави повече опустошение

Ние от кои ще купим, със заеми, поробващи народа ни?

тука дира рекламират еврейските пресата е еврейска банките също защо задваш такъв въпрос изобщо

Много са добри в схемите и във войните "избраните".

След ВСВ германците излязоха много добри банкери а еврейте много добри войници а руснаците станаха фашисти , англичаните вече не са империалисти хахахаах

ТРЕПЕРУКАЙТЕ МОСКАЛЕТА И ВИЕ ПРОРУСКИ ПЛАТЕНИ ДИВАНЕТА ! СКОРО В КРИМ , А И НЕ САМО ТАМ ЩЕ ZАПОЧНАТ ДА ПОДСКАЧАТ ПО ВОЕННИ БАZИ И ТЕЦОВЕ , ВЕЦОВЕ ZAДОКЕАНСКИТЕ ПОДСКАЧАЩИ БОМБИ ..КОИТО ИМАТ РАДИУС НА ДЕЙСТВИЕ 150 КМ ..СХВАЩАТЕ ЛИ РАZЛИКАТА , ХАЙМЪРСИТЕ СА ДО 70-80 КМ ,А ТУК ИZНЕНАДКА 150 КМ ! ========================================================================== Какво се знае за "подскачащите" бомби GLSDB, които Украйна ще получи от САЩ ВИДЕО https://www.youtube.com/watch?v=ZMtQiLKzNHI&t=3s https://www.youtube.com/watch?v=WIhkgaKxeEI Те са съвместен проект на американската компания Boeing и шведската Saab На 28 ноември "Ройтерс" съобщи, че Пентагонът обмисля предложението на компанията Boeing да достави на Украйна системите GLSDB (Ground-Launched Small Diameter Bomb), които могат да поразяват цели на разстояние до 150 километра. Ако доставката бъде одобрена, оръжията ще пристигнат в Украйна още през пролетта на 2023 г. Известно е, че Ground-Launched Small Diameter Bomb (дословно "наземна бомба с малък диаметър") е съвместен проект на американската компания Boeing и шведската Saab, които предоставиха на Украйна гранатометите NLAW. Комплексът е базиран на авиационна бомба GBU-39B SDB и двигателна част от американската ракета M26, съобщават световните издания. Като платформа за изстрелване се използват М270 MLRS и М142 HIMARS, доставени на ВСУ преди няколко месеца. GBU-39 По същество това е въздушна бомба с ракетен ускорител и специален комплект "крила" за високопрецизна стрелба. САЩ и Швеция са били принудени да създадат това оръжие поради активното развитие на системите за противовъздушна отбрана, които постепенно накараха изтребителите и бомбардировачите да спрат да летят на необходимото за изстрела разстояние. За да могат САЩ и техните съюзници да поразяват определени цели, е създадена "комбинирана ударна система" от бомби и ракетни ускорители. Заради тази си особеност бомбата е наричана jumping ball ("подскачаща топка"): докато се приближава към целта, тя променя височината и посоката си, сякаш скача по траектория. ================================================================================ ШОУТО / РАZВЕНЧАВАНЕТО НА РУСКАТА АРМИЯ/ ТРЯБА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ! СЛАВА УКРАIНА ! ГЕРОЯМ СЛАВА ! ПОБЕДА БУДЕТ ZА НАМИ ! С НАМИ И БОГ ! https://dnes.dir.bg/svyat/zelenski-iska-uskoreno-priemane-na-ukrayna-v-es-sasht-izprashta-za-parvi-pat-raketi-s-golyam-obhvat

Така е! Шансовете високоразвитите да изтрепят ниско развитите се увеличават , но не са на 100 %.Майчицата ни Земя / за всички еднаква/ няма да издържи ядрените самоубийства и никой не знае след,колко милиона години отново ще се пръкнат формите на живот. Единственото положително нещо в тази трагедия е,че няма да си отидат само бедните, а и богатите! Това е " Върховенство на закона"- всички под ножа!Преценете сами! Бедният човек се моли да си отиде,че вече няма сили и не иска близките му да се побъркват с грижи около него, а богатият келеш се моли да му устои скривалището заредено с храни и др. неща.... колкото са богати , толкова са прости! И те ще умрат, но за разлика от бедните ТЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ САМИ И НЯМА КОЙ ДА СКЪРБИ ЗА ТЯХ! Милионите им и милиардите тогава ще бъдат пунта мара.Сега с тях правят момичетата проститутки, а момчетата - шанаджии.Докато има кютеци загърбващи елементари истини поради тъпотията си, ще бъде така!

След 1992. Израел започна с дронове. Сега ще прати и на Украйна,че да му се стъжни на Путинка с неговите ракети.

Мечтите на соросоида...

Колко да са мечти Китай , Турция и ОАЕ. се присъединиха към санкциите срещу Рашка говняшка ! Май скоро Якутия ще си сключва сама договорите за нефта охохохох

ТУК ТРИЯТ ВСИЧКО ДРУГО ОСВЕН ТЕХНИТЕ ТРОЛОВЕ , АЛО ДАНС СПИТЕ ЛИ , СПРЕТЕ РУСКАТА ПРОПАГАНДА ! ТУК СЕ ПРОПАГАНДИРА БЕСЕН АНТИСЕМИТИЗЪМ , ЕТНИЧЕСКА И ПОЛОВА ОМРАЗА , ТУК Е СТРАШНА ЕВРАЗИЙСКА ЗАРАЗА !

Американската частна военна компания (PMC) Mozart се провали в Украйна заради пиянство, финансови нередности и посещения в киевски стриптийз клубове, пише от своя страна колумнистът на New York Times Джефри Хетълман. Журналистът описа как е стоял в „хладна заседателна зала на втория етаж на жилищна сграда в Киев“, когато основателят на организацията Андрю Милбърн казал на своите подчинени, че „групата Моцарт е мъртва“.

Не Израел заплашва арабите и персите , а обратното.Този народ се е съхранил като вяра и традиции през 2000 години пръснат по света и сега в изпълнение на библейските пророчества се завръща отново в земята обещана му от Бог чрез праотеца Авраам.т.нар.обетована земя, земя, дадена чрез обет(обещание).Иначе технологично са най-добрите, най-креативните и имат най-ефективното разузнаване в света,не са губили войни срещу муюсулманите, които отричат правото им на съществуване.И всичко това, защото с тях е Ехова,защото са благословени.

ТРЕПЕРУКАЙТЕ МОСКАЛЕТА И ВИЕ ПРОРУСКИ ПЛАТЕНИ ДИВАНЕТА ! СКОРО В КРИМ , А И НЕ САМО ТАМ ЩЕ ZАПОЧНАТ ДА ПОДСКАЧАТ ПО ВОЕННИ БАZИ И ТЕЦОВЕ , ВЕЦОВЕ ZAДОКЕАНСКИТЕ ПОДСКАЧАЩИ БОМБИ ..КОИТО ИМАТ РАДИУС НА ДЕЙСТВИЕ 150 КМ ..СХВАЩАТЕ ЛИ РАZЛИКАТА , ХАЙМЪРСИТЕ СА ДО 70-80 КМ ,А ТУК ИZНЕНАДКА 150 КМ ! ========================================================================== Какво се знае за "подскачащите" бомби GLSDB, които Украйна ще получи от САЩ ВИДЕО https://www.youtube.com/watch?v=ZMtQiLKzNHI&t=3s https://www.youtube.com/watch?v=WIhkgaKxeEI Те са съвместен проект на американската компания Boeing и шведската Saab На 28 ноември "Ройтерс" съобщи, че Пентагонът обмисля предложението на компанията Boeing да достави на Украйна системите GLSDB (Ground-Launched Small Diameter Bomb), които могат да поразяват цели на разстояние до 150 километра. Ако доставката бъде одобрена, оръжията ще пристигнат в Украйна още през пролетта на 2023 г. Известно е, че Ground-Launched Small Diameter Bomb (дословно "наземна бомба с малък диаметър") е съвместен проект на американската компания Boeing и шведската Saab, които предоставиха на Украйна гранатометите NLAW. Комплексът е базиран на авиационна бомба GBU-39B SDB и двигателна част от американската ракета M26, съобщават световните издания. Като платформа за изстрелване се използват М270 MLRS и М142 HIMARS, доставени на ВСУ преди няколко месеца. GBU-39 По същество това е въздушна бомба с ракетен ускорител и специален комплект "крила" за високопрецизна стрелба. САЩ и Швеция са били принудени да създадат това оръжие поради активното развитие на системите за противовъздушна отбрана, които постепенно накараха изтребителите и бомбардировачите да спрат да летят на необходимото за изстрела разстояние. За да могат САЩ и техните съюзници да поразяват определени цели, е създадена "комбинирана ударна система" от бомби и ракетни ускорители. Заради тази си особеност бомбата е наричана jumping ball ("подскачаща топка"): докато се приближава към целта, тя променя височината и посоката си, сякаш скача по траектория. ================================================================================ ШОУТО / РАZВЕНЧАВАНЕТО НА РУСКАТА АРМИЯ/ ТРЯБА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ! СЛАВА УКРАIНА ! ГЕРОЯМ СЛАВА ! ПОБЕДА БУДЕТ ZА НАМИ ! С НАМИ И БОГ ! https://dnes.dir.bg/svyat/zelenski-iska-uskoreno-priemane-na-ukrayna-v-es-sasht-izprashta-za-parvi-pat-raketi-s-golyam-obhvat

От Израел можем да купим добри оръжия, много са напред с материала. Дронове и защита от дронове. Вече всякакви луди могат да си купят дронове и да атакуват различни обекти.

Хадмина. Само на соросите оставяш малоумията.

Еврейската терористична организация настига бързо американската терористична организация.

Може ли най-накрая да почнете да пишете за БЕЗАНАЛОГОВ МИР? Или всички ви се мре, колективно така. Ботове ли сте? Чат джи пи ти ли ви пише статиите?

И ? Иран имат атомно оръжие !!! Защо искате да се избием всички неразбирам !!! Болни ли сте ???

Верно ли имат вата ?

И Русия имат ма, основните световни играчи водят прокси война с тях, .И китайците имат , ма на същите подкукоросват Тайван..И северно корейците имат , ама дойде, не дойде и ги бъзикат и тях..Не са решили да напраят , рестарт на цивилизацията , не са направили

Аз не съм чул Тайван да заплашва Китай Както не бях чувал и Украина да заплашва Русия нито да им пращаше зелени човечета нито да подкукоросва едническите украинци в Русия ?! Все пак на Шойго майка му е Ураина Според не си просто ватенка разпространяваща опорките на Кремъл

Ти не си и чул и заплахите на Порошенко към местното руско население в бившата източна Украйна. Не знам дали е избирателно, но ако искаш да си информиран се информирай , ане карай само на пропаганди.

Значи си готов да се издупиш на всеки, който изглежда по-силен от теб? Знаеш ли как завърши Шестдневната война, когато всички арабски държави се хвърлиха срещу Израел

Украйна постепенно се превръща в полигон за нови оръжия. Третата Световна чука на вратата…

Тези кръвожадни евреи няма да спрат, докато не унищожат земята със своята алчност

Май миналия уикенд с тия смазаха главата на Иран, унищожавайки 12 военни обекта в 10 различни градове едновременно

Абе вие четете ли статията?!? Ясно се азва, че тия са различни от дроновете камикадзе, които са използвани в Иран.

Пупи да му мисли

Значи цял свят се готви за световна война , само в България някакви клоуни правят циркове за забавление на публиката/народа. Но народа не се усеща или пък му е през дедовия или пък изобщо не схваща за какво става дума. Професора какво каза - над 80% не стават, ама май са над 90%.

Абе Израел е във война от както е създаден! Знаят те какво искат тъпаците, циганите и лудите ЛГБТИ Та!

Я па тоя - било му интересно.

статистически погреднато от коя част си?