Коментари - Apple заменя дефектни камери в iPhone 6 Plus | IT.dir.bg
назад

Apple заменя дефектни камери в iPhone 6 Plus

Apple съобщи, че изтегля партида смартфони iPhone 6 Plus заради дефект на задната камера.

Обратно в новината

Коментари - Apple заменя дефектни камери в iPhone 6 Plus | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

големи смешници са тия от адвокатското фаблес канторка

ми да зер едно нещо кат хората не могат да откраднат....

Искам да знам колко ползватели на iPhone са минали след това на Android? Има ли такава статистика? Щото има такава за обртното ... ... ... Та който е ползвал iPhone не би минал на Android май, а?

Именно!

iPhone дава дефекти : било в батерията ,сигнала, камерата ,качеството на рамката, проблем с мултитаска.... Самсунг ги бият в качеството : с дисплея, камерата ,с дизайна....iPhone щяха да пускат и телевизори но разбраха че няма как да бият Самсунг и се отказаха.Не може да правиш един модел 7 години и да мислиш че си номер едно!!!

Аз познавам доста хора които смениха аЙфпни... Твоята липса на наблюдения нищо не означава

neXus

Ако е тъп, елементарната Шит ОС ще му дойде като мехлем на душата. Ако пък е поне средно интелигентен, ще тегли една на тъпфоня и се връща обратно./.....

евала им, ако го оправеха и да може да се обаждаш без проблеми от него - цена немаха да имат...

Да ги бяха сглобявали в САЩ ифоните нямаше да има проблем, а те прехвърлили работата на китайците.

апле мапле самсунга за момента ги кърти отвсякъде.това е

Това като го видя написано, винаги питам главата, която го е измислила по какво ги "кърти отвсякъде"??? - По продажби? (Не) - По качество? (Не - очевидно е при сравнение на живо между техен телефон и такъв на Епъл). -По успехи на пазарите? (Не - Обявиха, че свалят цената на най-новия си супер дупер ултра як Галакси С6 и С6 Едж, поради слаби продажби). Виж колко тъпо е да пишеш наизуст ;)

neXus

Свери си часовника. Самсунг е най-големият производител на смартфони в света. Бие не само шита, но и всички останали. И по качество ги бие - телефоните им не се развалят по време на гаранцията, както Шита. Отделно, ако сложиш един до друг шита и галаксито, веднага ще видиш, че и по дизайн бие - едното е лъскаво-контешко и излъчва смешна показност, а другото - строга благородност и изисканост. Свалянето на цената е хитър ход, а това за слабите продажби е единствено в твоята болна глава....

къде точно видя "сваляне на цена ПОРАДИ НИСКИ ПРОДАЖБИ" ? Хубаво е да си измисляш, ама чак толкова...

Ха смешковците с китайски ментета и безплатен софт злорадстват срещу това, което никога няма да държат в ръцете си. Ами дерзайте, бачкайте и спедтявайте. Най-доброто струва пари а не е безплатно. Смешници ;)))

Ти от луната ли падаш? Айфона е китайска сглобка на части от Самсунг. За качеството сглобката мога да кажа само една дума: трагично.

Май от Айфона единствените неща, които не дават проблеми са процесора на Samsung и дисплея на LG.

Най-ценните неща не се купуват с пари - любовта, здравето, щастието. Който не го е осъзнал е просто безмозъчен сноб.

Ти верно ли си спестявал за да си купиш айфон? Евала за зомбито.

много пари за евтин китаиски телефон със скъпооо лого *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега като погледнах снимката, видях кръгъл бутон и квадратни икони със заоблени ръбове. Такава дисхармония не може да се види при никой друг телефон. Поне да бяха направили кръгли и иконите.

Бря, всички тука се оказаха с дефекта, но не ги бъркало:), щели да си вземат новият модел. И той да бил дефектен,пак не ги бъркало... А разправят,че България била бедна, ако бежанците можеха да четат на бг. , веднага щяха да останат тука :)

Един телефон да не би да е много скъп бе? Много хора си ги сменят всяка година, тва да не ти е ферари.

3евзек

Фланелките на Apple също се свиват след първите три пранета и накрая стават по мярка на кучето. Обаче пак ще си купувам от тях. Не са чак толкова скъпи, че да не мога да си го позволя.

Ами не са, но ако бяхте учили медицина щяха да са :) Един лекар в БП взема 600 лв., ама кой му е виновен,че е учил я...

Хм. Аз съм с нокиа с фенерче. Не съм го сменял поне от 5 години. Може би 2 пъти смених батерията. През това време смених 3 коли.

Ползвам HTC но са преминали през рацети ми всички iPhоnеs (работя в бранша). Всички вършат една и съща работа, но криво да стоим - право да говорим качеството на iPhone е по-добро. А това че имало проблем, ами има. На всички може да се случи. Много често чувам еди коя си марка коли трябва да им сменят нещо защото ....

Какво е "рацети"?!

Това е хибрид между човек и рак, който вместо ръце има рачешки щипки :)))

Според анонимен източник от шпионския отдел на Apple, при дефектиране на камерите те спират да записват. Така колегите му не могат да си вършат работата и се налага подмяна. Също така в камерите е запечатан последният кадър преди дефекта. Най-чести са случаите на сядащ отгоре задник.

С огъващи се ли ги заменят?

С други думи - Apple ще замени високото качество с още по-високо.

не, ще замени дефектното "високо" качество, с нормално такова... Толкова е просто.

3евзек

Зависи от гледната точка. Всичко мейд ин Чайна по поръчка на Apple е с високо качество, защото е проектирано в Купертино, а китайците са само изпълнители.

Дали моето Сони с 20 мегапикселова камера се е развалило някога ;)

Никаква разлика не виждам но и да имаше, няма за кога да го сменям, новият модел излиза след месец.

Заснето с iPhone 6+ хах :)

Е тва беше добро :)

Хахаха и моят е един от засегнатите но камерата снима перфектно. Явно само професионалист може да открие разлика.

Прати го да ти сменят камерата, защото после ще се прецака и ще е късно. Нещо в стабилизацията се прецаквало и камерата не можела да фокусира. Виждал съм изображения снимани с прецакана камера и НЕ трябва да си професионалист, за да видиш разликата. Снимките просто са размазани и не на фокус.

Хаха не ми е толкова ценен че да го пращам на ремонт, тъкмо ще си взема новият модел през Септември :)

Разбира се че ще го вземеш, но нас какво ни интересува мнението ти? Мнението на iphone user винаги се поставя под въпрос. Щом нямаш ясна преценка за техниката, която използваш човек се замисля за какво всъщност имаш ясна и точна преценка. От там чрез дедукция стигаме до извода, че на такъв човек мнението му не струва нищо. Ти си асет в портфолиото на идиоти на iphone :)

Просто не е от засегнатите. Ако замазваше снимките щеше да видиш. Моя също е от септември и няма проблем с камерата. Хората си пишат, че става дума за не много голяма партида.

Se taia

Наистина може да се случи на всеки. Дано потребителите им да нямат допълнителни проблеми...

Е те си имат ментални проблеми така или иначе :)

maksraffy@gmail.com

"Степента на проникване на мобилните платформи Android и iOS силно зависи от икономическото състояние на отделните държави. Това се потвърждава от скорошно изследване, публикувано в The Register и цитирано от TechNews. Като цяло, Android доминира в света четири от всеки пет продадени смартфона работят под управление на гугълската ОС. Делът на платформата обаче варира в различните страни. Така например, в бедни страни като Египет, която е на 98-мо място в света по БВП на глава от населението, Android има дял от 92%. В Индия (124-та по БВП на човек) проникването на платформата е 89%. И обратно, в богатите страни доминира iOS. Например, 80% от потребителите на смартфони в Тайван (19-та в света по БВП на глава от населението) използват iOS, а в Дания, Швеция, Норвегия и Австралия делът на епълската платформа е 60%. iOS доминира категорично в десетте най-богати страни в света. Apple получава огромни приходи от водещите 30 икономики с най-висок БВП на глава от населението."

случва се на всеки. все пак никоя марка не произвежда продукта си изцяло сама. работи се други фирми, производители и тн. бмв и мерцедес састо са изтегляли коли за отctраняване на фабричен дефект. случва се

Така е, но проблемът е, че от Епъл винаги се държат така, все едно на тях не може да им се случи. Успяват да убедят и феновете си в това, а когато се случи, феновете се правят все едно нищо не се е случило.

прав си че има голяма част зомбирани фенове. така с голяма част от продуктите. в краина сметка всеки ползва това което му харесва или което може да си позволи. в живота има много по-важни неста от някакав телефон или друга djadja :)

Наистина на всеки производител може да се случи. Но когато имаш претенции да си по- по- най- е много смешно да се окаже, че качеството на компонентите не са различава от това на китайските ментета.

Точно защото е най-най се получават проблемите. Пак подчертавам не ползвам Iphone но погледни отпблизо да видиш каква прицизност на изработка и сглобяване. Лесно е да се коментира ама не е лесно даже да си лъснеш обувките.

Taкива глупости си написал, че е срамно чак!

Лошото е, че в България няма оторизиран сервиз. Има представители, които изпращат телефоните за ремонт извън България. Това води до неудобство за клиента, който остава без телефон около 2 седмици.

Не ползвам iPhone но може да се случи на всеки производител.

Така е, но проблемът е, че от Епъл винаги се държат така, все едно на тях не може да им се случи. Успяват да убедят и феновете си в това, а когато се случи, феновете се правят все едно нищо не се е случило.

значи трябва всичките да ги заменят. не е лесно да продаваш вкиснали огризки...

Пък много ги разбираш бе. БГ хейтърски сульо!