Коментари - Изпращаме сигнали до извънземни през 2018 г. | IT.dir.bg
назад

Изпращаме сигнали до извънземни през 2018 г.

През 2018 г. ще започнем да изпращаме сигнали към извънземни цивилизации.

Обратно в новината

Коментари - Изпращаме сигнали до извънземни през 2018 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

naistina li 6e komynikirate s izvunzemni??

хората няма кво да ядът, те зънземни шми търсат...

ще ядеш извънземни, сега пишат книга с рецепти за готвене

Тези малоумни ли са или...!Да отворат ютуб пълно е с любителски клипове на чиний!

Защо? Мисля си, че 'пращат" сигнал с цел тук всичко е подготвено, идвайте.

По тъпи мисли не съм чел ;на заглавие;

Елате ни на гости. Ще се справим.

Все едно индианците да изпращат сигнал на испанските конкистадори :)

И кат' цъфнат изневиделица ворлоните к'о пра'им?

ста`аме стопаджии

Ние и идея си нямаме какво може да предизвика един такъв контакт с непозната цивилизация. Не можем да общуваме още с домашните си любимци а сме тръгнали да крещим на извънземни. Със сигурност те ще бъдат напълно различни от нас, и причината за конфликт може да бъде всякаква, от замърсяване на честотния им ефир със спама който ще им излъчим до подценяване на интелигентността им с подсказките за по лесно разкодиране на съобщението. И тогава ще има бой и е*ане.

Ела Вълчо , изяш ме... Наблюдавайки природата, която е подчинена на вселенските закони, всеки вид живее в баланс с останалите, като избягва контакт с различните от своя вид. Подобни контакти има, къде от любопитство, къде случайни, но в повечето случаи са фатални за по слабия или по-неагресивния вид. Да, разума ни подтиква към новото и и неизвестното, но същия, трябва и да ни говори, че новото не винаги е добронамерено и благоприятно. Дори и при добронамерени контакти на цивилизации от нашия вид, в различно ниво на развитие и голяма географска отдалеченост са пламвали войни, епидемии и са били фатални за едната цивилизация.

Кой ги е упълномощил тези тъпънари? С тези сигнали ще довлекат всичките вселенски боклуци на Земята. Нормално извъземно няма да дойде тук.

това е защото вече имаме много опит с бежанците ..

Търсенето на извънземен разум трябва да се прави само по такъв начин, че Земята да остава скрита. Т.е. трябва да се използват пасивни средства за наблюдение, а не да се излъчва сигнал. За всеки случай.

Малко е късно за това. Всичко в радиус от около 100 светлинни години вече знае за съществуването ни. Разбира се, ако те самите съществуват, ако са на поне нашето технологично ниво, и ако се ослушват за сигнали.

Сигналите димни ли ще са или радио? Защото и в двата случая е все едно...

"Да не би мирно стояло . да би Чудо видяло " Само ще разлят , извънземните !

Когато нещо касае цялото човечество не може някой да реши и да излъчи сигнали на своя глава. Тая либерастия вече съвсем е изпила мозъците на някои хора!

Хубаво си седим в гъза на Вселената, сега ги извикайте всички да се довлекат тук... Те едни вече минаха и изядоха динозаврите...

Ама със смс или ммс ще бъдат съобщенията,или по фейсбука?

"сигнала ще се включи и ръководство с инструкции, така че извънземните по-лесно да дешифрират нашите послания." И второ ръководство, за дешифриране на първото ръководство.