Коментари - Книга ни учи да комуникираме с извънземни | IT.dir.bg
назад

Книга ни учи да комуникираме с извънземни

Астрономите отдавна търсят живот на други планети, но как ще комуникираме с тях, ако го намерят?

Обратно в новината

Коментари - Книга ни учи да комуникираме с извънземни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек... ПОДГОТВЯТ НИ ЗА СРЕЩАТА С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ВЕЧЕ. Явно ще е скоро!

Как да прочетем книга, която никой не знае на какъв език е написана? Ако е написана изобщо. Ами ако махането с ръка на извънземен език значи "сере ми се" кво праим? А?

BaiK

На английски е писана. Само дето много хора + извънземните не го знаят...

интересен глупак е човешкото същество. преди да се научи да комюникира с извънземни, защо не се научи първо на същото със земляните? вместо да ги поробва и завладява и какви ли не още гадости, защо не се научи на цивилизовани маниери първо? после се чуди защо извънземните не щат да кацат на земята... ами те не са тъпи, за това!

"1 Коринтяни" 15: 51. Ето, една тайна ви казвам: Не всички ще починем, но всички ще се изменим, 52. в един миг, докато трепне око, при последната тръба; защото тя ще затръби и мъртвите ще възкръснат нетленни, и ние ще се изменим . Toва ще бъде преходът, след който ще можем да пътуваме из космоса без ракети и тогава ще имаме способността да виждаме това, което сега не можем.

Не се мъчи да си обясниш всяко предсказание за бъдешето,чадо. Всички предсказания се описват с думи. Писанията също - само думи... А всяка дума се измисля, когато и дойде времето /след като се измисли предмета за който ще се отнася/. Напр. думата "ТЕЛЕВИЗОР". Зако я няма в древногръцкия? Просто защото е нямало телевизори... Ние не знаем какви неща ще има след 10-20-100 години. Така,че няма как да знаем как ще се наричат тези неща... Да си спомним за Ванга и Курск - съвсем прясно...

Баба ти Вангелия Гущерова си комуникираше с демоните, същите, които се представят за извън земни.

Откакто долара стана без златно покритие, Рузвелт събра златото на американците и незнайно къде изчезва златото на планета , извънземните присъстват на земята, в замяна получаваме бум на IT и съобщителната техника.

Сега остава да накараме извънземните да я прочетат тая книга :)))

Поредната Американска простотия за милиони долари с цел заблуда.Как ще се общува ами няма да се те да не са луди да се занимават с диваци!!!

Контактът е направен много отдавна!Палеоконтакти а сега и в наше време! САЩ и Русия имат и са имали контакти на най -високо ниво но засекретени с извънземни!Договорите с тях не са издържали и са нарушавани многократно!Земята е обект на чудовищни експерименти от страна на извънземните!Така нареченото Световно правителство от лакомия е забъркало най-гнусната каша с враждебни за обикновените хора раси от различен вид!Всичко се крие и заличава за да не шокира хората!В САЩ уфолозите имат доказателства!

Как така пишат и издават наръчници как да се комуникира с нещо, което не е ясно, какво точно представлява, изглежда, комуникира?

Ами те тези наръчници сигурно са абстрактни.

Отдавна се пише и коментира, че най-добрият начин за контакт с извънземните е изкуството. Според контактьори извънземните признават, че музика , изобразително изкуство и танци нямат аналог във вселената.

Не знам какво пише в книгата , но със сигурност трябва да бъде включена десетопръстната система и ръкомахането.

Една звезда бавно се разширявала и увеличавала обема си, докато една от обитаемите планети въртящи се около нея все повече съкращавала дистанцията си от звездата. Накрая цялата планета влязла вътре във звездата, обаче се оказало че на планетата имало голямо количество опасен материял, който рефлектирал на вътрешното горене на звездата...която скоро избухнала в супернова

Е той контакта ще е лесен,смъртта бърза-надявам се..:) За да дойде нещо толкова развито до тук сигурно ще ни изцоца водата и кръвчицата,друго по-интересно не виждам да прави при нас,разходите трябва да се оправдаят-космическа икономика.

Пътува тираджия късно вечерта на път за дома и слуша радио.По едно време прекъсват вечерния блок и съобщават важна информация: Над територията на България е забелязан НЛО.Съществата са ниски,с дълги ръце, червенокожи, гледат умно и съсредоточено. Моля,ако срещнете НЛО ,осъществете приятелски контакт. На човека му се приходило до тоалетната и спрял да пусне една вода в една нива засята с царевица.Тъкмо започнал да си върши работата и гледа точно срещу него,ниско на земята същество отговарящо на описанието по радиото,т.е.-ниско,червенокожо,с дълги ръце, гледащо умно и съсредоточено. Решил да завърже контакт и казал:Аз съм Тодор, шофьор, пикае.... Съществото го гледало,гледало и казало със зор: Тодор, тракторист, сере!

Когато прочетох заглавието на новината и аз за този виц се сетих.