Коментари - Руснаци: Може би уловихме сигнал от извънземни | IT.dir.bg
назад

Руснаци: Може би уловихме сигнал от извънземни

Руски радиотелескоп е уловил странен сигнал, за който се спекулира, че може да е от извънземни.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци: Може би уловихме сигнал от извънземни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самой сттрашной момент которой разказал товарищ Тодор Живков в последное интервю 1997 ето когда посетил в последнии раз Москва.Его предупредили что нелзя трогат ничего от закусочной стол. Там только безалкохолние со спец наркотиков. У Нс БОрисов Бойко построил с народние денги модерние иноземние бази до 200 тарелки собирают..

Luna0102

"Руснаци: Може би уловихме сигнал от извънземни" Как "може би"? Даже снимки са пратили симпатягите, за да сте сигурни.

Ама че тъпи коментари, основният извод е, че Руската Академия на Науките има РАТАН (Радио-Астрономически Телескоп на Академията на Науките), с площ на отражaтеля 12 000, m2 и диаметър 600, m, който използват от 1974, а е напълно изграден в настоящия си вид 1976. Или простичко казано Русия слушка вече 40 години небето. Ся, ако можете, само за малко, да си припомните, че не сте граждани на САЩ, отговорете на въпроса: кой велик проект на БАН мотивира тъпите Ви коментари?

Хуморът на Путин: Ей, тука засекохме нещо. С цялата си детска невиност ще се правим да вярваме, че са извънземни. Нали няма какво друго да е...

Да те и у Макартистина, къде се извЪди!

За всички които си мислят, че наука има само в САЩ. Аз, ще задам въпрос. Кой е открил законът на Фарадей? А сега по темата. 11 гигахерцовият обхват, използван от военните. Един скрит спътник по малко :)

След упорити усилия на Кремъл и на цялата световна изчислителна мощ, съставена от всички компютри с нелегален кракнат софтуер, първите 2/3 от съобщението бяха декодирани. "Пролетарии от всички звезднин системи..."

е SETI и какво отношение към него има съветският специалист академик Амбарцумян? Хайде бе знаещите.

заяждаш ли се, или какво?! Тук не става дума за фараонът SETI, син на Рамзес II , или...осветен от Бог Сет, а става дума за Научни организации, в които Учени се занимават с Проекти за търсене на форми на интелигентен извънземен живот! Явно е, че знаеш кой е академик Амбарцумян, който не се упоменава в темата... Виктор Амбарцумян е световно име- бивш арменски/съветски астрофизик, астроном, директор на обсерватория към Ленинградския Университет, два пъти избиран за ръководител на Международния Съвет на научните съюзи по онова време и пр... Може би искаш да кажеш, че Той е от първите учени изследователи на мистериозни космически сигнали?! Абе, по добре щеше да е, ако си беше написал честно мнението, а не "абракадабра", "гамба лунга..."

А като сте ги уловили: меки ли са им топките? :)))

Те руснаците получават сигнали още като са решили да строят социализма. Само, че сигналите са били от психично болни извънземни.

Та те са сред нас ,но нямаме очи да ги видим ,а Медведев официално заяви ,че той контактува с тях ! Крайно време материалистите да си посипят главата с пепел и прогледнат ,защото са в ролята на глупаци !

Не само Медведев а и гномчето и то контактува(а може би е един от тях) но за руснаците и техният слугинаж тук отдавна се знае,че "контактуват" със "здравия" разум:)))))))))

Много ви идва политиката! Радвам се че някой е окрил нещо, може и да е истинско. Щом са стигнали до това да обявят откритието си значи имат сериозни основания да твърдят нещо подобно. Със сигурност антените на SETI, Китай и вс.други сходни вече са провелили сигнала и на конференцията в Мексико ще стане ясно какво реално са намерили руснаците. Относно къде е в развитието тази цивилизация. Системата е на 95 св.години - сигнала е от отпреди век, ние излъчваме радиосигнали от малко повече от век, значи ако има цивилизация там то тя е минимум с технологично развитие сходно с нашето или по-развита. Смисъл от контакт имаме единствено с цивилизация със сходно на нашето развитие. И все пак технологичния прогрес не е праволинейна величина, напълно възможно е една цивилизация да е много напред в една сфера и много назад в друга спрямо нас. Технологично развитие няма как реално да бъде оценено.

Психодесните как на са я налазили тази новина? Какви са тези телескопи, учени и тн. Тези неща ги има само при господарите им от ФАЩ.

Няма начин да не открият извънземни. Необходими са им за най-голямата световна измама в краят на времето. От известно време масовите медии подгряват публиката по стандартният гьобелсов маниер.

Много шум за нищо!

Защо показват снимката на Путин

Още малко водка и щяха да вдигнат "брудершафт" за вечна братска дружба!:)

разбира се,че има сигнал,но самите извънземни са фо кодирали отново, за да не са в контакт с нас, те ни смятат за нисши и лоши,и не искат да имат връзка с нас!няма човечета,има енергии

Време ви е да се свържете с извънземните, защото от живота на земята нищо не разбирате.

Най-после и руснаците да открият нещо, а то май било кодиран сигнал от военните. Уловили сигнал от техните зелени човечета.

не разбрах сигнала продължава ли да се излъчва или е бил временен?

Ще се излъчва докато путя е на власт.

На тия клоуни пак им е дошла в повече водката.

БТВ, жалки сте, какво пречИ на отразяването на новината, да кажете, че телескопът е руски.?????????????????????? Скапани манипулатори сте.........., от Ратан, прехвърлихте на това, какво щяло да прави SETI.......

извънземен и от тогава за Русия няма спасение.

Какво е общото между руснаците и извънземните- "зелените човечета"

по-опасни са им червените човечета ..

ПОЯВЯВАТ СЕ КЪДЕТО ТРЯБВА И ВНЕЗАПНО!

Винаги съм се възхищавал на традициите на руснаците да говорят с извънземни още от времето на Кашперовски.

Името му е КашпИровски

Тия ако продължават така със самогона, и сигнал от Ония свят ще уловят!

Като пренебрегнем въпроса със самогон идва въпросът: "Колко време загрява руският РЕОТАН?"

важното е че като загрее и осигурява 50 мегатона за секунди..

Ама как само сам се репликираш. Готов си за Карлуково.

Утре кацаме .... В село Костенец там имало готина ракия... идваме с мир очаквайте ни на водопада....

всеки автомобил се следи обемно площно от жестоки нашественици проникващи в слънчевата система..ползват и дронове с нарочно инсталирана техника

Много сме се развили та ние ще го намерим--брей брей.Ще ги открехнем как се правят атомни бомби та вътрешно ако имат някакви конфликти да може да се цепнат с бомбетата и да се оправят. Те това се казва цивилизация--нашата; Земната;

Характеристиките на сигнала обаче са такива, че освен на извънземен интелект, може да се дължат на радиоинтерференция или на естествено явление. ========= Руска му работа! Цялата им работа такава! Извънземни били открили викат!

я и военния разбирач се появи и пак не е дочел кво пише,то верно че днеска беше жега и той горкия се е сварил в панелката си

Ами точно това е въпросната модулация, да не говорим за разликите на цивилизациите. Представи си индианец да дава димни сигнали, а отсреща на голямо разстояние седи лорда, който никога не чувал за индианци и да вижда не пожар( естествено явление) , ами лесно четиво. Има къде по умни хора които го знаят това нещо и се чудя за какво ги ползват вече половин век тези чинии, за точене на пари, нещо друго???

Дайте да говорим малко по междузвездно моля ви се . Кой ти използва радиосигнали този примитивен метод дето е загуба на време.Все едно сега да ползваме римски бързоходци за предаване на междуконтинентални съобщения. Никоя цивилизация която е с всичкия си няма да ползва ограничението на скороста на светлината. Само ние сме някакви романтици със свръхтехнологии и всемогъщи смартфони. Това с радио сигналите е за прикритие, да не говорим че се предполага че, сигнала се модулира след години път. Какво очакват да хванат чуждопланетното СНН ли? Или как чубака участва в като две капки вода на Олдерон.

Не разбирам, защо се политизира всяка една новина, независимо за какво се отнася?!

Може би защото не е много научна новината, та поне да си начешем малко путинофилските/соросоидските егота...

Са уловили...при тях извънземни с ...лопата,да ги ринеш...

Няма как да покажът, че има изванземни - защото се обезмислят религийте! Така, че - няма такива работи. Сами сме! И... няма мърдане от земята.

БРЦК

И що така реши? Я потърси какво пише на шумерските камънни плочи на по 10 хиляди години. Що мислиш ,че само частица е преведено?

Покажът, религий...

Прихванали са пръдня от насецан колхозник. Или оригня от забрадена мамаша.

това на снимката е путин без ботокс

Добре ,че по време на социализма/нали всички знаят, че е човеконенавистен/, беше построена обсерваторията "Рожен".След настъпване на "необратимите" демократични и неолиберални промени ,вече завалийките нямат пари за отопление , а даже нямат пари и за един бинокъл,от тези на битака.

много сбъркан народ! нали знаеш че СС са избили сума комунисти

Интересни са ми 4-то управление на РСХА с шеф групенфюрер от СС Хайнрих Мюлерв и 6-то управление на РСХА с шеф бригаденфюрер Валтер Шеленберг.Много от сужителите в тези и другите управления работят след войната в специалните служби на ГФР и ГДР

По-скоро обсерваторията "Рожен" е построена не заради социализма, а въпреки него.

Откровено глупаво.Може би авансово демократичните неолиберали са финансирали построяването.Та те нямат желане и възможности да дадат пари за отопление, и за фотоплаки,какво ли остава за друго.На тях не им трябват мислещи хора , а обслужващ персонал като келнери,автомонтьори,камериерки,бармани ,чалга певици/тук вече и проституцията се намесва/ и т.н.Като се видя нивото на финансовия министър ,недоносчето Дянков , който бърка синодални с феодални старци ,то какво остава за средностатистическия поклоник на ГЕРБ.Любител на чалга, шлокавица от пласмасова чаша ,лук и сирене

Ако бе беше комунизмът, Рожен щеше да е с размерите на Arecibo.

хванали са сигнал руснаците та не ги е пускал а и те вече пуснаха зелените човечета...

Ти стях ли си приказваш?

само путин говори с тях бе морков

Братушки, не пейте самогон!

Няма да пееме:)

човека "Българин" е писал на руски и го е написал правилно, но неграмотния човек не разбира.... че даже и плюсове получава от другите неграмотници.... трагедия

дебилите са хванали сигнал от ленин...

Е вие нали фанахте сигнала ганчев и заиграхте ганкиното

лека-полека всичко ще си кажат... за да няма паника и ексцесии, трябва да се подготви обществото...

е продължи кое е това 'всичко' де? ...предполагам за това кой живее на обратната страна на Луната, за плана Ран-ът и т.н. нали ? Пак си преял с информационен боклук и го бълваш по форуми.

Иван Петров

жалък си щом се информираш само от форуми... лично съм разглеждал една папка с документи и снимки, раздадени на висши български офицери след лекция от руски лектор офицер...тогава не можех да чета, но помня снимките

А местните синодални старци от е-БАН откога си говорят с тях! Руснаците само да завъртят един талафон и ще научат всичо за извънземните от наште мастити професоря...

Ние хората не можем да живеем заедно в мир и разбирателство на земята,а сме тръгнали да търсим извънземни,които може да са съвсем различни от нас и физически, и културно... Как ще осъществим контакт с такива,как бихме живели в разбирателство с такива,като по между си се избиваме всеки ден?!?!??!? Не се ли променим,която и да е напреднала цивилизация не би дружала с нас...

както е осъщетвен контакт с мравките....а те са си тук

Че трябва да се променим трябва! Но да не забравяме, че все пак не познаваме друг биологичен вид, който да живее в мир и разбирателство, както и че в човешката история никога не е имало моменти в който сме живели в мир и разбирателство. Поради което това "трябва" сме си го поставили самите ние като цел, и по никакъв начин не трябва да ни спира да изследваме неизвестното.

Иван Петров

конфронтацията идва от неравенството в благата, неравенство е дори различието, което е заложено в на с мутацията. трябва да се надживее, а бръмбари в мравуняка, винаги ще има

"Може би?" ... това са те.

Странно че точно от SETI (които виждат във всичко извънземни) проявяват скептицизъм.

В SETI май работят и балканци, че го дават доста по балкански. От друга страна завистта е универсален белег на човешката личност.

Хайде, извънземни, покажете се !

Сигнала идва май от ГУЛАГ

А отговорът ти е като от ПРОСТАК.