Коментари - Смартфонът ще проверява качеството на спермата | IT.dir.bg
назад

Смартфонът ще проверява качеството на спермата

Японският професор Йошитомо Кобори е измислил иновативен начин за проверка на качеството на спермата - чрез смартфон.

Обратно в новината

Коментари - Смартфонът ще проверява качеството на спермата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен тази статия е пусната от "дировците" за да четат коментари и да се забавляват.

А аз се чудя защо на мойта винаги ѝ е оплескан...

Представям си, какво масово и настървено лискане на сабрата ще настане в Япония... Хубавото е, че вече никой няма да иска да ти пипа смартфона...;-)

Значи пускаш порното на телефона и шляпаш. Ми то и досега някои го правят.

По-голяма тъпотия отдавна не бях чел!

Ако работи /предполага се че работи/ то може да спести милиони работни часове, на рамотаващи се до клиники служители. :-) Колкото и глупаво да изглежда на пръв поглед.

то с тия размери дето са им "химикалчиците" как няма да имат проблеми?

Японският професор Йошитомо Кобори колко ли проби е трябвало да прави докато стигне до това изобретение? Ясно с какво се е занимавал през последните няколко години...

Добре бе, им го тресна у джапанките меки, по традиционната метода не могат ли си правят дяца? То верно, че женките им не са баш уфатни, ма да си им турнат по едно възглавче и да си ги мандръсат бе? Що ще чакат телефонът да имги извести коги е годен матриала? Той може нивгаш да не втаса. Требе си самоотрицани и яко, ама яко мандръсанье. После, коги опразниш топурляците, си се заглавничквай с телефона колко ти душа сака. Може това мач да си пуснеш, това порно, па ако си улав и покемоне можеш да тръсиш.

То така и така тилифона стана по умен от жината - така че ша го ... и него.

значи цвъкам си по тела и показва сперма ок,после се обръщам и се изаквам и ми казва какво съм пил и ял снощи,а джапанките като имат проблем с плодовитостта да си викнат тъпкачи,само че да накарат жените си да се пообръснат тук там,а иначе май учените се надпреварват кой по-голяма щуротия ще измисли

Е как няма да са изчезваща нация като се цъкат на телефоните а не където е отредено от природата. Освен това преди да замацат телефона си да прочетат малко за насоките на българските фокусници за увеличаване на инструмента им.

изчезващи ли ? "Япония е островна държава в Източна Азия,... Площта ѝ е 377 835 km², а населението 127,1 млн. души. Столица е град Токио, а официален език е японският. Уикипедия" Колкото 3-4 България е площта, а населението е доста повече..

Имало вече и версия за Уиндоус и Мак. Само трябва да свършиш на тъчпада.

- Би ли ми отстъпил за малко телефона си? - Мммм, ъъъ, ми не!

Бе я си ебе телефоните, кво ще се разкарвате до поликлиниката ... В 21 век сме ... Чакаме деня, когато единия телефон по Bluetooth ще пренесе спермата на другия, а после жената ще си я изсипе у котето. И след 9 месеца - SMS, че бебето е готово.

Добре че първо измислиха силиконовите презервативи (протектори) за смартфоните, че сега с тази иновация, колко болести и нежелани бременности щяха да се появят.

Как няма да имат проблеми с раждаемостта, като се празнят върху телефона.

...сега вече феновете на "гнусмаС" (напр.) ще си купуват "огризки" специално за да ги "цвъкат" !

сам

а за жени няма ли апликации? например - тест за бременност - опикаваш си новия самсунг галакси С7 и ако влезне в ресет режим си бременна...

МОЯ СЪМ ГО РАЗГРАФИЛ И ПРОВЕРЯВАМ ДЪЛБОЧИНАТА НА УТКИТЕ НО ПОСТОЯННО МИ ИЗЧЕЗВА ТА МУ ВЪРЗАХ ОКОЛО МЕТЪР ВЪЖЕ

Че японците имат гениални технически разработки - няма спор. Ама са лидери в изтрещяването. Това с "лупичката за 7 долара дето снима чак толкова добре, че да се праща видеото на капката сперма за анализ в лаборатория" е само малка част от примерите.

Скоро ще има и приложение за забременяване по телефона.

Това най-вероятно ще доведе до зачестяване на вътреушното забременяване.

Леле! То не знам какво да коментирам! Необходимо ли е? Все пак положих усилие да прочета жълтината, просто защото беше кратка. По-сериозно звучат съобщенията че ровърът на Марс намерил скелет на извънземно. Аз да попитам обаче, как със един смартфон ще измериш pH на спермата? Ами времето за втечняване? Ами тератогенезата? С обикновена лупичка??? Хайде моля ви се! Несериозно е просто. Това няма да доведе до нищо добро. Най-много японците така да се наплашат, че да отказват вече да си купуват смартфон втора употреба.

Не го гледате от правилния ъгъл - ще доведе до забогатяване на някой хора...За справка може да прочетете за една хубавица Елизабет Холмс дето стана милиардерка и се разори за няма и 2-3 години. Тя обаче беше уж намерила начин за супер бърз и лесен ДНК тест. Та в днешно време резултатите не са важни. Може за нула време да събереш огромна сума за абсолютни глупости...

Абе, дирници, защо пак с глупости ни занимавате? Само чрез смартфоун, ама пък със специален хардуер и чак след анализ от специална клиника, най-вероятно със специален софтуер. Още не сте споменали за ДРАКОН, мурзили такива!

Трябва ли да се забрише лупичката след фурганото?

Япония имат не знам си кое поколение безжичен интернет и комуникации - имат национален проблем с плодовитостта. Същото е и с Южна Кореа, има сериозни материали по темата в интернет. Все пак, ето и един виц за разведряване: Българин, руснак и китаец попадат на остров, населяван от извратени канибали. Вождът на племето им казва: - Вижте сега какво - за да ви пуснем ще има едно условие за вас. Ако сбора от дължините на вашите к...ве е поне един метър, ще си отидете живи и здрави. Ако е по-малък - отивате в казана за вечеря. Извадили си ги те, измерили ги: Българина - 50 см. Руснака - 48 см. Китаеца - 2 см. Получил се точно 1 метър. Канибалите ги пуснали. По пътя за вкъщи тримата си приказват: - Ако не беше моя 50-сантиметров, сега щяхме да сме в казана - казва гордо българинът. - Ако не беше и моя 48-сантиметров щяхме да сме сготвени вече - добавя руснакът. Китайеца се обажда: - Абе, то ако и аз не го бях надървил

Бате, тегло ще да е ! Мисля, че в този случай няма да посещаваме личният си лекар ! Ще търсим "лек" от софтуерни спецове !

японците с тия малки пишлета , горките им жени

Прати я твоята при мене да пробваме!

Боже какви перспективи се разкриват пред нас.

.... Това е прекрасно! Но може ли софтуерът да отчита и кога сЪм го наДръвил!

За сега - не, но се работи върху варианта да го дървим със софтуер. Само ме мъчи мисълта какво ще стане ако смартфона се зарази с вирус.

И ти излиза надпис - "Ако искате да го надървите, изпратете $500 на еди кой си адрес". Или "за обратния ефект, пратате 5000"

Ами това и сега е възможно с настоящия хардуер, нали всички телефони си имат функция "вибрация". Нужен е само малко софтуер ;-)

То вече го дървят младите с телефона гледайки порно. Това е първата стъпка към скопяването на нациите.

Бате, тегло ще да е ! Мисля, че в този случай няма да посещаваме личният си лекар ! Ще търсим "лек" от софтуерни спецове !

Излезе преди броени дни и изисква специален хардуер под формата не на лупа, а на гащи. Този софтуер не само отчита, ами и помага при нужда. Истински приятел 'дет се вика.