Как да изберем лаптоп за игри

В магазина на Plasico може да намерите огромно разнообразие от модели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лаптоп за игри е като да провеждаш телефонен разговор използвайки смарт часовник без хендсфри. Не че не става - просто е некомфортно и всички те гледат като идиот.

ACER никога повече!

Единствените, които могат да правят лаптопи за игри както трябва и го правят от 10 години, преди другите да опитат са Dell - серията Alienware. Имат и настолни модели. И за около +15% отгоре цената на въпросните пластмасарии от статията може да се вземе наистина лаптоп за игри, дето няма как да е 2 см тънък и 2кг тежък, ако искаме добро охлаждане и стабилна работа.

честно казано , до сега не съм виждал някой да играе някаква по-сериозна игра в парка или в кафето с лаптоп . цъкат се само някакви падащи диаманти и топчета на телефоните

MSI GF63 Thin 95C 1TB SSD + 1TB HDD 32 RAM Но не го ползвам за игри :) Вдига 7-8 уиндоус сървър и два пъти повече линукс виртуалки без проблем.

Да им серем в устата!!! За смяна на стъкло на телефон, поискаха повече от цената на нов. Шибани византийци.

1во правило когато избираме компютър за игри, изключваме лаптопите ако наистина искаме да е нещо качествено! както е написал колегата по-долу.

За мен това е ЛАПТОПЪТ !!! ЛАПТОП Acer Predator 17.3" IPS GeForce RTX2060 17 инча Супер Яка видео карта.....М2 SDD,,,,,,,,,

Да, ама и цената е яка. :)

И кое е якото на 2060? 3060 вече става.

малко за избързали с 1-ви април

Най-добре се избира лаптоп за игри, като вместо лаптоп си купиш истинска десктоп машина.

Тези 15 инчови пръчки стават само за пасианси. Истинската машина за игри е десктоп машина с процесор Ryzen и 27" геймърски монитор, даже по-евтино ще ви излезе от тея умрели лаптопи.