Коментари - Как се прави манджа с грозде и кой е премиер - питаме българския изкуствен интелект BgGPT | IT.dir.bg

Коментари - Как се прави манджа с грозде и кой е премиер - питаме българския изкуствен интелект BgGPT | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ползвам чатжпт от минала година в браузъра на Майкрософт. Сега е преименуван на коопайлът. Говори много езици включително български. Помогна ми да си намеря оригинално швейцарско ножче във Варна. Обясни ми как да разбера че е оригинално. Сега го питах каква е разликата между него и българската версия. Обяснението е много подробно. Но понеже има латиница и други езици. Дирника го блокира. Аз май ще спра да влизам в тази тоалетна. Ще използвам храстите в парка.

Това е озвучена уикипедия. Тежко му, който разчита на истинност от това средство за източване на Евро фондове. Колкото Русия конструира автоматична скоростна кутия, след крадене на МЛД 5 долара.

Най ми хареса рекламата: - Какво е дир.бг. Ташаци на рояци

не след дълго ще ни прати за "зелен хайвер"

Манджа с грозде е да се ожениш за к.урва и после да видиш резултата в децата, които ще ти роди.

имаше ковид, толкова има и изкуствен интелект.

Пълна манджа с грозде му е на БгГПТ! Научете го на елементарни изрази и жаргони! Българска работа! Манджа с грозде!

ЗАЩО БЯХА ПОХАРЧЕНИ ТОЛКОВА ПАРИ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СЪЩОТО ГО ИМА ВЕЧЕ И ТО Е БЕЗПЛАТНО.

ИИ, от мен да го знаеш: с "манджата с грозде" бащиците ти са те изпратили за зелен хайвер:)) И не са те научили да броиш. Иди да се оплачеш на арменския поп, преди съвсем да е отишъл коня в ряката...

Нова религия за глупита.

може да е създаден само и единствено в България (в парламента). Не промявам защо милиони идиоти по света се съобразяват с нещо подобно. ТРИЙ ГО ОТ СЪРВЪРИТЕ И СИ ЖИВЕЙ ЖИВОТА!

Аман от псевдо наука! Потърсете в гугъл следното: Българският БгГТП казва, че е ЧатГТП.

Нещо ми се разминава бройката президенти. В отговора казва, че са 6, а изброява 5…

Отчитайте факта, че ИИ разполага с огромна база данни. (както сам декларира) Следователно цитира не безизвестната реплика на бай Тошо: Народа иска да има, Станко! Но в действителност наистина греши, защото президентите са максимум четири! Кой нормален българин признава за свой президент онова хлъзгаво недоразумение („чехлюто“, „салонния управител“, „магарето на боко“, „плужека“ – все сполучливо дадени му прякори) набеден от боко за президент? п.п. „Родителите/даскалите“ на ИИ трябва да коригират начина на представяне на данни – Не само Желев, а и Стоянов също е бил само ЕДИН МАНДАТ! Ако ИИ очевидно греши при този въпрос, КАК ДА МУ ИМАМЕ ДОВЕРИЕ В СЛУЧАИ, КОИТО НЕ СА ПРЯКО ПРОВЕРИМИ?

Надявам се юзерите в социалните мрежи не са толкова глупави да си дават личните данни ( телефони номера и др. инфо) на интелекта :-)

122.

Малко са :-) ...

Това не е български интелект. Ако беше български би отговорил така - комъйбе - еалсъмговгза - балиго - щонесиеешмаата - тъйба в тъпите въпроси Или нещо от сорта, хахаха

БгГПТ не е истински модел, а е файн-тунинг на Мистрал модела.