17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко в статията е точно и много добре написано, но ими една малка подробност. В 2009 г NASA разкри космическите тайни на Третия райх, според които в 1932 г. първият космически корал, посетил Луната е германският кораб Ханебу 2 с бордови инженер българинът Владо Торитски.

Колко ли пари сме платили, за да го качат там горе ?

сега българина го учат по телевизията как да си мие ръцете

чететто Гошето Топалов, за да ви стане ясно как сме станали такава сила и кои бяха избранете. После не ми говорете , че космосът не бил политизиран. Гошо Топалов е представителна извадка на епохата на космическата ера в България. Толкова!

Екзо марс на едни кухи лелки и едно ченге на ДС. Научно-техническо разузнаваме. Партизански наследници. Все такива бяха. Недосегаеми......

На мен ми правят впечатление няколко неща: Първо отношението на съветските космонавти към българина. Като ги питаЖивков какво мислят за Александров казват " неплохо справляеться" ( справя се нелошо !!!) . Това е един показен ПР разговор , това е ясно на всички, и както и да се справя Александров би трябвало да кажат много по-ентусиазирани думи. Отделно той едва ли се е справял по-лошо от тях, защото като човек избран от една малка държава със сигурност е положил мноооооого усилия и е бил най-малкото на тяхното ниво. Ама те нали са от великия СССР и трябва да са над нас! Второто е , че сега навсякъде говорят само за Иванов ( всъщност Какалов) и него го канят и той е в мафията. С Александров дори не знаем какво се случва и никой не говори за него. Също ми стана смешно , че 60-те години България била решила да прати човек в орбита !!!??? Все едно сега да решим да пратим човек на Марс . Е и какво ?????

Това е типичен израз за руснаците, никакво лошо отношение няма.

Безпорно, това е постижение на България - малка страна, но за времето си с двама космонавти. Малко е надценено постижението - в никакъв случай от гледна точка на научния смисъл, по-скоро в чисто идеологически план. Втори космонвт, макар и на чужда ракета е повод, освен за национална гордост, също така и за трупане на политически престиж, особено на фона на вихрещиия се малко преди това Възродителен процес, изолирал тогавашната номенклатура на международната сцена. Иначе това ми звучи малко като историята на Драган от Охрид, когото някой наши историци /несериозни, по-скоро/ припознават като Алфонсо де Охеда, славния испански мореплавател от края на 15 век, участник във втората експедиция на Христофор Колумб, открила Ямайка и Куба. Та в този смисъл, тогава също сме били трета морска сила в света след Испания и Италия...!

Извод след коментарите: Не е лесно да си всичкомразещ или така наречен хейтър .... ама никак не е лесно.

Ами вие ги създадохте тези хейтъри. Отгледахте ги. И те ви мразят ...от душа....

Поздрвявам Ви за контра-коментара. Отдавна не съм чел толкова стегнат и точен отговор.

Трета сила!!! Само защото руснаците са го взели със себе си???!!! Къде са ни ракетите, къде ни е космическата станция, акто сме трети???!!! Смях по македонски!!!

Изказване на една куха лейка. Може би ако беше прочел статията, а не само заглавието щеше да разбереш за какво става въпрос... ама надали....

За разлика от теб съм свидетел на онези събития. И не ми трябват мнения на пикливи редактори!!!

Жалък си. Толкова сте жалки, че направои ми се гади....

Взели са втори космонавт, защото първия полет с Г=Иванов се проваля. Заради провал ставаме "трета сила". Наистина е пълен смях

Това с гайдата много яко ! А имаше едно списание Български Войн - за Георги Иванов пуснаха извънреден тираж с описание на скачването и че е занесъл луканка ! За по - младите - поради технически причини скачване нямаше ! Но нашето момче запази самообладание. Руския космонавт - Рукавишников получи сърдечен проблем.

Не се ли изхвърляме малко като казваме трета сила? Вярно, взеха го, обучиха го и се присъедини към руския екип.

На гол тумбак чифте пищови - правешкият селяк потроши милиони държавни пари за малко реклама. Разходика един летец във варел до космоса и всичко приключи.

Е, то и сега уж сме можели свободно да пътуваме, ама си седим дома, щот няма пари. Викали му демокрация...

И затова има 6,5 милиона пътувания до Гърция, Турция и другите съседни страни

Ми да разходят сега. ама не могат.Те и американците доскоро не можеха. И освен комонавта, покрай него са разходили и много НОВА българска апаратура.а сега правим са мо кисело мляко със химия вътре... Ама то козяшките дебили като няма с какво да се заядат, та се заяждат с великите постижения, които имаме. Ясно го кзаха 3-та страна в света с повече от един космонаавт. Но дебилните козяшки тролове появили се от недоубитите буржоа и от лудитъе пуснати на 10.11.1989-та....

Пульо глупав, Само преди 2 години Български уреи летяха с Екзомарс за Марс.

Когато прочетох, че 7 милиона социалистически левчета били 14 милиона долара се посмях от сърце! За долари можеше и в панделата да отидеш! А и така наречения курс беше 0.90 лева за долар - само че по него никой не купува и не продава! Социалистическия лев беше неконвертируема валута - тоест хартийка без стойност. Истинския "черен" курс към 1988 беше 3 лева за долар - а ако те спипат - и малко пандела!

88-а марката гонеше 3 лева, доларът трябва да е бил повече, към 4-5.

Това може да е било на черно. Официално държават продаваше долари на пътуващи в командировка българи и на чужденци с останали с левове в джоба по 2,4 лева. Марж от 1,5 лева - 0.9 курс купува и 2,4 лева курс продава на БНБ

Абе истината си е истина. Вече ще видим космос през крив макарон. СССР ни влачеше на гръб, това бе истината. Имахме и армия и технологии, за онова време. Сега мием само дупетата на чужденците.

Не сме имали ами сме си купували ...

По тая логика първата сила са родствениците на Лайка, Белка и какви бяха още.

Трета сила, ала бала, а ма се чакаше 15 години за кола (и то каква...), скапаната софийска панелка беше недостижима без жителство, плочките бяхя 2 вида и за да си ги купиш ти трябваха "връзки", а върха на сладоледа бяха показните магазини, ха-ха.... ама иначе трета сила. Баси тъпата пропаганда.

Много грамотно си се научил да пишеш, глуак, а иначе си доста компетентен

Ти сега колко време чакаш за колко и коло за панелка? Хем съм в най-добре платения сектор в БГ (ИТ) и всичките ми колеги са с по кредити за 15-25 години.

България е плащала заради участие на двама българи космическите полети. Космическа сила си.....когато имаш собствена ракета и космодрум. Когато се возиш в такси не означава че си собственик на таксиметровата фирма.

Абе, тези пияни руснаци като са били толкова космос манияци тогава защо сега са в пета глуха? Денги нещо, ала бала, санкции, немцьй не памагают, що слачиластьцтс?

Не може да се зарадвате искрено, но това си е за ваша сметка. Русофобията избива до българомразство. Що сте такива отровени? Ако искате да говорим за успехите ни на олимпиадата тогава? През социализма имаше огромни глупости и проблеми, но и за хората имаше грижа. Това, което сбъркаха комунистите е, че не пуснаха внос на коли и дрехи втора употреба от Европа, както и който иска да емигрира. Щяха да векуват.

Която и година да бяха отворили границите, никой нямаше да остане във великата ти НРБ при диктатора Тодор.

И със сигурност нямаше да отидат във великия нерушимий СССР

между "равните" сред нас ти беше "по-равен". Нямате измиране, мамицата ви шумкарска.

А ти бе син дебил, за да откраднате 5 лева съсипахте държава за 5 000 000 000 лв.....Смърт на сините "демократични" дебили !

Малко национална гордост - не е лошо ...

която се е сдобила с подводници! Това е станало през първата световна война, когато руските кораби са започнали бомбардировки на българското черноморие.

която остава да граничи сама със себе си. Това също е станало след първата световна война, когато българската артилерия е бомбардирала руски войски защитаващи Румъния от българската агресия.

Руслямски долен лъжец. Руслямска държава ни напада, а Добруджа е Българска територия завзета от Румъния презБалканската войан, когато ни напада непредизвикано в гръб с подкрепата на долните руснаци

винаги са ни излизали златни след това! "братската газ" се оказа 2 ПЪТИ ПО СКЪПА! След намесата на ЕС изведнъж поевтиня 2 пъти...! Братските горива на нефтохима ни излизат на НАЙ ВИСОКИ ЗАВОДСКИ ЦЕНИ В ЦЕЛИЯ ЕС!..."Братските ремонти" на военна техника (с посредничеството на ГОРНАТА ОСОБА) ни излизаше 2 ПЪТИ ПО СКЪПА от официалната оферта след това! СТИГА!

След намалението на природния газ бензиностанции Лукойл вдигна цената на метана от 1,29 лв на 1,33 лв

Пак изпълзял козяшки дебил ! Тук говорим за наистина братската помощ ПРЕДИ 1989-та и появата на продажни козяшки тролове и "демократични" дебили. Тогава си беше съвсем по братски.А сега кой отде мине не e6e ама най много ни e6aт американските ни "братя". знаеш ли за какво и колко се продаваха МИГ-оверте на България преди 1989-та и за колко и какво ф-16 сега.НЯма как да знаеш защото си тъп козяшки дебил-"демократ" и подлежиш на евтаназия по програмата за намаляване на "демократичните"дебили в БГ.

Соломон Паси каза преди 25 години че ще има български астронавти на американски кораби . Какви са тези лъжи за някакви си космонавти .

Отговор за луноходите: лунни апарати се изпращат и в наши дни - дори от страни от третия свят като Индия. Така че явно не е проблем и е истина. Докато човек да пристъпи в истинския Космос отвъд ниската орбита на Земята никога не се е случвало - и затова няма как да се случи и сега, колкото и да напират, да "планират" и да лъжат. Още веднъж: единствената причина Американец да не може да стигне до Луната сега - колкото и да им се иска - е, че това никога не се е случвало и преди. Елементарна логика.

Това никакъв отговор не е. Защо руснаците не изпращат луноходи? Нали са изпращали педи 40 госини? Сега защо не го правят? Изгубили са технологията ли?

Радвам, се че признаваш, че Аполо никъде не е ходило. :) Пикал съм ти на луноходите - ако мислиш, че ми пука за тях. Стиснахме си ръцете.

Руснаците никъде не са казали, че искат да го направят. Ако поискат - направо ще го направят и ще ти съобщят със задна дата. За разлика от пикливите НАСА и Мъск, които непрекъснато плачат, че искат да отидат на Луната. Но не могат. Така че си смешен. :) Не можеш да спориш с истината.

И защо да не се случвало, боклуко? Какво пречи на Човек да пристъпи отвъд ниска орбита на Земята. Все пак се радвам че признаваш, че единаствените летяли в истинкиия космос са НАСА и американците.... Стискаме си ръцете...

Супер неграмотно. Значи дори не четеш какво любимците ти НАСА сами разправят. Провери - и от собствените им уста ще ЧУЕШ защо не могат да напуснат ниска земна орбита. Никой никъде не е ходил, мухльо. Явно не владееш и четене с разбиране. Казвах, че ако ти твърдиш, че Гагарин и луноходите са лъжа - това автоматично потвърждава, че и Аполо е лъжа, даже много по-голяма. Това приемам - и на това си стиснахме ръцете (с погнуса).

Роденият да пълзи не може да разбере роденият да лети... Ех, тулупи, тулупи.....

99% от коментарите тук са на политизирани курвентии, още по- лошо, мъжки политизирани КУРВЕНТИИ. Кажете едно БРАВО и това е. То са едни Луни, едни САЩ, един СССР....Кот било било, че сме назад, назад сме...ама да политизирате всяка една новина...Не ви прави чест да ва ЕВА и ши.....баните тролове....

че космосът бе най-политизраното нещо бе тулуп. Толкова политизирано, че само децата на номенклатурата правеха кариера там и военни служили в Рашата. За нещастие в тази сфера реформа нямаше, та страчетата още си лежат на тези минали събития от нафталина.

Нещо на Боката ми мязаш с това ТУЛУП. За съжаление кухата ти тиква няма как да разбере, това което исках да кажа...... Тулуп не си, кучка си ти, Бокова..... ама от тез дет се навеждат, хууубаво се навеждат......

Не си разбрал. Не те знам какъв си, но си тълуп, защото КОСМОСЪТ бе политизиран. Тълупите тези неща не разбират, та затова нафталинениете старчета още живеят от глупостта на Тулупа. Така че ако не е Тулупа да ви няма. Урсулата го каза ясно.

Ето това са реални неща - за разлика от Аполо на Луната.

Още по-реална беше мизерията на обикновения българин - 10 години чакане не стигаха за една кирлива Лада.

мизерник, я ги виж наще берачи на всичко квот расте в европейските градини как живеят бе. живеят като скот из разни бараки каравани и мъзета. първа робсила сме в европа. хахаха

Мизерия по време на соца не е имало, не се мъчи, не ти се получава.

Голям мизерия на берачите - 3 месеца работят и после 9 почиват. Ае у лево тъпак.

1. 'я ги виж наще берачи' - берат и си мечтаят за щастливия и богат живот в ТКЗС-тата на НРБ 2. Мизерията на Соц-а я знам не по слухове, а щото бях там като дете - и то в 'средна класа' семейство на образовани инженери.

Нищо не знаеш миризлив трол.Пълни ви са очите само със зпадни дрънкулки, при това да же вече нарпавени в коминистически Китай. и от дете на средни инженери произлезе среден дебилен трол.

А Лунохода дали е реален? Защо руснаците не изпращат вече Луноходи? Уж технологията е от 60-те, а не могат да я повторят? Май Мосфильм всичко са снимали в някое казахстанско студио под режисурата на Сергей Бондарчук?

А защо не? Няма как да знаем. Само че лунни апарати се изпращат и в наши дни - дори от страни от третия свят като Индия. Така че явно не е проблем и е истина. Докато човек да пристъпи в истинския Космос отвъд ниската орбита на Земята никога не се се случвало - и затова няма как да се случи и сега, колкото и да напират и да лъжат. Още веднъж: единствената причина Американец да не може да стигне до Луната сега - колкото и да им се иска - е, че това никога не се е случвало и преди.

Още веднъж: единствената причина Луноход да не може да стигне до Луната сега - колкото и да им се иска - е, че това никога не се е случвало и преди.

Даа? Правилно си разбрал. Щом няма Гагарин и луноходи - значи няма и Аполо. Сам го казваш. И да има Гагарин и луноходи - пак няма Аполо. Но Гагарин и луноходите не ме касаят. Касае ме само Аполо - най-голямата, нагла и мръсна лъжа в човешката история.

Защо Румъния е член на Европейската Космическа Агенция, а нашата космическа нация, не?

Защото ние сме трета космическа сила и не ни е необходимо да се съюзяваме с другите европейци. Те има още много да работят докато ни стигнат.

Апарата Рожен така както е обяснен има гениалната идея - снимаш небето и изчислява къде се намираш въз основа на разположението на звездите. GPS без сателити ... дали е работил и с каква точност явно е отвъд потенциала за възприятие на масата която е склонна да вярва че сме били трета космическа сила. Все пак ако има някъде детайли не е лошо да сложите една връка.

Главния дебил на републиката !иди в политехническия музей и го виж как работи. Ако кухата ти чутура разбира нещо от космически технологии дори от онова време. Като те гледам си "програмистче" с двумесечен курс от някоя от милионите софтуерни "академии" дето произвеждат дебили като от ПУЦ-овете навремето.

'88 явно сме били първа сила по изхвърляния.

ТРЕТАТА СТРАНА С КОСМОНАВТ Е ЧССР - ЧЕХОСЛОВАКИЯ. ОЩЕ ОТ ЗАГЛАВИЕТО ЗАПОЧВАТЕ С ЛЪЖА. АЛЕКСАНДРОВ И ИВАНОВ БЯХА СКЪПО ПЛАТЕН КОСМИЧЕСКИ ТУРИСТИ. В БЪЛГАРУЯ СЕДЯХМЕ БЕЗ ТОК, НО ЗА ЕКСКУРЗИЯТА ИМ Е ПЛАТЕНО 7 МИЛИОНА ДОЛАРА. ПРИНОСА НА ТИЯ ДВАМАТА КЪМ ИЗСЛЕДВАНЕТО НА КОСМОСА, Е КАЕТО НА БЕЛКА И СТРЕЛКА!

99% е сигурно че апарата Рожен е бил бутафорна фантасмагория. От това което е записано изглежда напълно нереалистично обработка на снимки от CCD дисплей да установи координати с технологията тогава. Ако това наистина е работило 88-а то сме били първа а не трета сила.

Абе.....пропагандна статия, за да ни ,,покаже" каква ,,сила" сме били със СССР-то. Ало, авторът....Че те испанците требва да са първа сила заедно с Австралия прз 1969г.,когато американците кацнаха на Луната. Тези две страни имаха по онова време стотици учени и наблюдаваха прилуняването.Знаете ли защо? Ами, защото от географското разположение на тези страни най-добре се НАБЛЮДАВА корабчето....Така, че космосът не е само за СССР-Т0 и САЩ, а за Индия, Китай, Япония, Мексико. Но тези държави не се смятат за сила....Между другото в космоса преди нас май излетяха спецове от ГДР, Виетнам,Чехословакия....Опитвате се да повдигнете духът на българина, но дъхът ни е все още на чесън...

Интересното в тази снимка е погледа на космонавта. Този поглед изчезна от българските очи ..... И аз имам такива снимки ( от онези години ...) и моя поглед беше такъв . Сега като си направя снимка .... Ами гледам като обезверен дивак ... Уважаеми крадци ака. бизнес-далавераджии . Това е което изгубихме ... Погледа ..... Изгубихме ТОЗИ поглед

Само един въпрос имам. Кой е нанесал обидата на българския народ да го сметне за толкова наивен че да повярва на глупост като тази "трета космическа сила". Щото закарали 2-ма космически туристи ... тоталния ни принос е куклата педя човек и гайдата. Дали това ни прави трета космическа сила е спорно :)

пръст от гроба на родния си баща ... представям си изненадат на руските космонавти като са рабрали че не са пили кафе

Никога, ама никога не сме били трета космическа сила! Нито дори четвърта или поне пета! Стига писахте глупости, защото ставате за смях! Трета космическа сила!... Боже мой!... Господи!..

Скоро чух,че сме били шестата. А сега сигурно сме 100-тната.

Александров занася гайда в Космоса и свири на нея, орбитирайки около Земята. Вторият ни български космонавт носи със себе си още пръст от гроба на родния си баща и от Шипка, както и куклата "Педя Човек, Лакът Брада" ... ето го българското културно наследство събрано в едно изречение ... освен българската гайда, куклата педя човек лакът брада и това че бяхме трета космическа сила няма с какво да се похвалим.

зам-директор синът на Гришата.

Добре де защо не сме втора ами трета. След упадачния САЩ ли сме били или преди нас са Албанците?

общо взето другарите са вкарали народен ресурс- суха пара валута за да разходят кат чувал с картофи две фуражки. Ползата от тия вложени пари е нула- ЗИРО А с тия пари можеха да направят още преди 40 години магистрала като слънце между София и Варна. Тва е се едно да дадеш и последният спестен леф за едно кръгче с Ферари, вместо да си ремонтираш покрива- да ти не тече на гъзо кат вали

Синът на Гриша Филипов много помогна. Ама парите не им помогнаха, то куцото си е куцо.

Няма другаре космоса е комунистически. Киро Серафимов бе свален от всички длъжности и дойдоха децата на номенклатурата и кадровите военни. Уж демокрация, ама още си получавате заплатките, а? Гоше?

Хубаво.Минало.Но хайде молим, молим-трета сила.....,когато нямаше стоки по-магазините.Сега комунетата крещят, че не ядът асфалт,но пък аз казвам...За чии х ......ни е трябвало....това , защото космонавт не се яде....Нека да са живи и здрави тези мъже.Това е.

ВЕроятно е нямало само за теб.ама защо да има като си дебил.Дебилите не трябва да се хранят а да се умъртвяват."Демократите" също.въобще всякакви такива"демократични" козящки изобретения трябва да се умъртвяват само като се видят.ЗАщото ТЕ , а не комунистите съсипаха държавата...

Кажи си Гоще как подбирахте кадрите и как решавахте кой да работи и кой не.Кажи си за Гогошев, за детето му, дето не завърши висше, кажи си за Серафимов.

10 ноември 1989 година! 3/4 от членовете от ЦК на БКП направиха ПРЕВРАТ! Свалиха правешкия изкуфял пипон! Докараха Демокрацията! Точно така! БКП създаде Демократична България! После БКП създаде БСП! Тримата другари унищожили НРБ и премахнали СОЦА бяха Луканов, Младенов и Лилов! Тези трима другари после създадоха БСП! Сега от БСП наемат тролове да обвиняват други, че им бил унищожил СОЦА и НРБ! Ей това е картинката на ситуацията! Не е ли смешно дееба! Колко са нагли позитанските червени кхмери, а!

тая фирма бсп е пред фалит, след като вече фалира и ссср, повечето им правоверни вече са станали гербери и краят на съветската партия е близо. Но имат 3 нови, което също ще помогне за разбиването на стария пробит кораб - Атака, Воля и възраждане.

България беше КОСМИЧЕСКА ДЪРЖАВА , а сега е БОКЛУЧЕСКА Държава ! Имахме двама Космонавта изпратихме Песента Дельо Войвода в Космическото пространство ! Сега Хунта Управлява България и Борисов , за това ОСТАВКА на ПРАВИТЕЛСТВОТО и БОРИСОВ !!!!

Гоше, сам си брато! Остарял си.

Нали! И после Гошо Топалов отива и гласува за БСП! Партията на унищожителите на СОЦА и НРБ! БЕЗМОЗЪЧНИ КОМУНЯГИ!

Именно процесите перди 20, 30, 40 и 100 години определят накъде върви развитието на една страна. 9 септември е един от основните фактори за ситуацията днес. Не прехода и не разпадането на бутафорната система от марионетки. Трета космическа сила - и тия от северна корея не биха се сдържали при подобни изхвърляния.

безплатни билети нито на Г. Иванов, нито на А. Александров. За всичко сме си платили в твърда валута, а не в рубли, защото апаратурата, която сме изработили, е с материали по "второ направление". В ония години една пишлива ТТЛ интегрална схема ни струваше средно по около 2 долара! Всичко, направено от нас, от компютрите до най-тъпата индикаторна платка, се изработваше с вносни елементи, купени с долари. Платили сме си за возията на тия двамата, че и отгоре. Днес също никой не ни перчи да си изпращаме кеф космонавти, кеф астронавти. Шар парата - шур бозата, както казват мъдрите хора! По онова време 14 милиона долара... днес сигурно са 140 милиона! Подаръци не сме получавали! Нито за билетите на тия двамата, нито за оръжията, които трябваше да купуваме от СССР, въпреки че нашето производство, примерно на електронна апаратура, беше поне на едно ниво над тяхното! Защото иначе нямаше как магазините ни да бъдат празни, при цялото ни свръхпроизводство на земеделска продукция, нито пък можеше да се уреди чакане с години, около 10, за мизерните съвецки автомобили!

Пак лъжат козяшките тролове и приказват глупости написани им в едно посолство....

ВЪПРОС към всички руски тролове! КОЙ разруши СССр и направи 10 ноември преврата! КОИ бяха! Не бяха ли другари! Злия ли Запад направи Перестройката, копейки! Не я ли направи кгб агента Гробачев! М! Кой свали живков, копейки! НАТО ли нахлу и свали живков! Не го ли свалиха дрОгарете лильов, луканков, младенов и сегашното бсп на което лижете гъзза!

Върни си Българския Паспорт , стига мъчи Българския Език !

говори си руския диалект наречен език

Приятелю, МНОГО БЪРКАШ, ПРОЧЕТИ НИКОЛА НИКОЛОВ, ИФАНДИЕВ, АЙК, СТИЛ И МНОГО ДРУГИ И САМ ЩЕ СИ ОБЯСНИШ. ДРУГИ НАРЕДИХА ТОВА И ГО НАПРАВИХА ПО ЗАПОВЕД ОТ.....А, това, че сме имали технологии и икономика+ ЗЕМЕДЕЛИЕ Е, меко казано СПОРНО!!!. ВСИЧКО ДОБРО И КАЧЕСТВЕНО СЕ ИЗНАСЯШЕ И ПАРИТЕ ОТИВАХА В СМЕТКИ НА ДРУГАРИТЕ И ПАРТИЯТА, РАЯТА ЯДЕШЕ БОКЛУКА И ЛИПСВАХА И НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРОДУКТИ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ И БЪЛГАРИНЪТ КРАДЕШЕ И РАБОТЕШЕ ПО МАКСИМАТА "ТЕ МЕ ЛЪЖАТ, ЧЕ МИ ПЛАЩАТ, АЗ ГИ ЛЪЖА, ЧЕ РАБОТЯ".

Се едно сме викнали такси. Дошло е таксито, направили сме една обиколка на маалата И - ХОПАЛА- станахме трета световна АВТОМОБИЛОСТРОИТЕЛНА сила Нито коли праим, нито нефт помпаме - обаче сме трета световна АВТОМОБИЛОСТРОИТЕЛНА сила - щото нъль таксито ни повози из маалата за 5 минути Та те така и с космоса- Нито космодрум, нито ракета, нито двигател за ракета- обаче бай Ганю е третата сила в света Булгар булгар ! Ибах Клаудия Шифър ! Как бе ? Ми на картинка от списанието

Типично за изгладения болшевишки мозък! Може да умира от глад и да тъне в мизерия, обаче трябва да има космонавти в космоса, могъща армия, допингирани атлети с медали и вожд с твърда ръка! Колко сте зле, комуноиди! БУХАХАХАХАХА

Голем ги папагал. Точно каквито бяха едно време партийните секретари.