17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им дадем и третия си танк.... Защо не им дадат перхваления Пейтриът а?

Украинците ще са герои Рашките фашисти Българите дупедавци

Нима са по-добри от 'Пейтриът'? Да не повярваш!

Украинците ще са мъртви. Американците ще воюват с Русия до последния украинец.

колко украински и руски дечица, майки, баби, дядовци и татковци могат да бъдат убити от българския с-300?

Имах си аз да не са разположени в Банкя......Мутрата се охранява добре от дроновете на зеления чорап....

Дайте да дадем! Безплатно, разбира се, щото сме демократ и много богати. После американците ще ни предоставят модерни патриоти много изгодно. По $1 милиард бройката. И с доставка през 2035г.

Трябва да спрем ненормалника Путин, без значение на каква цена!

Оставка! Национални предатели! Американски подлоги!

чертежите. Да си ги носи по живо, по здраво. И трабва да скача от щастие щото няма да му искаме два милиарда авансово както те на нас.

щото от пейтриъта чеп за зеле не става... те сега имат THAAD, който е същия ташак... САЩ нямат отбранителни оръжия, защото тяхната отбрана е да тероризират целия свят.

Освен да дадем чертежи на Ц300.

Що не ги заемат от Турция

Най-добрите ама закупени орез далечната вече 1988г.? И ако си ги “дадем” за нашата сигурност какво остава ? Самолети ? Ами нямаме самолети ! Значи и да искаме “да дадем” просто няма какво “да им дадем” ! Това е положението !

Оказва се, че просто Украйна е бойно поле, на което воюват Русия и САЩ, с помощта на идиотите украинци. След тази война, цивилизацията ще се върне 50-60 години назад. Но именно това и целта на САЩ.

Взимай пушката и отивай, за цената ще говорим по-късно.

Основно, защото не могат да работят с него. Украйна свършва ракетите. Още снощи Германия прехвърли техни Пейтрит в Словакия, а словаците ще прехвърлят своята батарея в Украйна.

Освен с снежни топки да замерят киро подлогта могат и с камъни и каквото им попадне под ръце от тук до Канада.

Нямам мнение коя система е по-добра, но ми прави впечатление следното. Когато говорим колко е добро щатското оръжие и особено, ако ще го купуваме Пейтриът е по-добра и от С-400. Сега излиза, че даже С-300 е по-добра от Петриът.

надупи се и и си напиши на задника стоп,ама гледай о-то да е на дупката

Българи, докога ще търпим Киро продажника? Искате този човек да затрие българския народ ли? Български мъже, къде сте? НЕ СПЕТЕ! Лично аз и само бих отиша да замерям Просто Киро с развалени домати!1

Щото Турция е държава и има истински елит а не генерал губернатоли и гулайтери...

Могат едно нищо. Първо са съветски с изостанала елементна база. Софтуерът им е допотопен, а компютрите в тях са на на правец 8. Освен това става въпрос за умишлено спънат кон - експортна версия с ограничени възможности. Най-добре е да се отървем от това старо желязо.

Тия 10 камиончета ще пазят Украйна? Хаха. Единствена цел на тия е да ни намесят във войната. Дори един пищов оня кремълския ще го води военна намеса. Категорично против. Декларация за неутралитет.

Ти имаш ли идея за какво се ползва С-300? Скоро не съм виждал нито руски, нито украински дечица да карат изтребители... Ма може да ги качват да се повозят на балистични ракети, тогава вече са застрашени от С-300, да...

Руското разузнаване харесва статията. Можеше и поименно да изредите състава на дивизиона.

А те кво ше ни дадат в замяна?!?

ела си прибери Продължаваме Падението…

Откъде накъде ще си даваме най-модерните ПВО системи, за да ги унищожи руската армия ?

банбонки рошен

Искат да ни вкарат в конфликта и ако Киро Пая - американската подлога им ги даде в този момент ще се превърне в най-големият предател на България в новата ни история! Поляците им им подариха самолетите, но американците ги е шубе да ги вземат и да ги дадат на украинците! Нашия педал дали ще направи същото, ако го притиснат или ще ги закараме лично в украйна!!!

Могат две неща: 1. Да ни вкарат във войната. 2. Да изгубим Южна България, защото най - голямата заплаха за България е Турция. Дефакто вече нямаме никаква защита.

zizus

Добре, че не ни искат и последната подводница… опа, забравих, че от няколко години тя е само музей

Нещо скъпо, вършещо по-малка работа, и с допълнителни разходи и дебела печалба за американците. И като бонус получаваме "фронтова държава" и омраза от Русия. Нищо особено. Дребни неща.

Можем да им дадем книжни изтребители Ф-16!

Та да остане държавата хептен без оръжие. Американците ни мотаят с ф16, да си дадем ракетите.... И за какво да се навираме между шамарите?!

Сега е момента да се поставят искания, които не са свързани само с Украйна, по които имаме разминаване между американските стратегически интереси и българските национални интереси. Например защо САЩ заема позицията на Република Северна Македония, когато чудесно знае каква е историята. А ако не се лъжа САЩ искаха да унищожим тези ракети, когато влизахме в НАТО и мислех, че сме го направили.

да, цената е на майкати и на жена ти ан ала, долна путинска измет!

Защо не ходи да се гръмне този идиот. Как ще ни нарежда какво да правим. С наши пари е закупено всичко това, да се разпорежда в държавата от която идва.

нали ги нарязdnd, а горивото отиде при американцътъ :-)

Много добре си инструктиран! Заслужаваш надницата!

имам снимка на ф16 от дъФка турбо,може ли да я пратя на укрите

тези ракети падат и на земята. не си ли чувал за земното притегляне?

Умните ни глави да не ни въвличат в конфликти, по поръчка на когото и да е! Това, че те имат алтернативи ( активи в други държави ), не означава, че всички български граждани са обезпечени. В момента никоя страна от НАТО не е в такова положение, че да се изисква каквато и да е намеса от наша страна с изключение на хуманитарна помощ. Това, че някой си, дори член на НАТО, изисква нещо извън договора с НАТО, не означава, че трябва да го правим. Не въвличайте БЪЛГАРСКИЯ НАРОД във военни действия на своя глава. Народа не Ви е упълномощил да го въвличате във военни действия! Спазвайте подписаните договори! П.С. Помислете си, защото и вашите активи могат да бъдат блокирани някога.

Ама и двете ли ще им дадем?

Това са средства за защита! Москалите да не обстрелват с ракети Украйна и никой няма да им сваля ракетите!

а можеше да е Национален Герой, но Избра да е Национален Предател!

трябва да оставим 4 за аец-а, другите 6 - на украйна. точка-у - също може да дадем. ясно е, че миг-ове засега нато няма да дава, защото се води "нападателно" оръжие всички страни вече дадоха своят принос! остана само троянският кон, който сега или никога има възможността да доже, че се е измъкнал от психологическият капан, в който е поставет от 145 години и благодарение на който ментален обръч, българия "не може да отлепи" вече 100 години! с-300 - срещу пайтриът точка-у - срещу джавелини и стингъри миг-29 - срещу втора ръка ф16 с-25 - срещу ф-18 отлична сделка - старо срещу старо!

Незабавно оставка на цялото правителство ако дадат ракетите.

Това е голям тест за Кирето,трябва да е много гъвкав в такъв момент.Да видим с каква "позиция" ще изскочи.