Какво следва след „историческата” мисия на Crew Dragon?

Амбициите на НАСА се простират далеч отвъд МКС, която кръжи над Земята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се употребява "далеч от реалността", а "далеч от реализация".

Какво следва? Ще продължават да четат книгите на Циолковски. Ако не беше той, нямаше да постигнат "историческия успех".

пак ще се срещнем след десет години

в луната,ами нали вече бяха там

О, моля ти се. :) Абсолютно прецизно са си го написали хората, което е изненада за този сайт. Всякакви простотии, касаещи ходене до Марс са безкрайно далеч от реалността. Не бих казал, че са фантастика - защото са нарочна злоумошлена лъжа на Мъск и НАСА. Същото важи и за Луната! Ще си говорим пак след 4 годинки - като им изтече срока, а не са мръднали и сантиметър над ниска земна орбита.

Може да са били - може и да не са били. Вече и те не знаят, защото твърдят, че са унищожили всички документи за Аполо мисиите. След 50-100 години, като успеят най-сетне да качат човек на Луната - ще се присетят, че никога дотогава не са го правили.

Коментарите ти ги свързвам с определена линия на мислене...Изглеждаш лично засегнат. Не виждам как това е възможно, освен, ако работиш в конкурентна компания. Което вероятно е "далеч от реалността".

Следват нови борсови манипулации, за да накара още баламурници да му дадат парите си.... Банално!

Много странно мислене. Нали вече обясних, че съм алергичен към лъжата? Защо ми е друг мотив. Изцяло ЗА космическите изследвания съм и смятам, че трябва да се налеят трилиони в тази област. Ненавиждам само лъжата за Аполо - и то точно защото заради нея най-вече сме до под кривата круша. Ако не бяха излъгали толкова мръсно, вече щяхме да сме значително по-напред в завладяването на космоса - а не на нулата.

Може да са ги скрили тия документи в долното чекмедже на шкафчето до леглото ти в клиниката, знае ли човек.

"Ще си говорим пак след 4 годинки". Абе този разговор все го обещавате и все го отлагате. Първо не е зле да се предтавите, кои сте тези вие, с които ще си говорим. Иначе разговорът го планирате отдавна - първо да направил това, после онова, пък после да направил трето....Списъкът стана дълъг. Очевидно е, че Мъск успява да постигне целите си, макар и да има забавяне. Аз лично се радвам, когато има развитие в областта на космическите технологии. Не ме обижда по никакъв начин, ако някой някъде направи крачка напред и нагоре. Ти защо толкова се пенявиш, нямам обяснение....

6 години и сума ти и милиарди за да сложат седалки на самосвал, и то само за да се вдигнат имиджа... явно за това тези от НАС проглушиха ушите с рекламните си статии все пак трябва да оправдаят похарченото.

СпейсЕкс не е публично дружество друже...

Ма защо репликираш мен, а не НАСА? НАСА официално и 100 пъти са казали, че НЕ МОГАТ ДА ПРЕДОСТАВЯТ КАКВИТО И ДА Е ДАННИ за Аполо мисиите за проверка, защото ги били изтрили по погрешки. Всичките. И аз като теб смятам, че това тяхното е най-жалката и нагла лъжа в историята на човечеството - но е факт.

Аполо-нанайси се смята за по-умен от останалите, защото е "разкрил конспирацията". Останалите за него сме "овце".

Сега разбирам - ти си кликмайнър.

С толкова акъл сигурно най-голямото ти постижение е да караш самосвал! За животоподдържащи системи да си чувал нещо?

За 18 години Мъск-арата прати двама туриста на 402 километра! Някой Шъ ми сметне ли километрите и времето, което ще му трябва за Марс? П.с. Пожелавам на астронавтите да се върнат живи и здрави!

е, а руснаците от много отдавна имат летящи самосвали, орат, орат , пък полетят за тях не е нещо ново

Това да не е салам, че да го смяташ така. Ще ти дам 10 лева ако скочиш 10 метра. За 30 лева ще можеш ли отскочиш 3 метра?

В жигулата на баща му няма такива.

За 59 години Роскосмос стигна на 400 километра. Някой ще сметне ли, колко века ще и трябват за луната, и колко хилядолетия за Марс?

Че той от де да знае? Това пише на листчето това плямпа... Глоба за началника му!

И никой друг освен Циокловски нямаше да се сети за Закона за запазване на импулса, който китайците вече са ползвали преди столетия.

за тия които ще тръгват към Марс, никой не може да им обещае да ги върне. И на Гагарин не му е било обещано на 100%

Я пак?

Преди половин век на европейците, тръгващи за Новия свят не са им обещавали да ги върнат...

Аз да не съм Мъск че да се хваля с това че монтирам седалки в самосвала, беее... при това копирани от Жигулата на колегата ти-)

Руснаците поне са сетили да сложат "битовка" за да има къде да си починат член-кооператорите;)

Е, че не е салам не е... на паче е локум.

Ако руските милиардери не мислеха за части острови, скъпия яхти и елитни курви...и ако имаха нещо в главите си...и те щяха да създадат нещо не по грандиозно.

Що заглъхна бе? Май бягаш от неграмотността си, а???

"Хехе" ти къде се вреш между шамарите? Един път вече те ошамарих за незнанието ти за съществуването на ВКС, помниш ли? :))

Абе как не пуснаха да видим някое видео да я видим на живо отгоре Земята ?

Китайците официално заявиха, че на снимките от луната няма следи от американско кацане, преди 10 години една японска автоматична сонда също не откри следи.

SpaceX is a privately-funded rocket manufacturer and transport services company. (това е за "az #Победа75", защото не може да чете...)

Т.нар. от вас "историческа мисия" все още не е завършила успешно! Нека първо това да стане. Да приземи обратно двамата старчоци живи и здрави. Пожелавам и м късмет! Чак тогава СВЪРШВА мисията. Друго на ръка, че тия дъртите не качиха никакъв полезен товар горе и ядоха от резервите на останалите! 10кг фурми даже не взеха с тях дет се казва.

Преди няколко седмици СпейсЕкс качиха провизии. Няма да умрат от глад. :)

Има няколко сайта. Напиши в търсачката "mks online" и ще видиш Земята.

От написаното от теб разбрах, че не можеш и едни седалки да монтираш. Много хубаво!

Това за китайците само по форумите го чувам. Досега никой не го е обявил официално. Такива слухове пускат такива като Аполо-нанайси. :) А ти знаеш ли колко е повърхността на Луната? Малко повече от задния ти двор е. Трябва да кацнеш на същото място, за да ги видиш. А китайците кацнаха на обратната страна. И аз не виждам пирамидите на маите, значи не съществуват, нали така!

Какво плющите минуси бе идиоти? Кое не е вярно в думите ми?

Името ти.

Имаше и товар на кораба. Дори показваха товарното отделение и как подготвят разтоварването. Даваха и самото разтоварване.

Ти ли си бе крадец нещастен?.ха.ха.ха..

:)))))))))))))))))))))))))))) Кашоните беха с надписи "е"конт"...

Свариха ли малко жито за космовтите по случай неудачното им прибиране на Земята?

Те са фейк, земята не е кръгла, той човека иска ръба да види.

Това за всички неграмотни, вкл. И за ".." : Абе аланкоолу, 2/3 от компанията я държи Мъск другата 1/3 я държат Google и Fidelity Ventures, Draper Fisher Jurvetson, Founders Fund, Valor Equity Partners, Capricorn и др.

Следва, че руснаците фалират - газа им е твъде скъп - никой не им го купува, нефта трябва твърде евтино да го продават, и ракетите им никой като не ползва - най-накрая ще осъзнаят че са нищожества.