"Калашников" се похвали с рекордни печалби

През миналата година оръжейното производство на руския концерн се е увеличило с 40 процента спрямо 2021 г.

Обратно в новината

Коментари - "Калашников" се похвали с рекордни печалби | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на снимката, на което е поставен, ръкохватки за велосипедно кормило ли са? ? Находчиво решение

........Абе на времето ни учеха (имаше така наречената политическа учебна година),че воината е златен дъжд за гадните империалисти, е сега вече разбираме че и за комунистите е златен дъжд!!!

? В Русия отдавана няма комунизъм. Талка че правилото си остава валидно за капиталистите

Новите им автомати в Украйна си пръскат цевите и руската армия ги подменя със старите поколения. Но печалби трябва да има.

Бай Тодоре, не пиши глупави измишльотини, че ставаш смешен. Като гледам, то май зомбирани кухоглави смешници има доста.

Възможно е, след дълга опотреба, цевта трябва да се подменя. Съмнявам се да е точно така, там стрелят основно с тежки оръжия от няколко километра. Градските боеве са малко.

Май на теб ти е пръсната цевта...

Русия няма производство на тоалетни чинии, перални, миячни машини ... То като зглобиш частите за един самовар, все се получава автомат "Калашников". Затова им трябват калашници - да ходят наоколо и да си "вземат".

с частите от какво са ти “зглобили” мозъка ?

Каква е връзката на руския автомат с IT?

Ами връзката е тясна ... От списъка на акционерите в търговския регистър се вижда, че дружеството вече е собственост на австрийската компания „Еxibu GMBH“ Справка на „Дневник“ в австрийския търговски регистър показа, че към 14 юни 2016 г. едноличен собственик на капитала на от 35 хил. евро е австрийския адвокат Христо Чакъров, който е и управител на австрийското дружество. Той е син на бившия съветник на Тодор Живков – Костадин Чакъров. До 2015 г. Любомир Стоев е съсобственик на Еxibu GMBH – новият собственик на „Дир.БГ“. Любомир Стоев, заедно с Атанас Тилев, някогашен преводач на Тодор Живков, агент на ДС и кредитен милионер Създателят на dir.bg Владимир Жеглов е бил икономически съветник на Жан Виденов, а бившият червен премиер започна работа в портала през 2004 г. Съпругата на бившия лидер на БСП Сергей Станишев – Моника Станишева най-вероятно ще влезе в управлението на един от най-старите интернет портали dir.bg, научи „Дневник“. Тя е била поканена за член на Съвета на директорите

_stankow

Доколкото разбирам, само сред публиката, която чете рубриката IT има достатъчно интересуващи се и малко от малко разбиращи от оръжие. Все пак оръжието в наше време - това са преди всичко високи технологии, даже в стрелковото. В другите рубрики коментарите са на 50% и повече % псувни, закани и обиди. Приемете този пост като комплимент към четящите и интересуващи се от тази рубрика ! Сигурен съм, че и да има отделни рубрики "ИТ" и "Оръжие", пак същите хора ще ги четат. Но пишещите журналисти, преводачи, редактори са кът. Много рубрики, а екипът не е голям.

Много си наясно с екипа на Дира :) Я кажи колко щатни трола сте или само 2 пенсионирани фатмаци с десетки профили ?

_stankow

Май не съм прав. Рубриката се чете и от некомпетентни. Че и пишат ... :) Колко хубаво щеше да е да има рубрика, в които да няма псуващи и кълнящи ...

Se taia

Само да вметна, че 2019-2021 имаше локдауни нявсякъде и имаше свиване на търсенето на места до 90%. Та такъв ръст не е точно "ръст"

И един автомат не можаха да си направят сами а ползваха услугите на Хуго шмайзер

кинематиката им е съвсем различна. Все едно щом имат 4 колела и ДВГ всички коли са еднакви!

ами да подпукат и някой друг съсед, та да си подсигурят и за догодина приръста...

Да се гордееш с печалби, натрупани от средства за избиване на хора... Без думи.

Те и Щатите регистрират рекордни печалби на ВПК. Те въобще не се гордеят.

затова 4 държави са го поставили на националния си Герб Зимбабве Източен Тимур И още две които не си спомням

Е, и???

Държави с калашник или сабя на знамето си, със сигурнот са прекрасни за живот!

Особено тия със сабята. Режат глави като зелки.