Коментари - Apple ще подобри сериозно камерата на iPhone 6s | IT.dir.bg
назад

Apple ще подобри сериозно камерата на iPhone 6s

Apple се кани да представи новото издание iPhone след броени дни - в началото на септември. Компанията е подготвила сериозно подобрение за камерата на смартфона

Обратно в новината

Коментари - Apple ще подобри сериозно камерата на iPhone 6s | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер. Ще го видим следващия месец. В интерес на истината тоя път IOS 9 и новия Apple TV са ми много по-интересни въпреки че според слуховете ТВ каналите ще ги пуснат едва началото на следващата година.

neXus

Едва ли на някого му дреме какво ти е интересно.

Абе мишок, ако ми трябваше твоето мнение щях да ти го дам предварително. Ти нямаш ли бас за оправяне по-долу нещо? Я не се скатавай. Нали си много ларж - айде оправяй си сметките там.

само дано новата камера не е газова камера!

Голема работа са тия, ей. Да склоним глави и да се помолим за новата камера :)

Чудесна новина - в S варианта те винаги оправят недостатъците. А относно странната типично българска полемика, кой кво да си купел: има една стара максима, ако човек ако иска най-добрата кола си копува мерцедес. Това е клише, но е вярно. Същото важи и за айфон... За мен лично, не е цената определящия фактор, а за имиджа ми е през оная работа. От както имам служебен 5S, не искам да видя друг. Най-доброто качество на звука от всички марки. ТОЧКА! А мен това ме интересува в един ТЕЛЕФОН! Камери, мамери, функции ... са ми е през к*ра... това е ТЕЛЕФОН, а като такъв няма по-добър. Наскоро исках да си купя нов, че личния ми (самсунг S3) е отдавна за смяна. Сори, ама дори и еджа кънти на тенекия! Само айфона6 звучи чудесно. Ще изчакам С-а и си взимам...

Би ли ни обяснил с ФАКТИ, защо Мерцедес е най-добрата марка автомобили и с какво КОНКРЕТНО превъзхожда, да речем, БМВ, Ауди, Лексъс, Инфинити, Ягуар, Порше, Астън Мартин, Субару? Само нека не са нелепи доводи като за звука на ай пръчката хахаха

Няма да ВИ (вие колко сте в тая крива тиква?!?) обяснявам нищо повече. Което исках да напиша, го написах - чети. И изобщо не знам що реши, че трябва да ти се обяснявам. тъпак майна! :)

Защо да ти се обяснява човекът?! Иди на тест драйв и ако не си кръгъл безчувственик, ще разбереш защо Мерцедес е по-добър от другите изброени. Аз карам енда от другите изброени между другото :-). Но съм се возил на Мерцедес и не се напрягах да усетя с какво е по-добър. Само дето има лош имидж на мутренска кола в България, което е обяснимо с комунистическия кенеф, в който живеем.

maksraffy@gmail.com

Конкретно ще кажа за S63 AMG 4 matic. Няма кола, която да съчетава страхотна возия, супер динамични характеристики, феноменален интериор и високотехнологична сигурност. Набира от 0-100 за 4 секунди (реално пада и до 3,9), максималната скорост е ограничена на 300 ако се мине обучение в АМГ( иначе е 250), а при пълно отключване стига 330. Предупреждава те ако застигаш прекалено бързо някоя кола или приближаваш завой с критична скорост.Когато си на автопилот с 200 например и влезеш в магистрален завой който е по-остър, колата сама намалява до 160 (или колкото е нужно) и после автоматично връща на 200, ако заспиш и тръгнеш да излизаш от лентата, колата автоматично те връща в пътя (сама завива) и те събужда с вибрация на волана и звукови сигнали. Монитора освен, че е гигански, позволява водача да вижда навигацията, а спътника му да си гледа в същия момент ТВ например (сплит вю). Има още много неща да се кажат, но и това мисля, че е доста изчерпателен отговор на твоя въпрос.

Кадилак не става викаш ...

Ай не само звучи чудесно, но и работи лесно - той те обслужва с функции, а не ти него да намираш функции. Е, който иска да му е хоби да рови из телеона си и си няма друга важна работа, ползва лайнарките андроиди и други, дето можеш да ровиш като червей до премала. Само като ми се изтиписат няколко десетки опции на екрана, половината от които не са тачъбъл, ами само сигнмализират за нещо, което да си търся другаде как да си го оправя... казвам майната ви и на софтуеристи, и на специалисти по юзабилити. То бива боклучарско мислене, ама да имаш добър пример и да правиш все още пошлярски изпъленения, това е дебилизъм

Историята с айФона много ми прилича на историята с Нокия - тази година фенерче, догодина цветен екран (голям) и накрая Малък и Мек.

Помня как преди много години един от шефовете на Нокия се беше изказал че няма да има нужда от телефони с цветни дисплеи. А доскоро от Епъл твърдяха че няма да има нужда от смартфони с екран над 4 инча.....

Прилича ти в твоето село

Просто най-най-най Телефонът на всички времена след модела на Нокиа 6510. Епъл нумеро уно и аз съм доволен.

lumia

Не ми хвали телефон, чиято предна камера е 1МП ;)

Това не е фотоапарат

Lumia 1030 ще има 50 мегапикселова камера

megapixel ne e ot ugromno znachenie , ako mojesh da vidish razlikite ot snimki na Iphone i Nokia Lumia drugo shte kajesh

все още няма друг телефон, който да прави по-хубави снимки от lumia 1020 (излязъл преди повече от 2 години) и lumia 808 (преди повече от 3) така, че наистина снимките с iphone и lumia имат огромна видима разлика

И 100 да са като са размазани снимките не ми върши работа...

И сигурно ще снима с по-лоши цветови параметри от Айфон :-) Пич, мегапикселите повече от тези 12 са ненужни. Ако смяташ да правиш постери от мобилен телефон, значи си смешник - става нещо като морско свинче: нито свинче, нито морско. Все пак елементарен разум движи умните хора, а не самоцели, нали си съгласен?

Колкото и да "подобряват" 5 милиметрова лещичка, резултатът все ще е аматьорски, поне за разбиращите. Който иска добре изглеждащи снимки от почивката (примерно), си купува истински фотоапарат (Канон, Никон и прочие) с истинска оптика за хилядарка или нагоре.

Прав си на 100%.Но колко хора наистина се занимават с фотография?Колко хора имат нуждата от отделен фотоапарат?

Сравнявахме Айфон със фотоапарат Сони от среден клас. Сонито правеше една класа по-добри снимки.

Айфон 7 ще бъде с възможност за поставяне на Айобектив. Пластмасов, но въпреки това много качествен. Първият девет милиметров обектив.

С 9 милиметров патент.

Очаква се букмейкърите да приемат залози в какъв цвят ще снима.

Доста слаби характеристики! Китайските бюджетни телефони са с 13 мегапикселови камери! Флагманите през 2016 ще са всичките с 20 мегапикселови камери и 4к дисплеи. Епъл отново пробутват характеристики от преди 2 години, типично за тях.

Първо-искам да кажа,че целта ми не е да обидя,когото и да е било.Второ- Апъл си има базата потребители,които дават мило и драго за техните продукти,които наистина на сред най-добрите.Трето-Апъл са сложили каквато надценка са преценили и никого не карат да им купува продуктите.И последно-Апъл имат 2 телефона и ако веднага сложат най-добрите компоненти за времето,ще им се наруши цикъла за излизане на нов модел,а те няма за къде да бързат и лека полека ще си надграждат моделите. Благодаря за вниманието.От фен на Сони.

Малко информация от списание за фотография."Колко мегапиксела? Големият брой на пикселите в изображението е важен единствено при отпечатване на снимката в много големи размери. При задача за разглеждане на снимката на монитор или отпечатване в размер 40/60 см. 5-6 мегапиксела са много повече от необходимото за добро възприемане. Многото мегпиксели в малка (като физически размери) матрица (сензор) не дава добри резултати. Напротив, качеството пада, за сметка на увеличаването на цветните шумове. "

При съвременните телефони с Quad HD резолюция е повече от значение! Ако си разглеждаш снимките на телевизора, който да речем е 65 инча има голямо значение. Айде да не продаваш на краставичар краставици. Научил си добре уроците си от учебниците от 90-те години.

И къде си завираш двайсетте мегапиксела, ако смея да те пипитам, като цветово са пълен отпадък? Дай ми една употреба на изнасилена матрица със слаба оптика, но 20 мегапикесла! Аз ще ти кажа една употреба - да се ловят шараните като тебе. Друга няма. Но пък тази явно действа :-)

Купих си след като цените спаднаха. Излезе ми с около 60 хил лв по-евтино без лихвите. Знаеш ли колко месеци под наем са това? А ти плащай сега 30 години, аз приключих с кредита и със "спестеното" ще си купувам къща, с която да осигуря и децата си да не живеят при мама и тате.

Странно е да сравняваш телефон с жилище. Нещо не те слуша главата.

Малеее да имаш iPhone в българия още ли е гъзарско? Живея в цивилизованият свят и аз лично използвам само продуктите на Apple, тук да имаш iPhone е като да имаш обувки, на никой не му пука. Много сте назад, но така ви харесва.

Циганката дето те фалеше се спомина, а? Остава да ни кажеш и какви са ти обувките - че ние тук сме голи и боси....

Селтик, не си единствения българин, които живее на Запад, нали го знаеш? Да не говорим, че има българи (в България и извън нея) за които ти си еди смешен просяк :)

Ползвате Айфон защото е водоустойчив, а това е основната функция която търсят миячите на чинии.

Фукльо

Както казва топ менажера на Apple - "Горд съм, че съм гей"... Е, аз не съм гей и няма да си купя никога iPhone.... Продуктите на Apple са популярни само в една държава, навсякъде другаде нормалните хора ги избягват...

За Китай ли говориш?

Плювачите са номер едно, разбират ги нещата

Дано не сложат пак некачествени китайски компоненти, както в оптичната стабилизация на 6 plus. В момента тече трескав ремонт и подмяна на такива камери за сметка на Apple.

айфоня се издуха .ма то изкревени дисплеи ма то камери ,ма то губел сигнал докато не му сложиш протектор .вай вай

изкрЕвена ти е кухата кратуна

Две години след китайците! Супер иновация тип апле.

И да напомня че Самсунг направиха (изкопираха) смартфон 1 година след като излезе Айфона

Ауууу 6 минуса !!! За кое бе ???

От Септември удвоявам селфита :)))

Изключитеlно опасна техника произвеждат тия от APPLE.

И аз го чакам. Смятам да зарежа скапания Note 4, че ми писна!!!

Ако Note 4 ти е скапан си неспасяем.

Ще си го купя :)

Таман ша цъфнеш и ша вържеш Тамара

Ще си го купиш или ще ти го дадат като заплата? Аз работя за 2 айфона месечно и си ценя парите ( и времето)...Не си струва.

Какъв е проблема, че даден човек иска да си вземе определена мярка телефон щом е преценил дали му върши работа и цената не му прави впечатление? Или просто, защото е Айфон, това се превръща в деяние, което е признак на глупост? Вероятно се опита само да ни демонстрираш, колко "много" получаваш.

Пешко, много ограничено и злобно човече си. В предната тема за iPhone се опита да се направиш на много смирен, че си искал другите просто да почнели да мислят, но наричаш тези, които са избрали Епъл идиоти, а поради какво си решил, че не са мислили като са избрали Епъл ,а не някоя друга марка, не е ясно, разбира се. Дали си струва, хората сами си преценяват и както беше писал на друг коментиращ - "защо трябва да ни вълнува мнението ти?