Коментари - Samsung показа 360-градусова камера (снимки) | IT.dir.bg
назад

Samsung показа 360-градусова камера (снимки)

Samsung представи Project Beyond – 360-градусова камера, която заснема триизмерно заобикалящия я свят, по време на конференцията си за разработчици.

Обратно в новината

Коментари - Samsung показа 360-градусова камера (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ихааааа, начи след 10-11 години когато и ния я сложим на айфоня таз камера ще ги осъдим тез мръсни крадци от Самсунга и ще си купа новия айфон с такваз камера.

Да бе, такива камери съществуват отпреди 6-7 години които се ползват за охранителна дейност.Това не е ново!

Не си я виждал, не знаеш какво прави, но си БГ експерт и трябва да плюеш, нали? А охранителни камери със 360 градуса 3D (повтарям 3D) заснемане НЯМА !

Брей, аман от експерти. Те и компютрите ги измислиха преди 50-на години, ама кой да си помисли - технологията взела, че се развила ...

Нали знаете приказката: След като Тим Кук официално обяви, че е гей се очаква шефа на Самсунг да обяви официално, че е по-голям гей!

Тц, не става! Поради простата причина, че всички зомбита, фенове на апъла до един са гейове (включително и ти, убеден съм). Така че тук става дума не само, че шефовете на измислената компания са гейове, ами и всичките и потребители. Никой, никога не може да постави такъв абсолютен рекорд :)))

Интересно, дали ако има новина как се е облекчил шефа на Samsung, ще я свържете и нея с Apple...

Късно е вече. От доста време има iRelief.

И струва $1.99. Внимавай да не нарушиш някой патент :)

Тц, тц, тц... И това ли откраднахте от Apple?

Не, от Епъл откраднаха continuity функционалността между техните устройства, както винаги, все били стандарт тия неща, пък все Епъл първи ги пускат и някак си случайно след това Самсък се сещат и те да ги пуснат.

Някой измисля нещо, Епъл краде от него и после всички крадат от Епъл.

Абе, ти да не си Тим Кук, че така се пънеш под всяка статия, която минава покрай Apple?

Вие, религиозните фанатици на религията Apple, наясно ли сте, че т.нар. "иновации" на Apple не са всъщност на Apple? Единственото, което те правят е да опаковат, групират и продават... тази т.нар continuity функционалност я има в отделните и части още от времето, когато Apple едва избегнаха фалита си. А думата "стандарт" е изключително неуместна в контекста на текс за Apple, защото това, което те правят е устройствата им да са колкото може по-нестандартни, за да може да се запази култа към Apple чист и неопетнен от възможността устройства, които не са направени от Apple някак да обменят информация с устройства направени от Apple. Ежедневно слушам оплаквания от двете страни на барикадата и честно казано доста ми е писнало от Apple. Тези хора никога не са чували за публични стандарти, ето, нещо толкова тъпо като USB в света на Apple и в света на всички останали няма нищо общо...

Напред към следващото ниво !