Камерите на КАТ влизат в Google Maps

Интересната опция все още не е достъпна за България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камерите не са вградени постоянно в Google maps. Ина нова функция, която позволява когато видите камера, или полицай да маркирате местопложението му, както и да го преманете от катата, ако полицая си е тръгнал. Тъй, като това става в реално време участниците в движението, то всичко е актуално. Така може да се маркират места със задръстване, паднал на пътя товар, закъсал на банкета автомобил и т.н.

Сега остава да пуснат и карта с ПТП по пътя и броя на жертвите.

Тази функционалност я има във всяка от най-разпространените програми за навигация. Тези данни ги има поне от 10 г! Потребители споделят къде са видели камера или обичайните места за патрули на полицаите. После този който събира данните ги обобщава и включва в база данни. Функцията е колкото полезна толкова и вредна. Понеже я има от дълго време и местата на камери и стоянки на КАТ, които са споделени са много и в резултат на това навигацията почти постоянно предупреждава, че има възможна засада от полиция. Накрая спираш да обръщаш внимание на постоянните предупреждения.

Камерите отдавна ги има в доста приятното българско приложение WildMaps...

Браво, яко е, макар и да заема много място в телефона...

Като гледам състоянието на "пътищата" и темповете на поддръжката им, ще е по-добре да покажат разположението на дупките/траповете по тях, особено тези от тип "черна дупка, к'вото влезе, не излиза" отколкото камерите - ще е много по-полезно.

В такъв случай за северна България е най-добре да изтрият пътищата от картата си!

А приложението Sygic това го има от години.

Браво на Гугъл и другите подобни приложения, нека предупреждаваме убийците на пътя!

превенции не си чувал...

да, чувал съм - камерите са за това

Гугъл си правят каквото си искат. Това трябва да е незаконно, защо трябва да предупреждаваме голфаджиите?

матряла като тебе мина на марката бмв от 1988

Ехоооо - журналистите!!! Четете преди да пускате новина. Влизат ама само за няколко страни от белия свят. ние след 10 години.

Камерите на КАТ влизат в Google Maps... Влизат, влизат... колко влизат?! Николко. Даже и по-малко. Журнал-я см-отани. Даже и заглавието не им е верно; тъ-пунгери!

За журналята каквото и да се напише ще е комплимент в този сайт а аз си имам доживотен ъпдейт на моя гармин за камерите в Европа и България та къде е новината?

А у нас след 5 години, ако имаме късмет

Ама те ОЩЕ ли не са там?!