Капсулата на "Спейс Екс" успешно се завърна на Земята (видео)

Екипажът на "Дракон" се приводни с парашут в океана край Флорида

Обратно в новината

Коментари - Капсулата на "Спейс Екс" успешно се завърна на Земята (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Удри, Мъски !

Перемога. Че им замина проксивойната с Русия. Нещо чипиране не е ли почнал на хората Мъскито? Че тукашните сороспикльовци имат нужда.

На държавни бюджети. Следва примеро на Байдъня и Вангардя. ВОВАТА УДРИ. ДЕНАЦИФИЦИРА. ДЕМИЛИТАРИЗИРА.

Вовата е миналото, Мъски е бъдещето. Новото винаги печели двубоя.

Вовата всъщност е бъдещето, заедно с БРИКС. Мъск не е представител на нищо ново. Тесла е трагична като качество на сглобяване, материали и автоматизация. Ако искаш да караш електричка с данни на автомобил, купуваш или Хюндай или скъп Китаец. Ма кво да ви се обяснява. Вие сте си зомбирани малоумници.

Продухан мозък, нещо да кажеш за Боинг и SLS? И те са на бюджета на НАСА (разбирай държавния бюджет), ама нещо не летят много много. Или ти разбираш само от руските войни, където могат да пердашат само цивилни обекти? Нещо да коментираш за кратера, който Луна-25 остави на истинската Луна?

Мъск просто краде по-малко. Това ти е единият отговор. Другият е: Където е текло пак ще тече. Нито материалите са свършили на Русия, нито интелектуалният и потенциал. Ден след изстрелването към Луната излетя още една ракета със спътници. Ако бяха толова зле колкото мечтаете, за година санкции и СВО щяха да са се сринали. Вместо това реализират нова военна продукция. И тикво проста, в света имаше две компании, които успешно тестваха и ползват автоматизация на шофиране; Уеймо и Яндекс. Ма откъде да ги знаете Мъсксексуалните тия неща?

Русофили, спомнете си бълнуванията на Рогозкин за "батута"!

Мрази всеки, който е успял, известен, постигнал нещо с много труд. Яд го е, че той е пълно нищожество в сравнение с такива хора, напомня му гнусната кочина, в която протича жалкия му животец.

У нас като се прибира, не виждам да има следващия "Спейс Х", даже напротив, по-зле става !

Майката и бащата на плешивеца с присадена косичка. Мина за брилианти добре отглежда известни и богати. Бачкат идиотите, за да ги гледате такива като Мъск, Безос и Гейтс. И да ви определят бъдещето, а вие да им се кланяте и да вярвате в приказките на Шехерезада. Малоумни кретени сте си. И такива ще си останете. Ще ви стрижат и мачкат. И ще ги боготворите.

ТОВА ДА НЕ Е ПУТКИНОВАТА ЛУНА 25, ЧЕ И ИНДИЙЦИТЕ ГИ УДАРИХА В ЗЕМЯТА.

А ние още си редиме и пренареждаме жълтите павета, писаха за ново срутване на едноименната ми крепост, националният празник и старите паметници са ни основните задачи, и се навеждаме с позорно, преди да са ни го поискали ... На изборите да помислите преди да гласувате !

Той учил психология, в свободното време цъкал пиечпи и майескюелче и хоп направил Фацебука. По неведоми обстоятелства в същата година NSA спира да ползва един важен софтуер за следене с непридизвикващото съмнените име LIFELOG. Няма значение кой е бащата на Цъкнибръкни. Не. И инвеститорите нямат значение. И въобще не са същите метнали кофи с пари на данъкоплатеца през хеджфондове. Не бе, баце. Всичките тия са гениални звезди, като еврейчетата от Гугъл.

УСПЕШНО СИ ВДИГАТ СПЪТНИЦИ ЗА ВОЕННИТЕ. И ВЕЧЕ СУТАТА МОГАТ ДА ВИ ДОСТАВЯТ КИНЖАЛИ. КАТО ВИ СМАЧКАТ ПЛОСКИТЕ ЧУТУРИ И ДО МАРС ЩЕ СТИГНАТ.

ПУТЮ ПРЕВЗЕ УКРАЙНА ЗА 3 ДНИ.

МИЛИ ДЕТО ВИ ДАДЕ ТАЯ ОПОРКА ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРА ТА ДА ХАРЧИ КОМИСИОННИТЕ ОТ ВАНГАРДЯ.

У Флорида паднали, значи ватата няма да се прибере, чугунените глави ги привлича хубавия свят, трябвало е да го завържат на въже на спускане и да го теглят и долу на батут да го метнат

Приличат на заварчици , утрепани от работа ....

Русо-фили, русо-фоби, американо-фили, американо-фоби /тирето е съзнателно добавено/ -бол. НЯМА ли поне ЕДИН БЪЛГАРОФИЛ в тази Говорилня???

Недей така, Путя е велик стратег, просто не е казал точно кои дни. То и Луна-25 кацна успешно, просто на много части

Проста копейка си ти, последния който трябва да говори за българофилия

Космическите кораби Дракон са за многократно ползване и могат да летят до 15 пъти. Естествено единствените за мнокогратна употреба. Единдствено багажното отделение не се връща на Земята. Корабите Дракон в товарният вариант са единствените които могат да връщат на Земята товар над 2 тона. Това са фактите. Путлераската мъка и тъпотия е огромна и това се вижда от малоумните коментари на кретените.

Ами не. Нищо не качват никъде. :) За сега поне да си запазят Крим е някаква основна цел :)