Коментари - Капсулата "Орион" на НАСА достигна най-далечно си разстояние от Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, да! Някои хора вече мислят за времето в което, ако не могат да неутрализират ония побърканите в Кремъл, ще се наложи да се живее на друга планета.В момента живота на Земята е в най-голяма опасност от както Хомо еректус е решел да ходи на два крака. И то по една -единствена причина - един дребняк в Кремъл е решил, че една шеста от планетата Земя му е малко за моджото и е тръгнал да граби чужди земи. Но трябва да знае само едно: Когато си зяпнал да погълнеш целия свят, най-логичното нещо е да умреш от задавяне.

Как да четеш даге? В другата статия за бизнеса и капитализирането му където няма коментарии първото изречение започва с” оповаваш”- е какво да четем повече?

Неграмотността на Гогов също достига космически висини!

Тук не е точно място за политически коментари. Има си цял раздел новини - "Политика" - https://dnes.dir.bg/politika иди там и ги сипвай тези политически бълвочи на воля, в която статия ти хрумне все ще е на място. Ето примерно последната статия там е "ГЕРБ иска на всяко училище, ВУЗ и публична сграда да има надпис, че комунизмът е престъпен" - чудесно място да плюеш по комунистически адрес, по СССР, по Русия, Путин, Сталин, Брежнев, ако щеш и Пушкин оплюй и за който още имаш фантазия роден в оная шеста от планетата.

Дотук е лесно със снимчиците... :) Но стъпят ли хора на Луната, ще трябва да се бръкнат МИЛИАРДИ за топ-анимация - и пак няма да успеят да докарат пълен реализъм Точно по тази причина и знам, че няма да има мисия с кацане идните десетилетия :) щото това вече не са ти 60те, да подрусват манекените на ластични въженца пред фонове от мукава, а зомбитата пред телевизорите да цъкате възхитено.

и ей сега взех, че повярвах. :-) Дизйанерите им обаче са добри. :-) Даже ходят заедно със сондата, да я снимат отстрани заедно с Луната и Земята. хахах :-)

Споко бе човек. Знаем че майкати е прекалила с лепилото докато е била бременна с тебе

345 мили по-далече от Земята!!!!!! Илон Мъск за няколко години надскочи и НАСА и Роскосмос! Такива статии и такава пропаганда са за дебилите! За наша радост, в България има малко такива, не като в Щатите и в Северна Азия!

Отново ме разсмя! Манекени с ластични въжета... Така се получава, като се преплетат фантазия и реалност. Започваш да ги плещиш едни... :)))

Хем зомби, хем неграмотно :) даже не си гледал клипчетата на насаджиите; аре бегай в ютюба

Пак ти казвам: в Ютуба повечето са фалшификати. Запомни го вече! Спри там да търсиш информация и вземи завърши някакъв университет, за да се научиш сам да разсъждаваш.

ти от къде знаеш каква е реалността на Луната? От снимктие на рушляците ли? :))))

единственото очевидно е че и твоята майка е прекалила с лепилото докато е била бременна с тебе. генерирана била... че и очевидно било... странно що ТАСС не ги разобличават. Сигурно имат договорка лично с Путин да не ги издават... нали така. ех че сте смешни :)))

Когато светът на зомбито се разпада около му, болката го кара да ѝ търси отдушник, в иначе непривични му дейности: като опита да опонира на очевидно несравнимо по-интетелигентен от него събеседник...

Да, на НАСА Аполо-клипчетата определено са фалшификати, тук сме съгласни. "Официалните" - точно тях те пращам да гледаш. Защото ако вече си ги гледал - и не виждаш колко са фалшиви, значи или си сляп, или неспасяемо прост и тъп.

Какви компютри бе, маймуно? Компютрите не съществуват! Това е измишльотина на запада, да подлъга честните маймунки, като теб. Компютри никога не е имало, има и ще има! Вервай ми!

Да кажем, че не виждам проблема. А ти явно си експерт по фотография, освен че си астрофизик и всичко останало, би ли ми посочил къде виждаш нещо нередно? Така без конкретни доказателства, всичко може да се каже. Вкл. и че ти имаш видения, които марсианците ти изпращат. Дай доказателства!

Земята пак е с по-висока резолюция от Земята. Не казвам, че снимката не е реална, но трябва да поспрът с фотошоп.

голям си спец. и каква е резолюцията на земята и каква на земята.... :)))

Аха. Разбрах каква ти е болката. Ок. Махнаха ти розовите очила за могУчая Россия и сега се опитваш да наваксаш с IQ. Не ти се отдава троле.

Спилбърг, подобно на Кубрик, е забравил да сложи звездите. Ние русуфолите сме учили в училище, че в космоса има звезди!

Браво, ай ся кацнете с хора и да забравим за аполо 1969 и холивуд пикчърс

Налъма до дупка в … ти си знаеш къде