Коментари - Капсулата „Перигрин“ ще изгори тази вечер в атмосферата на Земята след неуспешна мисия до Луната | IT.dir.bg
назад

Капсулата „Перигрин“ ще изгори тази вечер в атмосферата на Земята след неуспешна мисия до Луната

Инженерите успяха да стабилизират капсулата за известно време, но целта за кацане на Луната трябваше да бъде изоставена

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Капсулата „Перигрин“ ще изгори тази вечер в атмосферата на Земята след неуспешна мисия до Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога изгори и Краварника ще настъпи мир и Рай на Земята. Правете си изводите за краварските успехи, щом при сегашните технологии не могат да прилунят една капсула върху Луната, дали преди 60г. е стъпвал краварски крак там.

Поредният успешен провал, нъл тъй?

Руснаците - смотани били, ама поне уцелиха Луната, а вие?

Руската поне стигна до луната и се разби в нея. Американската даже не се отдалечи от земята. В момента най-добре са Китай и Индия!

Холивуд се излага !!!

Как преди 50 години кацаха и се разхождаха през две седмици , че и всъдеход закараха който беше по-голям от самия спускаем апарат , а днес не могат една детска играчка да закарат при колосалната разлика в технологиите .

Така е с тия днешните програмисти. 99.9 са джендъри и нищо не става от тях. Едно време всичко беше ръчно, всички изчисления се смятаха и проверяваха на хартия по сложни формули и алгоритми. Хората мислеха с главата си. Сега само преписват от гугъла като папагали и пействат бъг след бъг. Потресаваща неграмотност в целия свят. Чакаме AI да ни оправи - е ще ни оправи ... отзад.

И така, до момента продължава да имаме само едно заснето в пустинята филмче за кацане на кравари на Луната. Да помолят за някой чип от руска пералня, белким тогава успеят да кацнат на Луната...

Вместо да заложите на сигурно - ей-го Мъск - вие слагате някакви двигатели на неизвестни фирми - Фронтиер Аероспейс - на които им изтече бензина преждевременно. И на колко други хорица по-малките проектчета съсипахте !

На Мъск му гърмят ракетите.

Se taia

Мъск качва сателити не само на НАСА (познай защо), дори Безос ще ползва SpaceX да качва неговата мрежа от сателити, защото неговата програма зацикли. Двигателите мерлин не са от НАСА, а са си собствена разработка на SpaceX. Рапторите също. SpaceX имат вече близо 250 полета БЕЗ проблем, за няма 5 години. Та опитай да мислиш малко преди да спускаш поредните опорки.