Коментари - Касперски показа личния си телефон | IT.dir.bg
назад

Касперски показа личния си телефон

Създателят и ръководител на най-голямата компания за компютърна безопасност в света Kaspersky Lab не се доверява на съвременните смартфони.

Обратно в новината

Коментари - Касперски показа личния си телефон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВБА

Всяка една антивирусна програма събира данни така, че потребителите да са си спокойни, а статията е поръчкова, за да се отнеме бизнес. Дали с вирус или с антивирусна се тая, но с вируса могат да те изнудват и ограбят, докато с антивируса се действа по рафинирано. Разбирате нали(!), а кой има нещо да крие, най добре е да не носи нищо по себе си, а в къщи по скромно с всякаква техника.....но тогава се действа физически, но който е в полезрението на службите. Стига толкова да се учим, а който иска да е запознат, и да е по навътре в нещата да изкара, някой курс, по какво точно се интересува само трябва да потърси в....

Мъдър тип.

"а и батериата на телефона" Пише се : батериЯта

Ти ли ще учиш Гогов как се пише, бе? Той и спел-чекера не е успял да го научи, да не говорим за началния му учител......

Не знам дали е най-голямата, но според почти всички класации "Касперски" е най-добрата компания за антивирусни програми, а софтуерът им е номер едно от много години насам.

"на най-голямата компания за компютърна безопасност в света" пак стигнахме до дъното, където всичко съветско е Най. Направих си труда да погледна, кое е най в дадения случай. Изглежда обаче, че за съжаление на лумпените русофили, има едни други компании Саймън Тек и Макафи, чийто годишни обороти са много над 2,5 милиарда долара годишно. Касперски се задоволяват с 600 и няколко милиона. Отделно по брой на работни места също са м/у 2 и 3 пъти повече от тези в Касперски. Кое е най-голямото в случая, явно е празнината в глвата на този, който е писал статията.

Пише се и се произнася Симантек (една дума).

Кви русофили бръчкаш! Да не би да имаш предвид юдофилите, щото Касперски си е чист ЕВРЕИН!

Ники

Изключително умен човек! Неофициално се твърди, че благодарение на неговите антивируси и други продукти Путин чудесно шпионира със своите спецслужби.

През другия си телефон - Samsung galaxy или IPhone

факелът (дето се пали) или амбалажната хартия (дето се огъва)?

как си проверява фейса дге?

А дали има време за глупости???

Е ко прави по цял ден? Оглежда се за вируси ли?

Добро телефонче.