Коментари - Kaspersky блокира шпионски софтуер на ЦРУ | IT.dir.bg
назад

Kaspersky блокира шпионски софтуер на ЦРУ

Единствено антивирусната програма на Kaspersky Lab блокира работата на шпионския софтуер на ЦРУ Dumbo.

Обратно в новината

Коментари - Kaspersky блокира шпионски софтуер на ЦРУ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно е, да знаете. Краварите пак са първи?!?! В тероризма! Те го откриха! Те го издържат! Това е верен признак на гниене! Успех!

Какъв ще да е тоя софтуер дето може да се инсталира само ако имаш физически достъп? БИОС?

толкова елементарна програмка че няма как сама да преодолява защитни стени и антивирусни, а трябва да я запишат директно в комп-а .. Разбира се, не това е причината да има такъв отдел за физически достъп, традиционно неговата дейност е да краде харддискове ( и евентуално да ги връща обратно, което в повечето случаи е безпредметно), също и да изтриват записи на камери, и други диверсии, да ползват елементарни софтуери които сами си пишат е най-малкото

Ето защо windows xp e най-добрият уиндоус излизал някога, явно на 7 8 9 10 11 без проблем цру си слага троянците.

В МОМЕНТА С МОЯ РУСКИ ЛАЗАРЕН ДАЛЕКОМЕР ОПТИКА ЛОМО И КИТАЙСКИ ДЖИПИЕС ЧИП МОГА ДА ПРЕДАМ НА ДРУГАРИТЕ ОТ ВОЕННО-КОСМИЧЕСКИТЕ СИЛИ ЗА ОТСТРЕЛ КООРДИНАТИТЕ НА ОБЕКТИ В РАДИУС 4 КМ ОТ КЪЩАТА В ДЕТРОЙТА :))) .... ВИЖДАМ 18 СПЪТНИКА ОТ ВСИЧКИ ГРУПИРОВКИ И ЗАСИЧАМ С ТОЧНОСТ 2 М :))

Досега съм имал 17 компютъра и 9 лаптопа. 11 от сичко тва - е било с лицензи ОС и съответно с платени интивирусни. Мога да кажа , че съм преинсталирал в живота си над 300 пъти УИНОДОУС НА КАКВИ ЛИ НЕ ЩАЙГИ.... Сглобил съм над 2000 конфигурации за продан :) , но от Касперски , досега по калпав антивирусен боклук не съм виждал... Не може би Нортон, но до някъде.... аз на моя комп нямам и никога няма да имам антивирусна..платена или безплатна... просто знам от какво и как да се пазя !!! А знам и други неща ! А кой седне да ми фали Касперски - е ИДИ0Т , ИЛИ ПЛАТЕНА ЕВТИНА ПРОСТИТУ,КА !!!

ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ИМАЛ САМО ЕДНА ЖЕНА В ЖИВОТА СИ - МАЙКА ТИ :)))) ..... А АЗ ДОБРОВОЛНО СЪМ ПУСНАЛ КОЙТО ИСКА ДА МИ ШПИОНИРА КОМПЮТЪРА ДЕТО Е ВЪРЗАН КЪМ ИНТЕРНЕТ :)))

Тези статийки ги помествайте в раздела научна фантастика.

Yann, уикилийкс "случайно" пускат неща само за САЩ! Как един път не пуснаха нещо за Плешич Жужич от кремль! Или викаш, те руснаците правят само добри неща и нищо нередно, а!

Малоумна путлерастка пропаганда. ТРябвал достъп до компа, но Касперски бил пречел. Все едно няма изключване на антивирусната за определено време. Освен ако боклука на Касперски не включва такава функция, което само показва, че наистина е голям боклук и само пълен кретен може да си постави тази програма за забиване на компютъра.

Руснаците не използват шпионски софтуеър. За тях е по Истински да си напишеш "доклада" Собственоръчно и то с Писалка "Паркер". --------------- Надявам се, де сте ме разбрали.

ТЕЖЪК антивирус, Товари РС-то като "Камаз". Но си струва "товаренето".На собственото РС не бих го сложил, няма смисъл. Но за корпоративни цели - ДА.

Именно Колега, Именно. Точно така се доказва не Шефа, че компвете са бавни и трябва да купи нови.

Еххх, тия луди говеда! А едно време бяха на ниво тия от ЦРУ...А сега са просто една сбирщина..не, не педали! По-лошо! Чиста проба Циркаджии! Не стига че правят зулуми по света....ама и ги хващат в крачка! Клоуни!

А шпионските програми на ГРУ и КГБ кой ще блокира?! Аре стига демагогия и слагачество

а защо сте изпуснали надписа ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ???

Блокирала нещо, предназначено за WindowsXP. Голям праз! Че кой го ползва вече? А Касперски е най-смотаната антивирусна защита, правят й реклама постоянно с подобни статии. Сложете си я за да не ви следи ЦРУ а руските ФСБ.

Затова Тръмп не го иска в държавната администрация. Касперски хвана и Бундеслига троянеца с който швабите си подслушваха хората. А България е разграден двор, тря се слагат симантеци, че те пускат троянците на хамериканците. А Козяк за на всяка манджа меродия, кибер сигурност в България :))))) п хахахах

сега остава путин да потварди офицялно по телевизията че кгб няма никакво отношение кам касперски, както се обясняваше за срещата между тръмп и руските шпиони в америка

Боже, боже...

Поредната проруска пропаганда от уикилийкс! Ква изненада! Рекламират шпионския софт на Путя като анти такъв! Нагло! Типично по комунистически!

Касперски не спира да обяснява, че не помагал на Кремъл. И това в Русия, където днес си милиардер, а утре или те убиват или ти вземат всичко, защото не си бил платил данъци. Пак в Русия могат да те осъдят, че си ограбил фирма, която обяснява че е доволна от теб и не си я ограбил - справка Навални. А пък в лошите САЩ тайните им служби роптаят, че не могат да хакнат телефоните на Ейпъл. Къде по-свободно се диша в Евразийската империя.

Колко наивни глупаци има по тоя свят... И ти и "майора", който като му чета писанията е толкова майор, колкото аз астронавт, сте пълни зомбирани наивници. От кога Уикилийкс стана лоша?!? След като пуснаха простотиите на САЩ и Хилъри Клинтън? Що бе? Виновен е този дето обявява извърено действие - уиликийкс, новинари, медии - или този дето го извършва самото действие - крадец, наркотрафикант, Клинтън? А ти си вярвай, че НСА или ЦРУ не могат да хакнат айфон, с физически достъп до него. Докато има камъни в реката, ще има и глипаци по земята.

sulio@mailinator.com

батка,като лъжеш не забравяи че Oнзи отгоре гледа ! ами фирмата дето я е ограбил хавални никога не е казвала, че не я е ограбил, ако и да е била натискана от твоите господари. напротив,продълява да го твърди и да си иска компенсациите,то затовa Hавални се писа дисидент, ама така просто не стават тези работи....