Коментари - Илон Мъск: Трябва да се превърнем в киборги | IT.dir.bg
назад

Илон Мъск: Трябва да се превърнем в киборги

Илон Мъск смята, че човечеството трябва да се слее в едно с машините.

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск: Трябва да се превърнем в киборги | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато Мъск се сношава с машините аз ше си цъкам уискито и ше ходя по истински жени. Кой квот го влече.

Всеки жител на Земята -ХАКЕР!!!Това ще е защитата ни!!

Сатанизъм в чист вид. Човек е Божие творение и сатана мрази това. Затова иска да опозори човек пред Бога и да го унищожи. Знае с и присъдата, знае че му остава съвсем малко време и бърза да руши съграденото от Бог. Но Бог е много по-умен от сатана, знае предварително всяко действие какво последствие има през времето до вечността и усилията на сатана ще помогнат да пресее светии от покварени. Зърното за Божият хамбар, а плявата за изгаряне.

ако бог беше умен, нямаше да създаде такъв смотаняк!

И тоя умник трябва да ни закара на Марс. Ще има да чакате...

какво ли си мисли маймуната за хората ? прилепа за батман! Това което Мъск го мисли съм си го мислел още преди 5 години когато започнаха експерименти с чипове в тялото за какво ли не а в момента дори и жена ми има чип в ръката (след 2 обира на картата) да си плаща вместо с карта . после ще започнат да вграждат телефони и лека полека ще станем повече машини а това е еволюция и е неизбежна дано е за добро.

Прав е Мъск, това е бъдещето. За да може човек да надмогне това което е в момента той трябва да се откъсне от материалното си аз. Биологичното тяло е несъвършенно, с много дефекти, лесно може да се повреди, не издържа на жега, студ, претоварване. Я изкара 30-40години без проблеми я не. После лекарства, бастуни, патерици... и накрая кофчег, тамън си научил нещо и е време да го ползваш и айде на два метра под земята за рециклиране. Човешкото тяло е непригодно за дълъг полет в космоса - не държи на радиация, трябва му една камара ресурс за оцеляване. И целия този ресурс за да може съзнанието и интелекта да работят. Крайно време е това осъзнаваане за което говори Мъск да започне. Представяте ли си още колко неща щеше да измисли Айнщайн ако беше безсмъртен а не затворник в собственото си несъвършенно тяло?

Не матрицата а терминатор,в матрицата отдавна се доказа че живеем..!!Ебас репортерите(драскачи)!!!

Ето какво се получава като се смесят холивудските измислици с безкритичното мислене породено от западната "култура". В главата ти е пълна каша. От една страна имаме научната мисъл за роботизиране на човешкото тяло, от друга мъгляви религиозни понятия като безсмъртна душа която може да живее независимо от тялото. Но не се притеснявай, то и с другите рожби на така мечтания западен прогрес е така - ето Илон Мъск е достоен пример.

FuckTheEU

Абе илоне, нали уж бяхме във виртуалния свят според тебе, накъде по-кибер? Илоне илоне, илоне....мамата ти да... илоне, знаеш си.

Ох, горкичкия! Дано си първият...

Егати балъците.

ние и сега сме киборги, пак според Илон Мъск

Този клоун Мъск все ще намери начин да се изсере на метеното. Възползва се от технологичната пауза в американската космическа програма и се опитва да образува мисли и нерви.

Това дето го е казал е очевидно. Е, направиха Уиндоус 10, но и 110 да направят нищо принципно не се променя от Уиндоус 95. Т.е. всичко опира до връзката с човека, а човека е доста ограничен в приемането и предаването на информацията чисто физически. И ако ше се върви напред.... няма друг път освен усъвършенстване на човека, и не виждам нещо лошо в това.

Верно уи уе, копуеуе?

НЕ ! Не е "ТРЯБВА"!!!!! По желание е! Който иска да мре, може да си мре! НО, казано с "трябва", се ликвидира мисловнит процес в развитие и "трябващите" реагират инстинктивно с отрицание на подсъзнателно ниво. мъск е просто поредният парцал в ръцете на троловете, с който се бърше логиката от съзнанието на публиката. в математиката имената нямат никакво значение! името и култа на персоната са само начин за контрол.

за пореден път се убеждавам че да правиш пари не означава че имаш много много мозък ;) хахаха за справка - пример едно : келешите в развитите страни правят стотици хиляди от тоалетни :) пример две : ) Бай Тодор на морето с един фургон който местеше периодично поради ред причини и предлагаше бира и кебапчета също направи стотици хиляди и дигна къща на три етажа пример три :) чалгарките ни тук също взимат по 3000 лв на месец но това не ги прави .... знаем си ги нали :) превърнем ли се в киборги няма да сме човеци :( което е много много лошо !!!!

Че е имал мозък за да направи толкова пари - имал е, но мозъкът не е константно нещо. А напоследък изявленията на Мъск стават все по... ексцентрични.

И аз виждам, че едно е казал Мъск, друго е написал Гого, трето си бае баба.... Ку кууу! Ку кууу! :))))))))))))))))

Абе ти прочете ли какво ти е казал човека по-горе: НЕ СЕ ИСКА МОЗЪК! Или искаш да кажеш че някой като Ицето Стоичков например е няколко милиона пъти по-умен от теб (щото такава е разликата в парите).

Силно се съмнявам че парите са негови. По-скоро са го назначили на този пост с профил световен медиен гуру, чиито бисери са масово явление в медиите. Не прилично да се изказва от името на всички, но неговите ментори имат този лош навик.

И да ползваш компютър през 21ви век не се иска акъл. Пък се убеждавам аз за пореден път!

Неща в киборг, искам в МОСКВИЧ!

тоя мъск изтреще тотално,мислех че поне малко има акъл да литне до марс,ама май милиардите не прощават

Никакъв акъл няма, особено в сравнение с теб..

Ще има хора с пари, които ще са киборги и ще останалите ще им прислужват. :)

тебе те знаем от кои ще си

И тебе те знаем, от кои си, педик!

всички евреи трябва да станат киборги ... или вече са ?

Явно "Сайбърдайн" наистина съществува! Бате Арни да започва да играе наистина Терминатор!!

"все повече шефове на големи IT компании твърдят, че човечеството трябва да се слее с машините" Ами ша искат, що да не искат. Нали от това печелят. Само немога да разбера стойноста на аргумента/съвета тип "Млекаря каза да пием повече мляко че е полезно за нас"....ами кво друго да каже...нали млека да продава.

Десет дни пост и молитва и ще се оправи момчето !

Мюсюлманска или еврейска да е молитвата?