Киев и още 7 държави поискаха "Фейсбук" да спре дезинформацията за войната

Премиерите на Украйна, Молдова, Полша, Чехия, Словакия, Естония, Латвия и Литва са подписали писмото с настояване за мерки срещу пропагандата

Обратно в новината

Коментари - Киев и още 7 държави поискаха "Фейсбук" да спре дезинформацията за войната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нова демокрация и нова истина ще налагаме чрез НПО-та

я я я крадеца вика дръжте крадеца! Защо закрихте руските ТВ програми? Алоуууу шматароци

Хмм какво мислят народите на тези дуржави??? Или само каквото са решили правителствата с любезното съдействие на Шорош? Защо не я оборят с факти тази "дезинформация"? Не разбират явно американците кланящи се на ,че нашите народи са будни и не търпят хомота, а само са стиснали зъби но няма да е вечно.

Тези които разказват истината , това го наричат дезинформация

Уй за зельо и шефа му байдън

Разбира се, че само укро "истината" трябва да се публикува по медиите...

"Определянето на какво е информация и какво е дезинформация може да бъде трудно, защото това зависи от контекста и от това, каква е целта на източника на информацията. Обективността, точността и надеждността на информацията са критерии, които са важни за оценката й. Източниците на информацията са важни за определяне на дали те предоставят дезинформация или не. Важно е да се търси информация от надеждни източници, като се проверява и сравнява информацията от различни източници, за да се получи по-обективна картина на събитията. Така че, няма един конкретен отговор на въпроса, а оценката на информацията като информация или дезинформация зависи от много фактори и трябва да се извършва с осторожност и критичен подход." чат гпт Та даже ИИ не вярва само на едната истина и едната неистина. Забраната на едната "неистина" и определянето само на една "истина" от някого си е чиста демагогия, лъжа, пропаганда и правоверна измама.

Първо една информция трябва да се докаже че е лъжа. Или демократичния свят вече не е за свобода на словото ? И как се доказва недостоверна "фейк" информация ? Къде са западните педали които трябва да отрзяват събитията ? или ще ги отрязяват като 2008 и 2014 ? Без да са там по слухове ?

Киев и сие настояват във мрежата да присъства само тяхната "истина"

Войната е мир, оръжията също са за мир. Истината е пропаганда, фактите са дезинформация.

Извинявай, не беше нарочно

А дезинформацията и фалшовите новини на Зеленски,Киев и тези седем държави кой ще ги спре във ,,Фейсбук”.По времето на соца бяха спрени чрез заглушаване радио ,,Свободна Европа “ , ,,Гласа на Америка” и какво се плучи ? Получи се едно голямо нищо.Днес неонациста Зеленски използва практиките на национал социалистическата и комунистическата пропаганда и затова тръгва по пътя на забраните.Жалко е за тия 7 държави ,които си мислят ,че са свободни и независими.

Виждам кои са подписали "писмото" и по-нататък спирам да чета!

Всеизвестен факт е, че информацията и дезинформацията тръгва от правителствата.

правилното заглавие трябва да бъде - Киев и още 7 държави поискаха американо-украинската пропаганда и лъжи в FB да продължат и всяка друга информация да бъде цензурирана

ЕТО Я ФАШИСТКАТА ПРОПАГАНДА В ДЕЙСТВИЕ !!! ДА , УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ДОВЪРШЕНА, С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО !! ФАШИЗМЪТ НЯМА МЯСТО В ДНЕШНОТО НИ ОБЩЕСТВО !!!

"фашизма" дето не съществува в Украийна ще бъде унищожен от рускуя нацизъм и империализъм нали така тролче. Въобще знаеш ли какво е фашизъм ?

Ако се съди по патетичния текст на статията, европейската хиена, балтийските пинчери и няколко варана са точно против дезинформацията на укронацитата. Що ли дири клоун сред тях?

ЗАЩО НЕ СИ ПАЗИШ ГЪЗА !

По-големи дезинформатори от украинците и оня актьор няма. По-нагли същества няма в целия свят. Въртят света на малкия си пръст с техниче подлости и измами.

Пуделите на фащ пак се уакаха

Има украйна има проблем Няма украйна няма проблем

Ако няма Украйна проблеоми ще имат прибалтиските държави Румъния, Молдова и ние. Проблема е руския империализъм, а не Украйна.

Не мога да повярвам, защо се отказват от собствената си пропаганда...?!

Вече много ги е страх някой да не види какво става, това е знак, че нещата отиват към края. Но, зор, нека всичко да е дезинформация, пълно затъмнение....!

ВСЯКА КРИВА ,УСПОРЕДНА НА ПАРТИЙНАТА, СЕ НАРИЧА ПРАВА ЛИНИЯ.ДО ТУК ЛИЯ ДОКАРАХМЕ С ТАЗИ НАРКОМАНИЯ И СВОБОДА НА СЛОВОТО // ///

Досега се борихме за свобода на словото, вече се борим да се върне социализма.

Ама пък смея ли да кажа, че е фейк, след като украинец го снима? https://youtu.be/P2ZOBFFvXFw

Я вижте в Ютюб, техни журналисти какво са снимали :). Как да не забраниш и Ютюб! https://youtu.be/P2ZOBFFvXFw

Колхозниците нещо се превъзбудиха - от коментарите им се носи воня!

София и 70 държави пойскаха бойкот на стоки от Украйна !

Ми да направят както руснаците, обявяват "мета" за забранена, и проблема е решен. ФБ няма да се отваря на територията на тези държави. Даже да го предложат на г-жа Урсула, тя има афинитет към забраните на медии. А най-добре ще е направо на територията на ЕС да забранят целия интернет, такова нещо да не съществува вече, да се върнем към хартиените вестници и всяка новина в ЕС да започва с "В името на просперитета на Европа ЕК нареди ... !"

като укрофашистите

Пак значи ако не партийната линия, значи не правилната линия. Това е наркоманско-фашистткат логика.

Е те ако спре дезинформацията украина на кво ще се държи?

Зелката иска да се лее само укровска пропаганда.

Седем никакви държави се молят на частна фирма.

Разбира се, че ще го изтриете, дирци. Бързи бяхте. Та затова, да си го кажа отново Цензура, а? И кога цензурата е водела до разкриване на истината? Никога! Цензурата винаги се е използвала за едно, да я прикрие и замете под килима. А Зеленски точно за това моли - за цензура. Но истината винаги излиза на светло. Тъпанара явно го е забравил. И на него ще му дадат сметката накрая.

Който не харесва зеленото е дезинформатор!

Белото

Е Пусито цял фейсбук блокира за Русия...всичко е точно

Демек четем между редовете големите социални мрежи разполагащи със ИИ спокойно могат да генерира допълнително видео и снимков материал в подкрепа на фейка, да трият мнения несъвпадащи с официалната демократична политика и всичко това да е естествено безплатно за Украйна. Например нямаше да я има изцепката със цигарата или със неразложените трупове във фейка за Буча, ако ИИ беше генерирал съдържанието, а и такива фейкове са скъпи за заснимане участват стотици актьори, гримьори, оператори.

И аз така искам! Щото ми омръзна само пропагандата на зеления боклук и наркоман да гледам!

А бе,м...а ви да е.а нали вие правите тази дезинформация за войната .

Правилно! Трябва да облъчват хорицата, че Куевляни са обградили Московията и утре влизат в Кремлин.

Голям страх тая Москва :) Няма никои не му трябва цяла държава с орки Просто никои не иска да излизат от там да си седът там в губернията

така ги е страх,че пребиха уркосите само с едни кашишки лопатки:)))))))))))Представям си какво щеше да е,ако не ги беше страх и имаха и кирки:)))))))))))))

Преди една година Фейсбук ми блокира акаунта заради това, че бях публикувал снимката на паметника с момченцето, защитило с тяло сестричката си от шрапнел в Донецк. Май бях публикувал и "Алеята на ангелите", не си спомням вече... Та, какво още иска наркотизирания клоун от фейсбук, да идват и да ме арестуват ли? Истината винаги трябва да бъде на първо място, независимо от целите на пропагандата...

Във Фейсбук не могат да те блокират за про-руски мнения, защото собственикът на модераторите е една руска бабичка и е пълно с копейки и кремълски изроди тип Цанов - назад и Навътре, Карбовски и един дебел нефелен журналист, дето не си струва дори да му помниш името.

Браво така трябва да се натирвсат тия! Ела при нас и се запиши като доброволец! преди това си дари парите на сайта ни!

Далеч си от истината. Цанов, Брейка, Карбовски и останалите, които казват истината са в Ютуб, а не във фейса. Ама то явно за козяците компютри и компоти е все едно, важно е да се спазват опорките...

Телеграм е истината и не могат да го спрат. Останалото е мисирска работа.

Тия колко са готини, искали да спре пропагандата, ами спрете с пропагандата бе.

само тяхната пропаганда,другото са фейкове;)И по възможност да назначат зеленясалия за министър на истината;)

Кой определя какво е дезинформация и защо той определя, а не някой друг?

Министрите на истината. Хайде мекотели нещастници, напънете се още! Покажете какво наистина можете, забранете Русия с някоя директива ли пък с някой американски закон. Че не ви остава много време да си показвате простотията:)

Явно се чувстват компрометирани укронацистите. Свалили 13 от 14 дрона, но от области съобщили за попадения по критичната инфраструктура... Такива новини са опасни за западната и киевската пропаганда...

* но от 7 области

Руските тролове в ДИРникк.РУ са против затягане на мерките срещу руската пропаганда!

На кое викаш руска пропаганда? Само новини за Укронацистите и онова бЕлото, кокаиново с големите очи дето само иска.

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!

Късно чадо, след ковид простотията всички нормални се изнесоха. Останаха лгбт+, ама те си имат и Гриндър...

Мда, изметта на EU...