Коментари - Ким Дотком прави алтернативен интернет | IT.dir.bg
назад

Ким Дотком прави алтернативен интернет

Ким Дотком е разкрил нова информация около последния си проект - алтернативен интернет без IP адреси.

Обратно в новината

Коментари - Ким Дотком прави алтернативен интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пръв път го чувам и аз. В първия момент от заглавието си помислих за една северна държава на юг, където е модерно да си Ким :D

Е, той кво иска?! Пак да пичели от нищото. Другите правят музика, филми, софт, а той само качва и бяга на банкомата.

да копа на къра с кирката ли ?

Там е работата, че на повечето хора не им се копа. Всеки търси далаверата, скатавката, гешефта. Сега и тоя Ким, много хубаво, че е "ъплоудвал", но реално печели на чужд гръб.

Иска свобода.

ами направи го и ти ,НО НЕ СТАВААА пипето ти е малкооооо ,за втория няма аплодисменти и награда , а ти и за втори не ставаш , питай жена си , и тя ще ти го каже и там и при нея си Н-ти , ХА ХА ХА

Ам оня защо не го направи пак? Имал е късмет, уцелил е момента, но момента мина отдавна и вече няма млеко.

Още един прегърнал идеите на путлерастите

Ла*ай и се потапяй. Вие станахте бетер троловете на атака бе, пробихте всички дъна на пропадане. За всяко нещо си има норма на печалба и като се нагуши някой повече - нормално е да има кой да го върне в реалността. И в природата е така - всяка затлъстяла и свръхугоена лоена твар си намира хищника, защото е твърде тежка и голяма за да се спаси.

Редакторът на дир.бг отново не е разбрал смисъла на идеята на Ким Дотком. Изобщо не става дума за "алтернативен" интернет и премахване на IP адресите. Просто става дума за комуникационни продукти с вградено шифриране по същата технология, по която работи в момента услугата за обмен на файлове Mega.co.nz

Тоя па за първи път го чувам, даже и нещо щял да прави. Брех.

Ако не той и не сега, ще се реализира от други. Има поне 10 стопирани проекта за подобна мрежа. Времето на стопаджийте изтича.

То добре е филмчето, ама защо е на американски? Превод на БГ няма ли? И аз искам да съм като американците - ДА ЗНАМ САМО ЕДИН ЕЗИК!

ми щото е световен език затова. Да не искаш на монголски,руски или да е някой от местните езици на Папуа Нова Гвинея да е ? А ти наистина (относно езика) си като тях - знаеш само един език- български

Това последното не е много сигурно

Защо да е световен? На каква база го сметна? Ако е на база на хората, които го говорят: брои ли и китайците? Или те не са хора според теб?

Английският е световен език заради Британската империя, а не заради САЩ.

Преди век и половина - сигурно е било така. Във втората половина на ХХ-ти век - едва ли. Навремето зубрихме в Английската с главната мотивация да слушаме рок и да разбираме за какво се пее, да гледаме холивудски филми в оригинал, да ползваме DOS и после Windows 3.11, да играем компютърни игри, които тогава бяха само на английски и после след 97-ма, за да ползваме интернет, който тогава също беше само на английски. Та, дремеше му на някой тогава за английската империя. Истината е, че Холивуд, компютрите и интернет направиха английският световен език. Ако бяха на италиански, щяхме да учим италиански.

"И аз искам да съм като американците - ДА ЗНАМ САМО ЕДИН ЕЗИК!" Еми научи английския и можеш да забравиш българския...

Ами то и за това се налага един език (американския в случая). Всяка империя се стреми да наложи езика, който се говори в центъра на империята. И да направи така, че всичко останало - език, ценности и т.н. да бъде забравено. Да си спомним за съветската империя. А османската? А римската?

Ми като искаш да знаеш само един език научи английски, без кой да е от останалите можеш.

Човек първо продава езика си. После вярата.После и всичко останало. И накрая става РОБ! Все още не съм зомбиран до такава степен!

Има лесно - направи ти филм на какъвто си език искаш

Функцията на новинарите (журналята) е не само осведомителна, но и образователна. Все повече се убеждавам, че се изражда в психологическа - обработка на съзнанието в тази или онази посока.

Нещо не става много ясно дали ще се свързват телефони един към друг поспредством WIFI или ще се ползва сегашния интернет с айпи адреси и т.н. за да се достъпи нещо подобно на VPN чрез който да се осъществява връзката между устройствата...

тоя кога ще пропее рап , на външен вид го докарва че и на толумби дето фърля в пространството

нов гангнам стайл

Konstantin

Тоя е пропял вече...Има албум "Good Times" със 17 песни...