Коментари - Китай е похарчил за оборудване за чипове почти толкова, колкото всички други страни по света, взети заедно | IT.dir.bg

Коментари - Китай е похарчил за оборудване за чипове почти толкова, колкото всички други страни по света, взети заедно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай се договори с Южна Корея... и сега Тайван няма къде да си продава чиповете правени по спецификациите на китайските му клиенти, а САЩ и ЕВропа ги подгони паническата атака че Китай ще "окупира" Тайван, и ще им резне чиповете които все още не могат да произвеждат на "тяхна" територия;)

Е честно, от къде ги раждате тези простотии?

Браво на Китай! Това е от полза за всички нас! Особено като се има впредвид, че и цените в Китай не са като западните, нито на труда, нито на материалите и това ще направи инвестициите невероятно мащабни и ефективни. В Китай се образоват и завършват немислимо голямо количество инженери. Така че, изгледите за успех съществуват и са повече от реални. Браво! п.с. А те китайците правят и достатъчно добри електронни лампи. Аз например си купих лампов усилвател от тях, хибриден с крайно лампово стъпало. Входният тракт е на МОСтранзистори, следва усилвателна интегрална схема. Индикаторите са супер големи и жестоки, имитация на аналогови. Супер е! Звукът в немислим и всичко това за няма 200 лева. Западните подобни измислици са умножени по 10, 20 или 50 пъти и то за най-ниското качество.

ти не си ли чул какви ги къдреха Байдън и Урсулата по въпросът с чиповата зависимот, от която трябва да се спасим като изградим нови мощности за производство на чипове в САЩ и Европа... защото към момента САЩ и Европа са териториите в които се произвеждат най-малко чипове и затова най-много зависят от вноса на чипове-)