17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Тия смешници да спрат да си мерят пишонките, а да си оправят замърсения въздух в градовете, че някои даже българите ги задминахме.

Китайски Протон . Китаеца не може да измисли нищо ново - само копира.

Малийй Чан-Чун-дзън какъв Цун-Гръм ке направи!

Не говоря специално за този полет,но всички останали държави няма да мирясат,докато не превърнат и космоса в Бунище.

След прекъсване от две години и половина, тежкотоварната ракета "Лонг Марч 5" се върна в експлоатация и така китайската програма влезе отново в правилните си коловози, които ще я отведат към усвояването на околоземната орбита, Луната и Марс. Ракетата "Лонг Марч 5" е критично важна за космическата програма на Китай - със своята товароподемност от 25 тона до околоземна орбита тя е третата най-мощна ракета в света, нареждайки се директно след американските ракети "Фолкън Хеви" и "Делта 4 Хеви" с товароподемности до околоземна орбита съответно от 63 тона и 29 тона. https://www.cosmos.1.bg/portal/2014-10-24-20-54-26/3116-2019-27-dec-long-march-5-returns-to-flight

Тук един пише за немски технологии ! Къде са тези технологии ,бе учения ? Много си зле ! В сравнение със САЩ Германия е джудже ! Цялата електроника в колите им е на базата на USA процесори !

На Мъск бидона всички го видяха как излита зрелищно. Въобще тоя ковчек как ще се издигне без да се разпадне никой не знае, важното е че парите са усвоени и балона на борсата продължава да се надува.

КовчеКа може и да се разпадне,но хората не спират с опитите,въпреки "усвоените" пари,които ТОЙ ги дава.

Китайската ракета с 25 тона на НОО Руския Протон 27 тона. Почти го настигнаха Българкия чушкопек вече е с осем чушки едновременно...

Пропуснал си една цифра след 27 тона. Протон качва 275 тона, дори с външен багажник до 400 тона. Но това от януари 2020 нататък. Иначе досега е стигала 22.7 тона, но след най-новите разработки както писах ще достигне 400 тона.

На болшинството Русия бъдещето е китайско, на останалата част - Ислямска държава.

Се записвай на курсове по руски език докато има места още, вместо да пишеш глупости по коментарите !

А твоето бъдеще, умчев?

Пичове, не знаете ли къде изчезна публикацията за СП-2 ? Тъкмо стана интересно и тия от Дира я махнаха ? Или греша ?

А някога китайчетата започнаха с копиране..А вече хората си имат собствени модерни разработки! От западните еврогейове, без да смятаме лудите говеда и руснаците, единствено Франция може да се смята за космическа държава и нация, всички останали се влачат на неин гръб..Но дори Франция изостана в тази сфера последните десетилетия. И сега са наред Китай Индия Япония...Запада все повече изостава в технологичното си развитие. Дори краваристанците вече нямат нищо свое, всичко е Маде ин Чайна.

Руски пръдльо, пак ме разсмиваш, но все пак пий си хапчетата за нерви.

Аве факалоиден кенеф, стига си сменя никовете ве Цървул, Бангия, .. Хехе, Дада и прочие говняни шитни. кат си сменяш ника пачавренке да не мислиш че хората няма да те познаят по това което сереш като истинска дебилна селска пача а?

Всеки здраве човек пърди. Ако ти не пърдиш или не си човек или си болен. По- вероятно да е второто. Иди на доктор.

Явно и работата ти в сайта е като троленето и затова ти плащат малко...

Тъп си майна, не се напъвай.

Коментари за Мъск, Путин в тази китайска тема... Заработка да има

Конфронтира се с всички, а едно съдружие включващо немска технология, китайска работна ръка и руски природни ресурси ще е края на Америка

Идиотът си ти, бедни ми Санчо...

Руската кочина свири своите заключителни акорди ;)

А Путин знае ли, известен ли е, казвам го да не се стресира същият.

То безсънието го е хванало и без тази информация...

Никой не може да спре Китай. В бъдеще те ще са новият партньор на САЩ, Европа и Япония на мястото на Русия (нейните ракети са технологии от 60-те години на миналия век. Задава се интересна 2020 година : Мъск, Безос и Boeing ще изстрелят стотици спътници (докато РОССКОМИКС забавляват руските овце с анимации)

а мъск нека си надува балоните дето думкат като аномалии

... каза трола и си шмръкна сопола...

Не се наврещя ей.

само теслите

Рогозин и тесли нЕма...

Няма ли нещо за Мъск или най-новите разработки на Боинг, бе? Само за постиженията на някакви изостанали, впиянчени и крадливи ватници и жмички се пише ...

Аз ще ти кажа, доста по - слаба е китайската ракета от най - мощната на САЩ, която ще има около 150 тона товароподемност на ниска орбита, тъй че по - тихо и кротко с русофилията и синофилията.

Ами хайде, де! Кога казваш ще са тези 150 тона товароподемност?

Съвсем скоро, само да не си глътнеш езика и да се скриеш от форума като я изстрелят, че ще питам пак къде е идиота с ник 111.

Е, аз не съм като Дада специалиста. Чакам да видя как излита това нещо с товароподемност 150 тона и колко време ще лети.

Фалкън Хеви Полезан товар LEO (28.5°) 63,800 kg (140,700 lb) Полезан товар GTO (27°) 26,700 kg (58,900 lb) Полезан товар за Mars 16,800 kg (37,000 lb)

Браво. И кога това?

Боинг започнаха да правят хвърчила за руските и китайски детски градини .