Китай разработва плазмени самолети

Учени от Ухан могат да променят света на авиацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“Учени от Ухан”, звучи като джентълмени от Петрохан, хахахха! Демек, такова нещо няма. Статията да де чете - жълтите копирачи се опитват да прекопират технология на НАСА и да я представят за своя. Няма да стане. Ище повече, че им предстои да плащат 9 трилиона долра и то само на Америка. Ако не го направят, пък ще ги бомбят с две-три ядрени гъби. Тогава такава технология съвсем няма да им трябва.

Да питам по долу шашардисаните и шокирани-недоумяващи читатели,от колко години се предлага технология за бежжично зареждане на батерии на телефони,таблети АААА??НИКОЛА ТЕСЛА ОТДАВНА Е ОКРИЛ ИЗВОРЪТ НА ЧИСТА ЕНЕРГИЯ НИЕ ПЛУВАМЕ В ОКЕАН ОТ ЕНЕРГИЯ???Не се ли замисляте че бежжично може да се осигурява необходимита мощност за директно захранване на агрегатите а акумулаторите да се ползват за авариен запас????

Любопитно ми е, кой ти даде минус! В друга статия и аз споменах Никола Тесла и безжичното зареждане и ми сложиха минусите. И не пожелаха да се обосноват, къде греши Тесла! Да видим дали на теб ще ти кажат! :)

Нищо не се дава безплатно! Какви са тия безплатни енегрии и пр.? Всичко е $$$

Затова и всичко е скрито! Това ми е ясно. Въпроса е, че някой не харесва факта, че може безжично да се зарежда. А какви му са мотивите?

Микровълновите генератори(източници)ще превръщат мозъчната пихтия на пасажерите в плазма която със голямо налягане ще изтича през носа,ушите,устата и г........зь и пасажерите няма да имат нужда от самолети за да порят синевата със плазмено-реактивна тяга като суперен и суупиир гъръльь

ТОРСИОНИ ДВИГАТЕЛИ на Акимов извличат енергия от вакума цената на 1квТ струва само 1ст С подобни устройства за ЕВТИН ТОК и топлина енергия е трябвал да се ОТОПЛЯВАТ новите коопераци и 6те апартамента на ЦВ ЦВв сградата на АРТЕКС ''ЗЛАТЕН ВЕК'' Разработка за ТОРСИОНИЯ ДВИГАТЕЛ е руско-българска с подобни генератори за ЕВТИН ТОК са оборудвани няколко руски държавни сгради,общежития в МОСКВА .НЕ се пускат за шир потреба понеже ще ФАЛИРА Руската петролна промишленост а АРАБСКИТЕ ШЕЪХОВЕ и РУСКИ МОШЕТА-ОЛИГАРСИ ще станат бедняци

А вентилаторите, дето трябва да осигурят въздушната струя, как? С какво ще ги връткат перките за въздуха? Откъде ще я вземат енергията за вентилаторите? От китайски батерии? Нали колкото енергия издухаш през "кристалната тръба", толкова + нещо отгоре(загуби!) трябва да вземеш отнякъде преди това? Тая микровълнова фурна, за да йонизира въздуха за "отрицателно време", с каква мощност трябва да е? И пак стигаме до... "Дай ток!"

Ам, прочети малко за закон за запазване на момента. Може да ти стане ясно оти нема перки тоа мотор.

Китайците най напред да се научат да правят реактивни двигатели , пък после да мислят за плазмени , лазерни и други научно фантастични технологии . В момента дори и най модерните китайски изтребители са оборудвани със руски двигатели !

Аз все се чудя китайците с тези калпави самолети как не ги е нападнал някой? Що народ има къде по хубави самолети според теб!

Няма лошо, но самолет с огромни мащаби от 600 - 1000 пътника означава над 300 000 кг излетно тегло или мощност по тяхната сметка от 120 МВт. Ако оставим настрана двигателя им, то не можем дори и да си представим групата батерии способни да отдават енергия в подобни обеми. Не и в обозримо бъдеще, камо ли пък 10 години.

Самолетите с реактивни двигатели един ден ще могат да летят без използване на грам изкопаеми горива, разчитайки само на плазмени струи, сочат нови изследвания на учени от Китай, предава technews.bg. ----------- Охо, и браЦки китай е напът да нахуйни северно монголската бензиностанция!

Имам чуството, че някои псевдо учени се опитват да точат китайските “евро фондове за развитие” От без пилотни скочиха ма 600-1000 души самолети ма били много далече. И разбираш ли двигателя им давал тяга 2400NM2 или грубо 240кг на м2 колкото разбираш ли на пътнически самолет.... Само дето CFM56-3 на 737NG дава тяга от 140 000N

Викаш не ни трябват автомобили след като имаме конски впряг. Светът се развива от изобретатели, които имат въображението да излязат от рамките на настоящите технологии.

явно ККП е забранила в Ухан закона за запазване на енергията :)

И аз така. Само с един киловат повдигам 3 литрова "тежест" до тавана при отваряне на капака на тенджера под налягане. Смятам да правя самолети задвижвани от тенджери под налягане...

Мали тия колко са назад! Нашата авиация отдавна е невидима.

Не се наврещя ей.

Споко, като дойдат твоите авери с чалмите, ще се наврещиш.

LOL, пак изкара пяна на устата и се развряка в кенефен стил. За съжаление и в клиниката не могат да ти помогнат постовете ти да станат по-малко банално глупашки, там может да третират маниите ти - което не е малко разбира се.

Точно от Ухан учените вече промениха света на авиацията. На места направо я умъртвиха.

Авоикомпания ЕМИРАТС уволни 30.000 души персонал/само преди 1седмица/

Колко?

Бе лошо няма...Ама пътници и радиация?! А да попитам от къде ще намерите електричеството за необходимата мощност...нещо ядрен реактор а?

Е как - плазмата като излиза с голяма скорост ще върти динамо и то ще прави ток. Просто!

Не се наиграха с тия микровълнови лъчения! Аман от "учени" - ни ваксина, ни лекарство, ама идеи за вредни технологии колкото щеш! с 5G си го вкараха изотзад и прдължават да тъпчат!

споко бе, нали малките жълти братя и онез им работи са малки... едва ли усещате нещо.

Китайците първо да направят един самолет на който някой да се престраши да се качи, пък после да правят плазмни двигатели.

А то и Боинг произвежда в Китай... упс, на тия май им забраниха да летят докато не си оправят бъкиите.

БАКИИТЕ !!

Нееее , аман щом са пак от Ухан !

Учените от Ухан вече промениха света на... авиацията.

Абе тъпанари смотани 30 литра в минута не е скорост ами дебит.. Ама за тъп дираджия това няма значение

Дебит: количество течност или прахообразно вещество, изтекло за единица време. Нещо като скорост на изтичане на флуид.

А плазмата флуид ли е? Ние имаме няколко научни предавания, в които твърдим, че плазмата е различно агрегатно състояние. Ако бъркаме, казвайте да ги оправим навреме, че много хора ни гледат и ще е голям срам!

Много готина мярка за скорост "30 литра в минута". Това според мен е мярка за пиене ама както и да е :)

тези 30 литра излизат от отвор с диаметър 0.5 милиметра, си е огромна скорост, но ако е с диаметър 5 сантиметра, си е едно слабо изпарение